Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - pavelimos

Sivuja: [1]
1
Kaunis elämä / Vs: Golf
« : 08.06.15 - klo:12:43 »
Itse tosiaan suoritin sen green cardin toissavuonna ja nyt toinen kokonainen kausi siis alkanut. Viime kesänä taisin kiertää reilu 10 kierrosta ja tälle kesälle 15 kierrosta olisi tavoitteena (kaksi jo takana).

Vaatetuspuolella mulla on pari teknistä pikeepaitaa joiden lisäksi olen ihan normaalejakin käyttänyt ilman ongelmia. Housuina on mennyt Uniqlon chinot kun niitä kaapista löytyy tai lämpimällä kelillä shortsit. Suunnitelmissa on katsoa jotkut vähän enemmän liikkumiseen tarkoitetut housut jossa olisi vähän stretchiä mukana. Kengät on muistaakseni Puman lenkkarimalliset joiden kaveriksi ajattelin ostaa jossain välissä jotkin nahkaiset jotka sopisi siistimmin pitkien housujen kanssa.

Tosiaan unohtui mainita, mutta junnuja jo aloitin ja nyt aikuisiällä kierroksia tulee kaudessa kymmenesosa siitä, mitä nuorena (100->10). Tasoitus pyörinyt viime vuodet kymmenen ympärillä.

Kesäkuumalla tulee käytettyä joko rentoa normipikee+sortsit -yhdistelmää tai viilentäviä paitoja ja housuja. Parhaimmat golfhousuni ovat Abacusin sinivalkoraidalliset, suorat housut, joilla on vedetty ongelmitta +30 asteen helteessäkin. Tekniset paidat taitavat olla Nikeä kaikki. Kunnon golfkenkiä on pakko suositella, sillä paremman ulkonäkönsä vuoksi ne myös tukevat lyöntiä tehokkaammin kuin lenkkarimalliset. Aika marginaaliero tosin, mutta mentaalipuolella ero saattaa olla huomattava ;)

2
Kaunis elämä / Vs: Golf
« : 03.06.15 - klo:17:37 »
Sattuvasti ja sopivasti golfin vaatteille omistettu blogi:

http://www.golfstyle.guru

Pitäneepi pureutua, golfmuodille kun ei liikaa blogeja ole omistettu. Aika niukkoja postauksia suurin osa, välineistä onkin enemmän asiaa. Nopeasti osui silmään keskustelunavaus pikeepaitojen hihoista, sillä itseltä löytyy sekä löysiä kyynärpäähän (tai melkein sinne) ulottuvia että tiukkoja ja lyhyitä hauistakorostavia hihoja. Itsellä väljemmät paidat sopivat paremmin väljiin housuihin ja päinvastoin. Myös sortseja tulee käytettyä kuumalla kelillä, mikäli kyseessä on harjoituskierros. Kisoissa ja muissa vähän virallisemmissa tapahtumissa sitten pitkät housut.

3
Kaunis elämä / Vs: Golf
« : 03.06.15 - klo:16:22 »
Golf-keskustelu hieman jämähtänyt, mutta lajin ollessa iätön, voinee ketjukin olla iätön. En löytänyt mistään keskustelua golf-pukeutumisesta, tuosta herrasmiesmäisen golfin tärkeimmästä osasta, joten päätin ihan rekisteröidä itseni tänne sitä varten.

Pukeudutteko vanhoihin klassisiin golf-vaatteisiin, rentoihin ulkoiluvaatteisiin vai ianpoultermaisesti värikkäisiin ja kesäisiin kuteisiin, miksei räikeisiinkin kuteisiin?

Sivuja: [1]