Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Partasuti

Sivuja: 1 ... 125 126 [127]
1891
Linkit ja vinkit / Vs: Tyyliblogit
« : 22.08.11 - klo:17:14 »
Kesti hetki löytää tämä siirtynyt viestiketju. Lisäsin tuon Bassin blogin syötelukijaani. Periaatteessa minulta löytyy intoa bloggaamiseen; kirjoittelin yhteen blogiin vuodet 2004-2010, mutta toisaalta kyllästyn herkästi. Yritän silti pitää lippua korkealla.

1892
Linkit ja vinkit / Partasuti on linjoilla
« : 21.08.11 - klo:15:14 »
Pitkän betatestauksen jälkeen olen saanut sivustoni vihdoin julki. Nimi on Partasuti (http://partasuti.fi/), ja sivusto käsittelee yleistä hyörintää klassisen miestenpukeutumisen ympärillä. Sivustolla on jo muutama siemenkirjoitus, joista voi luodata tasoa. Lyhyesti sanottuna: kun Keikari on enemmän opetukseen kallistuva, on Partasuti enemmän tunnelmointiin. Kilpailijoita tuskin olemme.

Laitan sivustostani maininnan tänne, koska ainakin minulla kesti lähes vuoden verran Keikarin kuningaskunnan perustamisesta ennen kun sain tietää siitä. Mielessäni on myös omahyväinen lukijoiden hankinta, mutta jos jotakuta antini kiinnostaa, on hän tervetullut.

Partasuti näyttää Internet Explorer 8:lla hieman oudolta, koska selain ei tue uusimpaa sivunkuvauskieltä. Jos tämä häiritsee eikä päivitys ysiversioon ole mahdollista, voi sivustoa seurata syötteen avulla. Tai vaihtaa selainta.

Nyt kun olen vauhtiin päässyt, voisin päivittää suomalaista miestenblogien tuntemustani. Vaikka sosiaalinen media imee tekijöitä kovaa vauhtia, olen sitä mieltä että perinteiselle blogille on vielä kysyntää. Jos joku tietää muitakin kuin alla mainitut, olen kiitollinen tiedosta.

Anton / Helsinki http://antonhelsinki.blogspot.com/
Flanööri http://www.fintage.net/flanoori/
Pukeudu http://pukeudu.fi/blogi/

1893
Asut ja pukineet / Monofix
« : 08.06.11 - klo:17:55 »
Kävin eilen kauppakeskus Arabiassa aikeinani viedä Monofixiin kengät korjattaviksi. Siellä näin, että liiketila ammotti tyhjyyttään. Pelkästään puoli tuntia ruuhkassa seisominen olisi ollut sinne pääsemisen arvoista, mutta jäi nyt turhaksi. Tietääkö kukaan aikooko Monofix avata myymälänsä muualla uudestaan? Tällä kertaa korkolapun vaihto onnistuu missä tahansa suutarissa, mutta koko pohjan vaihtaminen ei taidakaan enää.

Sivuja: 1 ... 125 126 [127]