Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Farmer John

Sivuja: 1 ... 91 92 [93]
1381
Vapaa sana / Vs: Applen tuotteista
« : 24.10.12 - klo:21:53 »
iPadiin olen ostanut sovittimen johon saa SD kortin tai kameran usb kaapelilla joten kuvien editointi ja nettiin laitto sujuu näppärästi.

Mulla on kanssa tällainen, mutta ärsyttävää kun ei voi selata kuvia kortilta muuta kuin pikku thumbnailina. Järkkäri ja 32GB muistikortti ei oikeen innosta joka kerta tyhjentämään koko korttia koneelle kun haluaa laitailla kuvia nettiin reissun varrelta. Jotenkin kävisi järkeen että myös ulkoiset asemat näkyisivät helpommin järjestelmälle.

1382
Vapaa sana / Vs: Applen tuotteista
« : 24.10.12 - klo:21:01 »
Mulla on iPhone 4 sekä vanha iPad enkä kyllä voi sanoa kovasti arvostavani. iPhone on jotenkin snadisti huono käytöltään ja kerran laitteen pudottaneena (30cm korkealta) ja 313€ siitä maksaneena jäi sylettämään. Mutta suurin ongelma on moniajon puute, eli aina kun vaihtaa softasta toiseen niin 3-4 sekuntia junnaa paikallaan ennenkuin käyttö jatkuu. Tämä ei haitannut puhelimessa niin paljoa ennen kuin alkoi käyttämään iPadia jonka jälkeen tuo ärsyttää myös puhelinta käyttäessä.

Olen varmaan ainoa joka (myöntää että) haluaa vaihtaa iPhonen tulevaan WP8 Lumiaan, tämän lisäksi uusi Surface tab kiinnostaa paremman moniajon sekä liitettävyyden (SD+USB) kanssa. Applella on ihan hyviä juttuja mutta nämä tietyt ehdottumuudet kuten esim. laitteiden liittimien kanssa on ne mitkä tiputtavat käytettävyyttä liikaa.

1383
Vapaa sana / Vs: Re: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 24.10.12 - klo:16:55 »
Aston Martin DB9 jossa sisällä mustat karvanopat. Nyt oikeesti!!

Toi on kova!! Et sattunut kuvaa nappaamaan?

1384
Kaunis elämä / Vs: Keikarilaisten autot
« : 23.10.12 - klo:16:49 »
Uusi A-sarjalainen on kyllä rouhean näköinen. Tavallaan jopa siistiä että ovat noin suoraan kopioineet Bemarin 1-sarjalaisen idean ja siihen vaan oma keula, näkeepä kenen kanssa kilpaillaan. Itse odotan mielenkiinnolla saman muotokielen isoja autoja (E-, S- ja ML-sarja).

1385
Kaunis elämä / Vs: Mitä juot/syöt nyt?
« : 21.10.12 - klo:11:44 »
Käytiin eilen morsiameni kanssa Olo Ravintolassa syömässä heidän Retki-menu. Kuuden ruokalajin menu kasvoi keittiön tervehdysten sekä juustolautasen kanssa yhteensä 13 ruokalajiksi ja koko nautintoon kului aikaa noin 3,5 tuntia. Olen viimeksi käynyt Olossa muutama vuosi sitten kun heillä ei vielä ollut tähteä ja nykytilanne tuntuisi olevan se että sama erittäin korkea peruslaatu on ruoassa säilynyt, mutta muuten kokonaisuus on rakennettu täysin seuraavalle tasolle.

Jokainen ruokalaji oli elämys sellaisenaan ja pettymyksiä ei mahtunut joukkoon. Maut olivat selkeitä ja perusraaka-aineet pääsivät hienosti oikeuksiinsa, myös ruoan alkuperä tuotiin hienosti esiin kun kyseessä oli pääosin lähiruokaa suomalaisilta tiloilta. Ruokien esillepano oli mietitty todella pitkälle, tästä hyvänä esimerkkinä esim "basilikaruukku" jossa basilikan verso "kasvoi" suklaamuruilla peitetyssä vaahtojälkiruoassa.

Valmiiksi suuniteltu viinimenu toimi hyvin ruoan kanssa ja tuki jokaista ruokalajia ihan ok. Kokonaisuutena kokemus oli erittäin miellyttävä, tarjoilijat ja sommelierit olivat asiantuntevia, kertoivat ruoasta minkä tiesivät ja kävivät keittiöstä kysymässä jos eivät jotain komponenttia osanneet selittää. Myös hinta oli ihan ok tasolla, eli halpaahan tuo ei ole, mutta hintansa arvoista.

