Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Farmer John

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 93
16
Asut ja pukineet / Vs: Ab Suomen Herrainpukimo Oy
« : 04.09.16 - klo:20:41 »
^^Mä olen ostanut Ison omenan suutarilta aina kun on ollut tarve.

17
Kaunis elämä / Vs: Keikarilaisten autot
« : 04.09.16 - klo:12:41 »
Niin eikö tuo takavaloja lukuunottamatta ole ihan 1:1 300-sarjan bemarin kanssa?

18
Kaunis elämä / Vs: Viskit
« : 28.08.16 - klo:12:40 »
Ainakin Hudson Baby Bourbon on aivan älyttömän hyvää. Muutamasta ravintolasta olen löytänyt mutta pulloa en vielä ole kotiin saanut ostettua.

19
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 26.08.16 - klo:22:27 »
Jos taas ei halua tuntea yhtään mitään ja haluaa vain nauttia auringosta, voi se ooppeli olla juuri oikea valinta. Eri asia on, miksi kukaan haluaisi elää ilman fiilistä ja tunteita.

LOL. Huomaa että sä haluat ymmärtää  :D

20
Asut ja pukineet / Vs: Oma kenkäkokoelmasi
« : 26.08.16 - klo:19:27 »
Kenkähylly valmis uudessa vaatehuoneessa. Tosta näkee heti että nyt on polttava tarve ostaa kolme paria lisää kenkiä!


21
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 26.08.16 - klo:17:26 »
Oletko ajanut millään uudella "perhe-avolla"? Ideanahan noissa on olla "arkiauto +" eli ajoltaan ja toimiltaan mahd. lähellä normaalia autoa mutta kuitenkin tarvittaessa avoauton fiilis. Toi mun vanha TT Astrakin oli muuten ihan normi -08 Astra (ei siis kovin upea auto) mutta kyllä katon avaaminen sai aina hymyn kasvoille. Mulla oli pari vuotta tätä ihan uutta mallia edeltävä Astra GTC ja se oli erittäin hyvä auto sekä ajoltaan että mukavuudeltaan. Tuo sama avo-optiona ei varmasti ole huono kokemus.

Kun on sen 10v ajanut kaikilla ritsoilla joihin lukeutuu riisuttuja +400hp nelivetoja, +600hp takavetoja ja sitten myös "hillitympiä" turbovehkeitä niin auton tehot ja äärimmäinen ajettavuus eivät enää ole niin haluttuja ominaisuuksia koska ne ei kuitenkaan tule ylittämään noita aiempia kokemuksia. Tästä syystä esim. käyttiksenä toimiva S-line A6 136hp diiselillä on minulle jotakuinkin unelmapeli. Sama koskee mahdollista kakkosautoa jossa pitää toki joku hauskuustekijä olla mutta muuten samalla linjalla.

Sanomattakin on selvää että avo E-sarjalainen olisi saman ikäisenä ja samoilla kilsoilla mukavampi mutta kun se hintakin jonkin verran vaikuttaa.

22
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 26.08.16 - klo:17:07 »
Miksei sitä voi sitten sanoa Opeliksi? Mikä tää Dodge-Buick läppä on? Autohan on siis käytännössä avo Opel Astra ja myydään Opel Cascada nimellä suomessa.

Ja kiitos huolenpidostasi. Olen kuitenkin tuonut suomeen reilu 60 autoa joten jossain määrin on automarkkinat tutut   :)

23
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 26.08.16 - klo:13:04 »
CLK:ssa on ihan naurettavan pieni takaluukku, ei mene edes yhdet matkarattaat sinne eikä A4 kiinnosta oikeastaan pätkääkään. 996 on niin demari ettei sellasta pystyisi millään hommaamaan, kilpailee jo pahasti Boxsterin kanssa siitä kumpia on enemmän mäkkärin kulmalla vanhojen tuning-jannujen omistamina  :)

Porsche on ollut ikuinen unelmani ja nyt näyttää että 2018 kesäksi voisi sellaisen ehkä hommata kun pojat on sitten jo sen ikäisiä ettei ihan joka paikassa tarvitse olla rattaita mukana. Alkupään 991 Carrera S on todennäköisesti kohde kun niissäkin hinnat ihan saavutettavissa. Porsche on pakko olla kovakattoinen koska avon sivuprofiili ei vain ole yhtä kaunis kuin Coupen.

