Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - DandyAndy

Sivuja: [1] 2 3 ... 49
1
Joissain pukumalleissa takin helmat ovat yhtenäiset, eli ei ole sivu- tai takahalkio(i)ta. Voiko tällaiseen tehdä jälkiläteen halkion. Eli riittääkö kangas? Vai onko tapauskohtaista?

Yhden voi saada tehtyä.

2
Kulttuuri / Vs: Putous
« : 09.03.11 - klo:08:29 »
Viimekaudelta Raisa Reikänaama oli lempparini :).

Minä fanitin myös Raisaa. Loistohahmo.

3
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 01.03.11 - klo:15:37 »
^ Reilu vuosi sitten olimme pesukoneostoksilla ja poikkesin silloin Turon myymälään, ei löytynyt mitään eikä tuntunut siltä, että koskaan olisi tarvetta uudelleen poiketa.

Tämä ei liene ylläri mikäli olit pesukonetta vailla..

(Anteeksi. Oli pakko.)

4
Vapaa sana / Vs: Turkistarhakeskustelu vol. 2
« : 01.03.11 - klo:15:35 »
Tähän säikeeseen sopisi mukavasti kiihkoton, turkistarhausta puoltava, hyvin argumentoitu vastine Jälkiviisaan ansiokkaaseen kirjoitukseen, mutta keskustelua autoista voisi jatkaa niille varatuissa ketjuissa.

5
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 01.03.11 - klo:07:01 »
Juu, varmasti tulee raporttia kuvien kera. Nimen takana on iso pulju.

http://en.wikipedia.org/wiki/Salvatore_Ferragamo_Italia_S.p.A.

...mutta koska nuo on tilattu normaalin tuotannon ohi, ei niitä voi myydä Salvatore Ferragamoina. Samaa kamaa kuin Ferragamo mutta ilman virallisia logoja.

Olen puhunut pariin otteeseen myyjän kanssa puhelimessa ja vaikuttaa hyvältä. Saas nähdä, tuleeko ihan täyttä kuraa vai onko kyseessä oikeasti loistodiili. Taloudellinen riski on aika pieni kun ei noihin nyt kohtuuttomasti rahaa mennyt.

Riski ei tosiaan kovin suuri ole. Mielenkiinnolla jään odottelemaan tuloksia. Laadukkaista mittapaidoista 18 puntaa kipale olisi todella hyvä diili. Jopa niin hyvä, että en usko ennen kuin näen.. :)

Mitähän näille paidoile kuuluu?

6
Kaunis elämä / Vs: Chili
« : 27.02.11 - klo:12:32 »
Palaillaanko taas chileihin tässä ketjussa..


7
Kaunis elämä / Vs: Chili
« : 25.02.11 - klo:06:59 »
Ei naama väänny lainkaan? Kohtuu kova sissi. Kyllä Naga Morich kuitenkin aika vahvaa tavaraa on.

On se kovaa kamaa. Pokka on silti kovempi. :)

Chilin syöntihän on aika pitkälle reenikysymys ja siten myös vaikutukset aika yksilöllisiä. Mitä enemmän paprikaa popsii sitä parempi toleranssi kehittyy.

8
Asut ja pukineet / Vs: Tyylikäs talvivaatetus
« : 24.02.11 - klo:13:26 »
Toivottavasti en saa banaania kielletystä aiheesta... Villieläimen turkista tehty lakki kävisi minullekin (olen siis tekopyhä ja kaksinaismoralisti).

Aahh.. Herra Salama nauttii flirttailusta banaanien kanssa.

Perusperiaatteena voi pitää, että jos joutuu viestiinsä kirjoittamaan lauseen:"Toivottavasti en saa banaania kielletystä aiheesta", on syytä miettiä viestin sisältöä uudelleen.

9
Linkit ja vinkit / Vs: Vinkkejä Kiinaan
« : 17.02.11 - klo:21:57 »
Teetä, syömäpuikkoja, teekuppeja, riisiviinaa , helmiä.
Beijingissä ravintoloista suosikkini on South Beauty, Da Dong tai Quanjude ovat hyviä ankkapaikkoja. Baareista The Apothecary. Yökerhoista Suzie Wong on klassinen.

