Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - excavator

Sivuja: [1]
1

Vuodenaikaan sopiva CT:n kashmirsekoitteisesta puuvillasta kasattu casuaali kauluspaita:Paita on käyttämätön ja pesemätön mutta paketti avattu.
Koko XL eli kauluskoko tuommoinen 44-45.

Hp 15 € + postit

Privana tavoittaa

2
Laatutori / Kirpputori valtterissa la 28.5
« : 28.05.11 - klo:00:26 »
Valtterin ulkokirppiksellä 28.5. paikka nro 552. Saatan olla itsekin paikalla, mutta luultavasti enimmäkseen meidän pikkurouva edustaa.

Tarjolla mm CT:n casual malliston paita koko XL, kauluskooltaan 44 - 45 käyttävälle herrasmiehelleTämä paita on täysin käyttämätön joten hintapyyntö kirpputorisarjassa kovahko 20€

Pari kertaa käytetty musta Valentinon ultra slim fit kauluspaita hp 10€. Kauluskoko 41 ja niin slimmi että tällainen 185 cm/90 kiloisen on aivan turha kuvitella mahtuvansa siihen. Viimeistele taiteilijaunivormusi tällä

Lisäksi on pari muuta pukinetta, joita ei näin korkeatasoisella foorumilla edes kehtaa mainita

Jos nyt jollakin on akuutti tilanne päällä niin mainittakoon että alle nelivuotiaille lapsille vaatteita on tarjolla vähän enemmänkin. Molemmille sukupuolille tasapuolisesti vauvasta siihen 3-4 v ikäluokkaan asti.


3
Myyn viimeisimmästä alesta ostetun hieman liian suureksi osoitatuneen Crales Tyrwhittin casual -malliston paidan. Kokomerkintä XL - joka vaatinee väh 43 kaulusta. Arviolta sanoisin että saattaa mennä jopa 45 asti. Itselläni mittaa 185 ja painoa abt 90 kg ja paidan koko vaihdellut 42-43 välillä mutta yleensä kirjaimella 'XL' merkitty koko on ollut oikea. Tyrwhittin XL vaatii vielä himpun verran enemmän miestä.  Hieno casual paita Button down -kauluksella vähän kookkammalle herrasmiehelle viileähköiden kevätpäivien viettoon maaseutuasunnolla. Tai miksei pussikaljanjuontiin Koffin puistossa.

Paita on uusi ja pakkaus avattu vain sovitusta varten.
Hintapyyntö 35 euroa, jolla säästyn palauttamisen vaivalta. Tyrwhittillä tätä ei enää ole mallistossa mutta alessa tämä oli euroissa vajaan viidenkympin paita. 

Vastatkaa privaviestillä.

4
Asut ja pukineet / Päällystakin tekoon menossa
« : 07.10.10 - klo:01:01 »
Tervehdys kaikille!

Kuvassa ehtaa harristweediä herringbonekuviolla vaikkapa näin silakkamarkkinoiden kunniaksi. Suunnitelmana tässä vaiheessa muuntaa kuvan pakka 1-riviseksi Chesterfieldiksi, piilonapitus, normaalit läppätaskut ihan vaakasuoraan, lipputasku on vahva ehkä mutta rintatasku tulee ihan varmasti. Lovi- ja pystykauluksen välillä käyn parhaillaan ankaraa jaakobinpainia. Lovikaulus ehkä valintana turvallisempi mutta ihan ensimmäinen intuitio aiheesta oli kyllä pystykauluksellinen. Meinasin laittaa kauluksen ja taskujen läppiin trimmaukset mustasta tai oikein tummanharmaasta sametista. Mahtavatko samettiset hihakäänteet (kalvosimet???) viedä hankkeen jo akkainvaatteen puolelle? Vai laittaisiko käänteet vain tuosta takkikankaasta? Jotkuthan ovat sitä mieltä etteivät hihakäänteet kuulu ollenkaan Chesterfieldiin, mutta kyllä niitä silloin tällöin näkyy.

Pituus? Nykymuodissa näyttäisi olevan polvipituinen, mutta tekis mieli tehdä pitempi eli vähän yli polven tai jopa puolisääreen. Mitä luulette toimisiko suht. slimmi takki niin pitkänä tällä värityksellä?

Mitäs muuta tekovaiheessa voisi ottaa huomioon? Kankaan paksuus on 19/20 oz joten se on vähän ohutta päällystakiksi eli jokin lisävuoriratkaisu pitänee tehdä että tarkenee. Ompelijalle tuo vuorijuttu ei varmaankaan aiheuta päänvaivaa sekunniksikaan. Jos jätän vuoraamatta niin silloinhan takista tuleekin topcoat overcoatin sijaan ainakin näin englanniksi.

 

5
Asut ja pukineet / Viimeisin hankinta
« : 27.04.09 - klo:23:58 »
Hiljaista on hattusäikeessä mutta eiköhän tämäkin vilkastu ennen pitkää, ties vaikka saadaan kunnon kilpavarustelukierre aikaiseksi. Menin nimittäin hankkimaan lomareissulta päähineen. En tiedä onko tämä "oikea laatuvalmistaja, mutta matkan suunnan tuosta voi aika pitkälle päätellä.Ostotapahtuma voitaneen luokitella kultturiteoksi koska hankin hatun dedikoituneesta hattukaupasta, johon oli esim. heti perustamisvuonna (1952) älytty hankkia kerralla niin hyvät myymäläkalusteet ettei niitä ole vielä toistaiseksi tarvinnut uusia. Hyviltä näyttivät edelleen. Mainittakoon vielä että liikkeen omistaja ei edes tuolloin ollut kovinkaan nuori mies. Kun kuvan päähineen kääntää oikein päin niin sieltä paljastuu tämmöinen perusharmaa fedora. Parempia kuvia saatte sitten kun opin a) kuvaamaan b) käyttämään kuvankäsittelyohjelmaa c) löydän muut sopivat kuvausvaatteet. Pelkässä hatussa kun ei millään kehtaa itseään kuvauttaa.

Taisi tuollaisen huopahatun käyttösesonki mennä jo ohitse mutta sen voinee ainakin loppukevään harmaimpina päivinä ottaa käyttöön jos sellaisia osuu kohdalle. Vielä toistaiseksi on kokeilematta minkälaisia kommentteja kotikaupungin junteilta irtoaa, hatullisena niitä kun irtoaa varmasti ennemmin tai myöhemmin.

6
Asut ja pukineet / Laatufarkkujen saatavuus??
« : 20.03.09 - klo:01:09 »
Painiskelen tämmöisen ongelman kanssa nyt kun huomasin Beaverssienkin kuluneen puhki alle vuodessa. Dieselit ovat olleet boikotissa jo pitkään. Tai sitten mulla vaan farkut kuluu nopeasti. Kieltämättä käytän niitä kyllä aika surutta tilanteissa, joissa tarkemmat hakisivat haalarit ylle. Ongelma on siinä että nykyään ei tahdo löytyä muita kuin valmiiksi kulutettuja malleja. Haaveena olisi jotkut kuluttamattomat paksusta kankaasta tehdyt raw denim-selvedge-yms. versiot joita ainakin Japanissa väännetään mm. vanhoilla Leviksen koneilla. Saako tuollaisia mistään Suomessa, vai onko tämä internetti ainoa mahdollisuus? Foorumilaisten käyttökokemukset ja määritelmät laatufarkuista kiinnostavat myös, joten antaa palaa...

Sivuja: [1]