Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Matti

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 7
31
Olin parin kaverin kanssa lomamatkalla Keski-Euroopassa. Reissua oli takana jo pari viikkoa, kyseisenä iltana oltiin etsitty kaikille kelpaavaa illallispaikkaa toista tuntia, ja tunnelma oli kireä. Siinä tiuskiessa paras ystäväni julisti minun näyttävän aivan tarjoilijalta. Ylläni oli muistaakseni sini-valkoraidallinen paita ja paisley-kuvioinen musta-harmaa liivi. Tapahtumasta on aikaa yli 15 vuotta, mutta edelleen asia palaa mieleen silloin tällöin. Varsinkin jos olen pukeutumassa juhliin, saatan kysyä itseltäni, voidaanko minua nyt näissä vaatteissa luulla tarjoilijaksi.

32
Givenchy toi mieleen muistoja Stuntmanin postimyynnistä. Sitä aikaa, kun painatukset oli paidoissa kaikki kaikessa. Univormu oli vihaisia eläinpaitoja ja mustat Levi's 501.

...ja tätä ennen militaarisettiä Salaisesta Agentista?

80-luku oli melekosta.
Minulle taas muistui mieleen Givenchyn 80-luvun vaatteet, jotka olivat laadukkaita ja mielestäni tyylikkäitä. Nyt on linja mennyt tuollaisiin kauhistuksiin. Kokemukseni mukaan myös laatu on sukeltanut LVMH-aikana.

33
Kaunis elämä / Vs: Mitä juot/syöt nyt?
« : 07.05.12 - klo:23:05 »
Ingmanin jäätelöiden siirryttyä Unileverille lopetin niiden ostamisen, ja aloin testailla erilaisia pienempien tuottajien herkkuja. Nyt maisteltavana Callipon Limone di Sicilia, miellyttävän raikasta ja oikean sitruunan makuista.

34
Muuten! Mitenkäs helsingissä tuo kebab- ja pitsapaikat?

Putte's Bar & Pizzan eväät ovat oikein mainioita. Miljöö on kyllä vähän levoton.

35
Kulttuuri / Vs: Teatteri ja ooppera
« : 07.03.12 - klo:19:43 »
Doctor Atomicin perään ei kannata itkeä. Aivan tyhjänpäiväinen toteutus mielestäni, myöskään musiikki ei ole säveltäjänsä onnistuneinta. Juha ja erityisesti Julius Caesar pesivät Oppenheimerin mennen tullen.

36
Asut ja pukineet / Vs: Hatut
« : 08.02.12 - klo:23:51 »
Leveämpilierisissä kieltämättä vaanii kostyymiefekti hyvin lähellä, ensimmäinen spontaani mielleyhtymä taitaa assosioida tuon päähineen cowboy-hattuun tjms.

Syksyllä räntäsateessa saavuin erääseen tilaisuuteen harmaassa leveälierisessä fedorassa ja pitkässä mustassa sadetakissa. Nyt kuulemma niissä porukoissa aina odotetaan, näyttäydynkö taas "gestapo-univormussani".

37
Vapaa sana / Vs: Naisihanteesi?
« : 08.02.12 - klo:00:05 »
Kate Moss - jep, ihan cool joskus ysärillä,
Minusta Kate tuolloinkin kalpeni monien virkasiskojensa rinnalla:38
Kulttuuri / Vs: Mielipiteitä Guggenheim-museosta
« : 30.01.12 - klo:22:05 »
Tähän täytyy tosin sanoa, että olen kyllä Central Parkin vieressä sijaitsevassa Guggenheimissa kokenut aivan mielettömiä taide-elämyksiä. Kyseinen tönö on myös erittäin hienoa arkkitehtuuria.

Se tönö onkin G-säätiön omilla rahoilla rakennettu, ja kieltämättä vaikuttava pömpeli. Sen kerran kun siellä kävin, talo vei huomion niin täysin, etten muista tippaakaan itse näyttelystä.

39
B. Wahlroosin hetki sitten ravintolassa. Oli kyllä erittäin hyvin istuva ja hyvännäköinen harmaa puku. Herra näytti livenä muutenkin särmemmältä kuin kuvissa. Kaulasta alaspäin todella tyylikästä ja kaunista.

40
Kaunis elämä / Vs: Samppanja
« : 01.01.12 - klo:23:20 »
Mainio valikoima kruunautunee ibuprofeiinilla!

Juu, ja Renniellä myös ;-)

41
Kaunis elämä / Vs: Samppanja
« : 01.01.12 - klo:15:26 »
Katsotaanpa, illan/yön aikana meni: Feuillatte brut rosé, Jacquesson 734, Bollinger grande année 2000, Moët rosé impérial, Fleury fleur de l'Europe ja Laurent-Perrier brut. Tämä päivä lähti käyntiin Janisson brut rosélla. Hyvää uutta vuotta kaikille!

42
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 30.12.11 - klo:01:47 »

Mitäs vikaa tuossa kehityksessä on? Reunoskengätkin ovat kaupasta ostettavia, ei niitä kustanneta verovaroista.

Jos laadulle on kysyntää, niin maksullisuus vain vahvistaa laadun asemaa.

Mutta jos laadulle ei ole kysyntää? Voisin rinnastaa tämän tuohon kenkävertaukseesi, eli ennen pitkää reunoskenkiä eivät saa kaupasta ostettua edes ne, jotka niitä haluaisivat, koska niitä ei yksinkertaisesti ole tarjolla.

Olen aika varma, että jos kaikki Ylen ohjelmat tulisivat maksullisiksi, juuri niistä minun mielestäni parhaista jutuista maksuhalukkaita löytyisi niin vähän, että niiden tuotanto lopetettaisiin hetimiten.

43
Mutta kuka muistaa / tietää tuon Neumannin? Enkä puhu nyt porilaisen kasaribändin 'laulajasta'.

jokainen foorumin ekonomisti?

Ymmärtääkseni tossa puhuttiin tieteestä ;)

No kyllä von Neumann on luonnontieteilijöillekin aika tuttu. Tietenkään hänen pärställään ei ole samanlaista ikonista statusta kuin Einsteinin, mutta hänen työnsä on ollut erittäin merkittävää siitä huolimatta.

44
Ilahduttavan paljon hyvin istuvia pukuja ja irtotakkeja musiikkitalossa. Laatukengät olivat arvattavasti harvemmassa, mutta niitäkin näkyi. Inhokkina sen sijaan kapellimestarin frakkiliivi, joka ulottui suurin piirtein nivusiin.

45
Eikös se Style Zeitgeist ole tuollaiseen avantgardistisempaan kamaan keskittynyt foorumi?
Kiitos vinkistä. Täytyykin vilkaista tarkemmin, vaikka tuo ulkomaankieli ei niin innosta.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 7