Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Arska

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 295
31
Asut ja pukineet / Vs: Salkut ja laukut
« : 22.08.21 - klo:17:23 »
Laukkua etsiessä (ja varmasti sama ajatus pätee muihinkin tuotteisiin) kannattaa ennakkoluulottomasti tutkia myös muiden kuin erityisesti laukkujen tekijöinä tunnettujen valmistajien tarjontaa. Etsiessäni pienikokoista, nahkaista olkalaukkua (joku ehkä kutsuisi homolaukuksi) sopivaa ei tuntunut löytyvän mutta sitten katsastin Bossin valikoiman ja keksin alla olevan osoitteen takaa löytyvän laukun.

Bossin ja muiden muotitalojen valikoimista harvemmin löydän mitään kiinnostavaa ainakaan järkevään hintaan mutta tämä on juuri mitä hain, laatu vaikuttaa kaikin puolin erinomaiselta, suunnittelu onnistuneelta ja 350 euron hinta tuntuu täysin kohtuulliselta. Kyllä tuon nähtävästi voi halvemmallakin löytää mutta tässä tapauksessa normaalihinta ei pannut nikottelemaan.

Nahan laatua tosin ei pysty syvällisemmin analysoimaan, sillä se on pinnoitettu tuoden mieleen ns. premium-autojen nahkapenkit, mikä tähän laukkuun mielestäni kyllä sopii paljon paremmin kuin käsittelemätön pintanahka. Joka tapauksessa materiaalien ja työn jäljen perusteella voisi kuvitella laukun olevan jonkin nimekkään laukkuvalmistajan, jolla hinta olisi helposti moninkertainen.

https://www.hugoboss.com/reporter-bag-in-grained-italian-leather/hbeu50390385_001.html?cgid=23905#wrapper

32
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 26.07.21 - klo:18:35 »
Polyesteripaita tietysti, kun siinä on kerran noin hyvä UV-suoja.

33
Kaunis elämä / Vs: Heraldiikka
« : 03.05.21 - klo:13:44 »
OK mutta Suomen heraldisen seuran ohjeissa muistaakseni neuvottiin lähettämään myös kuva. Lähetitkö siis esim. sen heraldikon tekemän luonnoksen vai onnistuiko rekisteröinti kokonaan ilman kuvaa, pelkän vaakunaselityksen lähettämällä?

34
Kaunis elämä / Vs: Heraldiikka
« : 03.05.21 - klo:08:45 »
Suunnittelitko ja piirsitkö vaakunan itse? Jos näin on, käytitkö tietokonetta vai piirsitkö käsin? Tuliko muita kustannuksia kuin rekisteröintimaksu, joka on kai jotakin 45 euron luokkaa?

35
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 01.05.21 - klo:11:37 »
Minulta on aika lailla kiinnostus kelloihin sammunut johtuen naurettaviksi kohonneista hinnoista. Toki ylellisyystuotteilla on aina ollut ylellisyystuotteiden hinnat mutta monella merkillä ovat hinnat nousseet niin, että tuntisin itseni lähinnä typerykseksi, jos ostaisin. Esimerkiksi Rolexin hinnat ovat reilussa vuosikymmenessä kaksinkertaistuneet, samoin huollon hinta. Ilmeisesti käytettyjen hinnat ovat nousseet liki samassa suhteessa. Samoin tuntuvat monet edullisemmat merkit nostaneen hintoja ajatuksella, että heidän kuuluu maksaa X prosenttia Rolexin hinnasta. Eikä tämä koske vain kelloja: lukaiskaapa, mitä hiljan kirjoitin Church’s-ketjuun.

Voin maksaa jostakin tällaisesta tuotteesta ylellisyyslisää tietyissä rajoissa, jos tavarasta pidän, mutta jos se tulee toden teolla muotiin, hyppään leikistä pois - nämä kun eivät ole mitään välttämättömyyshankintoja. Osakkeitakin kannattaa ostaa silloin, kun muut eivät niitä halua. Minulla on nyt muutama mekaaninen kello, jotka riittävät mainiosti eri tilanteisiin. Palaan asiaan vaikkapa 10-20 vuoden päästä, jos kellot eivät sitten enää ketään muuta kiinnosta.

