Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - starsailor

Sivuja: [1]
1
Laatutori / M: Church's Mcneil 060/EU40
« : 25.01.16 - klo:12:01 »
Fashionoutlet mokasi taas koon kanssa ja sain pienemmät kuin piti, mutta mielestäni näitä ei kannata lähettää takaisin, kun ovat hintaansa nähden niin hyvälaatuiset. Jos jollekin sopii koko EU40, niin ota yhteyttä. Erittäin hyvälaatuiset kengät. G-leveys, läpitikattu commando pohja kovaan menoon!

h. 106e+postit2
Laatutori / M: Parkkinahka natoja 22mm
« : 16.07.15 - klo:14:38 »
Ihmettelin joskus miksei Suomesta löydy parkkinahasta tehtyjä kellonremmejä, vaan ne pitää tilata, joko jenkeistä tai kaukoidästä, vaikka Suomessa parkitaan tätä nahkaa (kuten Ruotsissa). Joten ostin itse nahkatyövälineet ja aloin tekemään näitä. Kuvassa on 22mm leveitä, 2mm paksuja, Suomalaisesta parkkinahasta tehtyjä rannekkeita. Pituus n. 30cm, ekaan reikään n.16.5cm ja vikaan n.24cm. Jämäkkää tavaraa, joka ottaa patinaa nopeasti. Stainless steel solki ja tikkaus käsin vahatulla pellavalangalla. Käyttämättömän saa palauttaa ja rahat-postikulut takaisin.

H. 27e
3
Laatutori / M: Bugatti mac (46)
« : 01.04.14 - klo:00:02 »
Bugatti mac, koko 46, mutta vähän reilu. Hp. 40e posteineen Suomessa
[spoiler]Bugatin väri on omaan harmaaseen naamani vähän hankala. Siitä syystä takin käyttö jäänyt muutamaan kertaan, mutta muuten pidän laadusta ja materiaalista, joka hylkii jonkin verran vetta. Uutena ostettu 4 vuotta sitten, siitä 3 viimeisintä vaatekaapissa. Puolivuoraus kattaa yläselän ja kädet.

p-t-p:54
helma:54
hartijat:45
selkä:83
hiha:64[/spoiler]

Harris Tweed
takki, koko 38 regular. Hp. MYYTY posteineen Suomessa
[spoiler]
Vanha ja käytetty, mutta vielä hyvässä kunnossa. Todennäköisesti olen takin omistaja nro 23. Hieman liian pieni itselleni, siksi myyn pois. Haluatko sinä olla numero 24? Edit. Koko on siis brittien 38 regular ja laid flat mittat hieman aluksi ilmoittamaani suuremmat

p-t-p: 53
vyötärö:49
helma:51
hartijat:45
selkä:77
hiha:62

[/spoiler]

Diesel nahkatakki, koko M, hp. Special price only for my special friend
[spoiler]Tämä takki herätti pienoista kohua aikanaan kahdesta syystä: 1. siinä on vasemmalla puolella Diesel-logo ja salama, josta joku on saanut päähänsä etäisiä natsisympatioita. No, toisaalta takkihan on armytakin versio poletteineen. 2. siinä on sisäpuolella taskuna nahkainen pistoolikotelo. Tästä syystä takki on ns. priljantti! Oikeasti se on erittäin hyvälaatuinen takki, mutta valitettavasti itselleni liian pieni, enkä kehtaa enää pitää. Ostettu 6 vuotta sitten... kröhöm... uutena... kröhöm... Dieselin liikkeestä. Turkissa tehty lampaan nahasta.

p-t-p:50
helma:48
hartijat:43
selkä:64
hiha:68

[/spoiler]

4
Laatutori / M: Gitman Vintage stripe poplin, koko M
« : 16.08.13 - klo:14:39 »
Alesta viime talvena ostettu popliini Gitman. Olen käyttänyt n. 10 kertaa, eli ei ihan uusi, mutta vielä kilometrejä paljon jäljellä. Nappeja hihansuissa siirretty n. 1cm lähemmäs, työnjälki ei mitenkään parasta, kun olen itse sen tehnyt. Muistaakseni Gitmanin kevät/kesä kaudelta 2011. Mitoitus suurinpiirtein sama kuin muissakin omistamissani Gitmaneissa, mutta ohuemman kankaan ansiosta hihat tuntuvat vähän pidemmiltä kuin esim. oxford. Tampereella.