Quanjudelle ääni täältä.

10
Kaunis elämä / Vs: Mustekynät
« : 17.02.11 - klo:13:42 »
Journalshopista saa monenlaista paperitavaraa.

11
Ei tee Lax kenkiään kokonaan Suomessa. Päälliset ommellaan muistaakseni Liettuassa. Muuten prosessi on kotimainen. Pohjan kiinnityksen saa vaikka käsinommeltuna (Janne on ommellut kokeilumielessä käsittääkseni yhdet norwegeset käsin) mutta LB:n normikiinnitys ei ymmärtääkseni ole Goodyear welt. En muista/tiedä mikä se on, mutta veikkaan blake rapidia.

12
Kaunis elämä / Vs: Keikarilaisten autot
« : 11.02.11 - klo:13:18 »
^OK. Aygo unohdettakoon.
Koira on tuommoinen 30kg junttapulla.
Kuskasin sitä hyvällä menestyksellä Micran takakontissa ilman hattuhyllyä.

Tuommoinen elukka tuskin mahtuisi Aygon takakonttiin. Tai vaikka se fyysisesti olisi mahdollista niin pitäisin sitä eläinrääkkäyksenä.

13
Kaunis elämä / Vs: Keikarilaisten autot
« : 11.02.11 - klo:12:51 »
Aygo? Taitavat olla suht kalliita yhä tänä päivänä.

Elä ainakaan Aygoa. Pari kertaa vuokra Aygolla (ensi kerralla vuokraan auton enkä aygoa) tai sen sisarmalleilla  (Peogeot 107 ja Citroën C1) ajelleena en voi suositella. Koiran koko jäi mainitsematta viestissä, mutta ilmeisesti ei kuitenkaan tanskandogia tarvitse kuskailla, koska pikkuautot on mielessä. Mikäli Toyota kiinnostaa niin Yaris ainakin meikäläiselle olisi mieluisampi. Gafferin mainitsema Fabiakaan ei ole pöllömpi (lähinnä kokemusta on farmarimallista). VT:n kommentit Ford KA:sta ovat kohdallaan ja itse välttelisin. Edellinen ajamani Fiesta taisi olla 80-luvun malli, joten niistä en osaa sanoa, mutta jos Ford käy niin Focus ainakin on ihan kelpo peli.

14
Asut ja pukineet / Vs: Mittatilauspuvun tilaamisesta
« : 11.02.11 - klo:12:37 »
Mutta hieman epäselvää vielä mitkä tuossa liimaprässäyksessä ovat ne haitat
- jäykempi
- ei kestä niin hyvin
- käsityön puute

Nämä ne keskeisimmät haitat liimakangastuennassa taitavat olla. Tuossakin täytyy muistaa vielä se, että eivät kaikki liimakangastuetutkaan vaatteet ole yhdenvertaisia. Varsinaisesti pukujen kohdalla en ole kummempia laatupoikkeamia havainnut, mutta paitojen kaulusten ja kalvosinten liimakangastuennoissa huomaa selkeitä laatueroja. Sekä perinteisen tuennan, että liimakangastuennan voi tehdä hyvin tai huonosti.

15
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 10.02.11 - klo:15:23 »
Ei näinkään. Lestinvalmistajia löytyy sekä Englannista, Puolasta että Unkarista suhteellisen helposti. Lestin voi teettää joko omaan jalkaan (hintaa Englannissa n. 200-600 puntaa) tai tilata valmiin peruskoon ja -muodon.

Noh.. Mikäli lestin tekoon ryhtyy niin mieluusti sen ottaisi ihan oman jalan mukaan. Mielestäni lestien hankkiminen ei ole kovin helppoa mikäli se edellyttää matkaa Unkariin tai Englantiin.

Sivuja: [1] 2 3 ... 49