1386
Asut ja pukineet / Vs: Smokki Helsingistä?
« : 18.10.12 - klo:19:22 »
Hyvännäköinen tuo Suit Supplyn smokkikin. Ja tossa olisi plussaa että pääsee testaamaan paikan päällä + noi tekee muutokset myymälässä vieläpä aika edullisin hinnoin. Tosi erilaiset kuvat (siis laadultaan) ton Suit Supplyn ja Tyrwhittin sivuilla, mutta näyttäisi että melkolailla saman tyyliset puvut kyseessä? Onko noista Suit Supplyn puvuista millaisia kokemuksia laadun suhteen?

1387
Asut ja pukineet / Vs: Smokki Helsingistä?
« : 17.10.12 - klo:20:45 »
Perusbrittiläisittäin Charles Tyrwhitt?

Oho! Tässähän on hieno vaihtoehto. Upean näköinen ja hintakin varsin kohtuullinen (470e toimitettuna). Kiitoksia tästä vinkistä, menee varmasti harkintaan.

1388
Asut ja pukineet / Vs: Smokki Helsingistä?
« : 17.10.12 - klo:08:55 »
Kiitos vastauksista. Toki saa ehdottaa myös vaihtoehtoa smokille mutta olen aikalailla kiintynyt jo tuohon ajatukseen, eli vaaditaan kova myyminen että siitä luovun  :)   Meidän juhlat alkavat klo 17, eli kyseessä on iltajuhlat vaikka tunti tuosta virallisesta määreestä jääkin puuttumaan.

Smokin kanssa olin ajatellut matalaa liiviä jos sellainen jostain löytyisi, cummerbund vaihtoehtona toki, muttei missään tapauksessa se ensimmäinen.

Sen verran rajoittunut olen vaateostojen kanssa että en osta pukua ilman että saan kokeilla sitä päälleni, eli tämä rajaa kyllä ebayt ja muut ulkomaiden kauppapaikat ulos. Teen lähiviikkoina reissut Köpikseen sekä Amsterdamiin, eli jos näistä löytyy jotain vierailemisen arvoisia paikkoja niin ne tulee toki myös kysymykseen.

1389
Kaunis elämä / Vs: Keikarilaisten autot
« : 16.10.12 - klo:23:10 »
Keväällä hommattu Opel Astra GTC Sport ja olen varsin tyytyväinen valintaan. Kun lapsia ei ole niin 2-ovinen toimii hienosti ja GTC tarjoaa poikkeuksellisesti hienoa muotoilua "halpisautojen" joukossa. Varusteita löytyy kivasti ja hinnat-alkaen 140hp moottori on melko taloudellinen, mutta kuitenkin sillä pysyy helposti muun liikenteen mukana. Paras puoli oli vajaa 24te hintalappu mihin hintaan en löytänyt mitään läheskään vastaavaa kokonaisuutta.

Konda, jos 330 ja E300 täyttää määreesi "mahdollisimman isosta padasta" niin olet vielä kohtuu safe. Kun 350hp auto tuntuu tylsältä ja lelut on +500hp tasolla niin tarpeet on vaikeampi tyydyttää. Onneksi iän myötä tällaiset hajuttomat, äänettömät ja mauttomat autot alkavat kelpaamaan. Tietysti jos rahaa olisi niin tämän foorumin henkeen sopivia Isojen Poikien leluja löytyisi toki omastakin pihasta  :)

1390
Asut ja pukineet / Smokki Helsingistä?
« : 16.10.12 - klo:21:40 »
Kysellään nyt tähänkin mielipiteitä kun foorumille rekisteröidyin :)   Eli häät tulossa uudenvuodenaattona ja olen päätynyt pukeutumaan smokkiin koska saketti on mielestäni turhan jäykkä tilaisuuden luonteen huomioon ottaen. Lisäksi uskon smokin sopivan myös hienosti morsiameni upean klassisen puvun kaveriksi.

Bestmanin kanssa juostiin stadin liikkeet läpi ja lopputulos oli se että vuokrasmokkina saa pelkästään Turo Tailorin Celebrationia (tai yhtä ruotsalaista identtistä pukua) ja myös myytävien pukujen valikoima on erittäin rajallinen. Tällä hetkellä suomessa tarjottavista minulla on suosikkina Tiger Of Swedenin Sinatra Tuxedo.

Tuleeko mieleen jotain ässiä mistä katsella lisää valikoimaa? Kengät, paita, solmuke jne tulee sitten seuraavina kysymyksinä kunhan ensin saa tuon smokin hoitoon


1391
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 16.10.12 - klo:20:39 »
Mulla on pitkään ollut triggeritavoite jonka toteutuessa olen päättänyt hankkia Tag Heurin Carreran käteeni. Nyt se triggeri on toteutumassa/toteutunut, mutta eksyin vahingossa pari kuukautta sitten Longitudin sivuille ja rakastuin tähän IWC:n kelloon:
http://longitudi.mycashflow.fi/product/83/iwc-vintage-rannekello

Nyt kyseinen kello on jo myyty, eli mistä kannattaisi aloittaa vastaavan etsiminen?

Sivuja: 1 ... 91 92 [93]