Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tommi_K

Sivuja: [1]
1
Moi kaikille!

Myytävänä edelleen Kellolehti 4/2018 esittelyssä olleita Volvo Certina kelloja. Kyseessä siis Volvon 50-vuotislahjana työntekijöille jaetut automaattikoneistokellot. Hienot väri variantit ja kahden kellosepän yhteistyössä tehdyt koneisto- ja kuorihuollot. Uudet Hirsch-rannekkeet.

Hinnat ovat 550 - 600 euroa.

Yksityisviestiä, jos haluatte lisätietoja.

Teidän,

Tommi_K


2
Hei kaikille!
Palasin muutaman vuoden tauon jälkeen taas ihailemaan tätä korkealaatuista foorumia. Todella hienoja keskusteluaiheita ole jo selannut, mutta onko täällä enää foorumilla myyntiketjua?
Saatan olla sokea, mutta en todellakaan vartin selailun jälkeen löytänyt otsikon mukaista aihetta.
Olisin myymässä muutamia mustetäytekyniä ja Volvo Certina kelloja.

Kiitoksia jo etukäteen myyntipalstan vinkeistä.

-Tommi

3
Kaunis elämä / Vs: Mustekynät
« : 31.12.10 - klo:17:48 »
DandyAndy ja muut mustekynien ystävät, olisin kiitollinen, jos löytyisi linkki tuohon Frontierin XF-terään. Itse en ole tähän mennessä löytänyt muuta kuin Parker Sonnet kynään myytävän XF-terän. Mutta näinhän sen kuuluneekin mennä, että hankitaan kynä tiettyyn tarkoitukseen. Tosin jos olisin aiemmin tiennyt tuon Frontierin fine-terän jäljen, niin olisi ehkä jäänyt ostamatta ko. kynä kokonaan. En kuitenkaan vaivu epätoivoon, sillä tätä viestiä kirjoittaessani kokeilin vielä Frontieriani tuolla fine-terällä varustettuna. Tuntuu siltä, että uutta kynää miettiessä kannattaa käyttää aikaa vain sitkeästi "opetella" kirjoittamaan ko. omalla kynällä.

Tuo lyijytäytekynän 0,5 mm vastaisi sitä viivanleveyttä, mitä juuri nyt kaipaisin.

Tommi

P.S.

Ai niin, oikein hyvät uudet vuodet teille kaikille!

4
Kaunis elämä / Vs: Mustekynät
« : 28.12.10 - klo:18:09 »
Kas, Royal Mail (ja jopa Itella) olivat suotuisia ja sainkin tänään ilmoituksen, että kirjattu kirje on tullut Englannista (www.theonlinepencompany.com). Tilaukseni lähti UK:sta 21.12. joten ajattelin, että nämä Englantia kohdelleet lumimyrskyt hidastuisittavat postia reilusti. No sitten vain kirjettä noutamaan (kirjatun kirjeen syynä taisi olla se, että ko. kirje oli varustettu seurantakoodilla). Kotona kirjeen avattuani, niin siellä oli tasan kaikki, mitä tilasin ja oikein laadukkaalta vaikuttavatkin. Tuo Parkerin Fine-Nib toimii oikein hyvin, kunhan vain oppii kääntämään terää oikeaan kulmaan kirjoitettaessa.

Olisiko arvon foorumilaisilla ehdotusta, jos haluaisin vielä ohuemman kirjoitusjäljen, kuin ko. Parkerista? Siis Parker Frontier.

Mutta nuo konvertterit vaikuttivat laadukkailta myös, joten nyt sitten vain musteita metsästämään. Voiko muuten mustepullosta x tyhjentää tuon konvertterin takaisin pulloon x ja puhdistaa konvertterin kunnolla ja täyttää sen sitten muulla musteella? Vai tuleeko ongelmia? Itse en yhtäkkiä keksi mitään syytä moiseen.

Tommi


5
Kaunis elämä / Vs: Mustekynät
« : 23.12.10 - klo:21:59 »
Iikan mainitsemalta sivustolta löytyi todellakin montakin mielipidettä musteista. Kuitenkin itselleni jäi kuva, että Noodlersin "bulletproof" musteet olisivat laadukkaita, kuten myös japanilaiset musteet. Näistä kumpaakaan ei taida Suomessa olla myynnissä, joten täytyy jatkaa etsimistä. Toki japanilaiset musteet ovat aika laaja käsite. Täytyy hakea lisää infoa noista, vai tietääkö kukaan foorumilaisista hyvää japanilaista mustetta, jota voisi suositella? Tai edes kauppaa, joissa noita olisi valikoimisssa.

Tommi

6
Kaunis elämä / Vs: Mustekynät
« : 22.12.10 - klo:18:09 »
Burax, tarkoititko, että Parkerin musteen saa hinkkaamalla pois terästä vai mitä tarkoitit?

Onkohan tästä arkistointikelpoisuudesta musteen suhteen mitään "direktiiviä" olemassa?

Tommi

7
Kaunis elämä / Vs: Mustekynät
« : 21.12.10 - klo:19:10 »
Tervehdys kaikille mustekyniä käyttäville!

Tämä on ensimmäinen viestini tähän foorumiin, joten siitä syystä virallisemmat tervehdykset.

Hankin tuossa Parker Frontierin ja todellakin se M-Nib on liian leveä. Joten, tilasin http://www.theonlinepencompany.com yrityksestä Fine-Nibin ja 2 kpl DeLuxe Converter "laitteita". Musteitahan saa Suomesta, joten niitä en tilannut. Mutta kysyisin arvon foorumilaisilta, kuinka ns. permanent ink toimii näissä konverttereissa? Ajan takaa sitä, että jos käytän toisessa konvertterissa mustaa ja toisessa sinistä mustetta, niin kuinka näiden - ja tietenkin myös terän puhdistaminen onnistuu?

Ja vielä lisäkysymyksenä, ovatko nämä normaalit vesiliukoiset musteet arkistointikelpoisia kuivuttuaan, vai onko ainoastaan permanent ink arkistointikelpoinen?

Terveisin

Tommi

Sivuja: [1]