Tähän väliin mietin jotain lelua mutta kun toisaalta kakkosautoa ei vielä talouteen edes tarvita niin voi olla että ensi kesä menee vielä yhdellä.

Toin muuten tuon Astran kanssa samaan aikaan ekan korin TT-Roadsterin (225hp Quattro) ja jos ei takapenkeille olisi tarvetta niin uudempi TT-Roadster etuvetosena jollain mopokoneella olisi melko kiinnostava kohde. Turha sitä on tehoista ja nelikosta maksaa lisää jos tarve on työmatka-ajoa, ostaa sitten samaan rahaan uudemman ja vähemmän ajetun. Toi Roadster meni kaupaksi alle viikossa..

PS. Se on muuten Buick Cascada. Jos haluat viljellä jotain näppäryyksiä niin tsekkaa edes että ovat oikein  :D

24
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 26.08.16 - klo:11:14 »
Aika Gran Turismo henkinen toi sun lista muuten. Ottaen huomioon että esim. S2000 ei ole kuin yhtä mallia. MR2 siitä puuttuu, mulla on ollut pari välimallin turboa ja yksi viimeistä koria. Siitä ei turha auto enää hirveästi hauskemmaksi (suomen teillä) muutu.

Ja noissa "perheavoissa" on järjestäen melko pienet takaluukut. Astraan meni yhdistelmärattaat baksiin heittämällä ja pari golf bägiä meni myös katto auki.

25
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 26.08.16 - klo:11:03 »
Perheellisellä pitää olla takapenkit jotta on mitään järkeä. Ja toi takavetoisuus on ihan puppua jos tarkoitus on ajella lähinnä kaivariin jäätelölle.

BTW, etkö säkin oo koittanut Smarttia myydä pariin otteeseen?

26
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 25.08.16 - klo:22:16 »
^Joo, pitkä tarina.. Kun tavattiin vaimon kanssa mulla oli avo New Beetle ja lupasin että tulevana kesänä ajellaan sillä katto auki. Beetle lähti kuitenkin ennen kevättä joten jäin tuon lupauksen velkaa. Pari vuotta sitten tuli tarve ostaa oma auto pitkästä aikaa niin ajattelin että haenpa sitten samalla avoauton. Tästä käytiin täälläkin debattia kun perustelin että toi avo-Astra on järkevän näköinen, melko käyttökelpoinen kovalla katolla ja ennen kaikkea saisin siitä voittoa myydessä. Suunnitelma oli täydellinen jos ei ota huomioon sitä että kukaan (ja tarkoitan siis KUKAAN) ei halua ostaa avo-Opelia   :D

Melko puskista parin vuoden myyntiyritysten jälkeen vaimo kauppasi tuon sitten duunikaverilleen. Hyvä puoli on että arvoalenemaa tuossa oli jotakuinkin tasan tonni, eli vaikka voittoa ei tullut niin pari vuotta ja 30tkm omistukseen nähden ihan ok lopputulos.

Ensi kesäksi tekisi mieli hakea Cascada mutta siinä on sitten vielä enemmän rahaa kiinni jos menekki on yhtä valtava  :)

27
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 25.08.16 - klo:17:56 »
Ooppelit on kyllä kamalia ja niistä on lähes mahdoton päästä eroon. Onneksi vaimo sai diilattua meidän Astran eteenpäin. Mutta plussana se että nyt kun ajan Audilla voin heti tuntea kuinka paljon parempi ihminen olen!

28
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 24.08.16 - klo:20:30 »
^Joltain muultakin kuin äidiltä?

29
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 23.08.16 - klo:22:28 »
^Oisko tää kuitenkin lähempänä totuutta?


30
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 22.08.16 - klo:20:27 »
^Ei voi olla kireät koska sellaisilla ei pääse pukimon ovesta sisään ja tämä taas voisi olla ko. lafkan toimarille jonkin asteen ongelma   :D

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 93