Hp. 40e sis. postit Suomessa

[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

5
Laatutori / MYYTY: Dockers D-1 W30xL32 khaki, uudet
« : 25.03.13 - klo:16:09 »
Nettikaupasta tuli väärän kokoiset. Jos joku nappaa täältä, niin mun ei tarvitse lähettää näitä takaisin. Nämä on erittäin hyvät kesähousut. Ennemmin Dockers kuin H&M. Vyötärö 39-40cm. Sisälahje 80cm. Reisi ~27cm. Lahkeensuu 20cm.

h. MYYTY postikuluineen Suomessa.

Liikkeen kuvat:6
Laatutori / M: Ally Capellino laukku
« : 28.03.12 - klo:15:51 »
Ally Capellino Dougie vahakangas laukku, nahkaosilla

Kesällä voitettu arvonnasta. Tarpeettomana myynnissä. Käytetty max. 5 päivää kesällä. Mitat: n~ 31x26x8cm. Kuten tässä linkissä, mutta erivärityksellä: http://www.sukauto.com/art/ally-capellino-dougie-satchel-navy-cream.php
hp. 70e

[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]


Red Wing GT 9014 koko 41.5

Tuli ostettu uutena viime keväänä, mutta lesti on itselleni vähän liian pitkä ja taas paksun sukan kanssa liian kapea (käytän normaalisti 42 koon kenkiä, mutta jalka on varmaan 41.5) ja muutenkin turhan järeiksi, joten ovat jääneet vähälle käytölle. Joskaan eivät ole aivan käyttämättömät (jälkiä ulkopohjissa), mutta sanoisin, että 9/10 kunnossa. Kenkien laatu on mielestäni erittäin hyvä ja odotettavissa on pitkä käyttöikä.

Kengän kanta on suutarilla vaihdettu Cervinon nypykkääseen (ajattelin parempaa pitoa) ja samalla pyysin suutaria avaamaan kieliä toiselta puolelta, koska jalan laittaminen kengän sisälle ilman tätä oli tuskaa. Alkup. nauhat käyttämättömät (kuvissa).

Koosta: sisälle mahtuu 43-koon pohjallinen, mutta en silti sanoisi, että ovat 43 jalalle sopivat, ellei jalka ole kapea. Pikemminkin normaali D-fit 42 + paksu sukka, tai iso 42 tai pieni 43. Tai normaali 42/iso 42 pohjallisella.

Hp. 140e, mutta voin ottaa vaihdossa 42 koon jalkineita tai vaatteita koossa 48/M. Jos joku kokee, että haluaa järeät ulkoilujalkineet ja omaa vaihtovaatteita kyseisissä koossa, niin voi ehdottaa vaihtoa tai suoraan rahaa. Kengät on Tampereella.

http://www.redwingheritage.com/boots/#&m=/detail/9014-heritage-us/9014-red-wing-lifestyle-mens-beckman-black/

[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]


****************************************************
MYYTY Turo Red Label Ned mac, koko 48
[spoiler]
Mielestäni sama malli on edelleen Turon Red Label mallistossa ja takissa onkin minusta hyvä leikkaus. Ostin takin työpaikkahaastattelua varten pari vuotta sitten, eikä sen koommin ole ollut käyttöä joten nyt myynnissä. 96% puuvilla 4% poly ulkopinta ja 70% puuvilla 30% polyamini vuoraus. Takissa ei ole mitään vikaa, mutta tyylillisesti siistimmällä mustan värisellä takilla ei ole minulla käyttöä. Pienet olkatoppaukset. Pitää varmaan tihkusadetta.
Hp. 60e

Hartijat:45cm
Kainalo-kainalo:52cm
Vyötärö:49cm
Helma:52cm
Selkä:87cm
Hiha:64cm

[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler][/spoiler]
****************************************************
MYYTY Käyttämättömät Turo Red Label samettihousut, ilmoitettu koko 148, eli pitkä 48, mutta koko mielestäni ennemmin 146
[spoiler]

http://i7.photobucket.com/albums/y281/villeh/huuto/857bf1f3.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y281/villeh/huuto/a79e79f2.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y281/villeh/huuto/bde4dbdc.jpg

Samat housut kuin tässä kuvassa. Melko paksua samettia (paksumpaa kuin Bossin samettihousut). Slimmit ja low rise. Ei logoja näkyvissä ym. Ostin alesta kokeilematta ja huomasin vasta nyt, että jää vyötäröstä 4-5cm vajaaksi. Täysin käyttämättömät, laput löytyy jne. Hyvät sikailuhousut pikkujouluihin tai mtop -ketjuun. 100% puuvillaa. Lahje niin pitkä, että saa hyvin tehtyä upslaakit. Mitat:

Vyötärö ~40.5cm
Lahkeen suu: 19cm
Sisälahje: 86cm (34")
Rise: ~25cm

<MYYTY> postitettuna suomessa
[/spoiler]
****************************************************

Sivuja: [1]