Nyt kannattaa miettiä, onko kiinnostunut jostakin muusta, jota hipsterit tai kiinalaiset eivät toistaiseksi ole ottaneet jutukseen. Vaikkapa Leican ja muiden valmistajien laatuoptiikka ei tunnu hinnoiltaan karanneen mihinkään (älkää naurako).

36
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 22.04.21 - klo:19:10 »
Mitä niissä viesteissä luki?

37
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 21.04.21 - klo:20:59 »
Mitä vikaa on junttilänkkärissä?

38
Asut ja pukineet / Vs: Church's: käyttökokemuksia
« : 15.04.21 - klo:19:30 »
Lukekaapa, mitä kirjoitin kaksi viestiä takaperin. Tänään tuli Herring shoesilta seuraava ilmoitus sähköpostiin:

”Church Brand Repositioning

We have just been informed that Church Shoes Ltd have decided to increase their prices to reposition their brand at a higher price point. As a simple example, in the UK the price of Consul, a black calf, toe-cap Oxford will increase from the current price of £495 to £720. As one of our customers, who has bought Church shoes in the past, we wanted to let you know so that you can get them at the existing prices while our stocks last. There is also the promotion below to get an extra discount until Monday!

To say we were shocked to see this announcement on Monday would be an understatement. We have worked closely with the brand for decades and had no prior warning that this was happening so we are genuinely struggling to understand the thinking behind this strategy and the implications this will have for us as a retailer of the brand going forward.”

39
Kaunis elämä / Vs: Heraldiikka
« : 22.03.21 - klo:20:28 »
Onko Suomen vaakunassa kolme väriä eli lasketaanko miekkojen, käsivarren ja ruusukkeiden hopea väriksi ja voiko kilvessä olla kahta eri metallia?

40
Asut ja pukineet / Vs: Kauluspaidat
« : 21.03.21 - klo:19:14 »
Tuollaisen reiän voi itse muutamassa minuutissa karkeasti parsia, niin kestää pitempään.

41
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 08.03.21 - klo:19:50 »
Minä esimerkiksi vaadin säännölliseen käyttöön tulevalta kellolta aivan ehdottomasti päivyriä. Kellon tehtävä on kertoa aika ja päivyri toimittaa tätä tehtävää siinä missä tunti-, minuutti- ja sekuntiviisaritkin. Päivämäärää monesti ei myöskään muista, joten toiminto on oikeasti varsin hyödyllinen. Muutoinkin suhtaudun rannekelloihin, kuten niihin oli tapana suhtautua ennen muinoin - kun ne olivat ennen kaikkea ajannäyttäjiä eivätkä ensisijaisesti asusteita. Arvostan tarkkuutta, kestävyyttä, käytännöllisiä toimintoja, pitkää käyntivaraa ja kellon sekä rannekkeen maltillista kokoa, ennen kaikkea ohuutta.

42
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 26.02.21 - klo:19:07 »
Obamalla on liian pitkät hihat.

43
Asut ja pukineet / Vs: Salkut ja laukut
« : 16.02.21 - klo:19:34 »
Eiköhän salkkua kannata säilyttää kyljellään ja pitempiaikaisessa säilytyksessä laittaa myös sisälle jotakin tukimateriaalia.

44
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 30.01.21 - klo:10:34 »
Kuka idiootti tuon on kutonut?

45
Kulttuuri / Vs: Mitä kuuntelet nyt?
« : 23.01.21 - klo:13:59 »
Viime aikoina olen tajunnut, kuinka uskomaton laulaja Jussi Björling oli. Hämmästyttävää, kuinka hän on painunut unohduksiin. Kun tätä kultaista standardia on kuullut, ei enää oikein viitsi kuunnella muiden ihmisten laulua.

https://www.youtube.com/watch?v=wNODHvkAqZk

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 295