Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - sagaari

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Hintaa alennettu!

2
Linkit ja vinkit / Vs: Tyyliblogit
« : 26.03.19 - klo:10:01 »
Ainoa, joka ei häiritse ääriamerikkalaisuuksilla, älyttömillä yleistyksillä ja ylilyönneillä on Hugo Jacometin Sartorial Talks:
https://www.youtube.com/channel/UCLtBi4hEKdTQGhCgpKzmF0g

Syvää ajatusmaailmaa ja sivistävää sisältöä.

Seurasin tätä vinkkiä - jä yllätyin positiivisesti. Kaveri näyttää melkoisen diivalta, mutta mieshän onkin lämmin persoona ja jopa nöyrä:
https://www.youtube.com/watch?v=SpauohTqCxM

Hugo ei juurikaan tuomitse muita, mikä on tyylipiireissä melko harvinaista. Sisältö on tietenkin loistavaa. Suosittelen kaikille, jotka eivät ole kanavalle vielä päätyneet.

3
Kiitos tämän säikeen rohkaisevien kommenttien, flanellipukuhaaveeni konkretisoitui Ermenegildo Zegnan mallistosta löytyneen villakashmir-flanellista ommellun puvun muodossa. Siispä vilpitön kiitokseni kannustuksesta.

Täytyy tunnustaa, että myhäilen tyytyväisyydestä pukeutuessani aamuisin uusimpaan konttorihaalariini. Italialaiset vaan osaavat tämän homman. Kangas on erittäin mukavaa sekä koskea että katsella, glenplaid –kuviointi yhdistettynä flanellin pehmeään, suorastaan orgaaniseen mattapintaan tuottaa hyvin kiinnostavan, milteipä kolmiulotteisen vaikutelman läheltä tarkasteltuna.

Tämä oli ensimmäinen flanellipukuni, mutta ei viimeinen. Myös Ermenegildo Zegnan leikkaus tuntuu niin omalta että aikaisempi luottobrändini, canali, sai rinnalleen vaihtoehdon.

Kiinnostaa nähdä miltä puku näyttää. Saadaanko kuvia siitä?

4
Asut ja pukineet / Vs: Solmiot
« : 22.03.19 - klo:13:26 »
Minkälaisia kokemuksia teillä on Hoberin solmioista ja tilausprosessista? Nettisivut olivat hieman sekavat. Shibumin ja Drake'sin solmiot kiinnostaisivat elleivät olisi niin paljon kalliimpia.

5
Asut ja pukineet / Vs: Solmiot
« : 12.03.19 - klo:15:05 »
Vihreä solmiohan sopii hyvin harmaan ja sinisen sävyisten takkien kanssa. Sinisen kanssa tulee paljon väriä, mutta keväällä ja kesällähän rohkeampi värien käyttö on sopivampaa kuin talvella. Kasuaalimmat tekstuurit toimii omasta mielestä paremmin neulesolmioiden kanssa.

6
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 12.03.19 - klo:15:01 »
Nyt tekis kovasti puvun liiviä mieli, missä sellaisen saisi teetettyä? Puku on aika vaalean harmaa että saman värinen liivi olis varmaan hyvä, vai sopiiko joku muu väri paremmin tuon värin kanssa kun ihan samaa kangasta kuin puku on niin ei enää saa.

Saumasta, Caine Clothiersista tai Herrainpukimolta kaikilta kolmelta pitäisi pystyä saamaan liivin hankittua. Liiviä voi käyttää myös kontrastina eri värisenä kuin mitä puku on. Ihan hirveän räväkkää kuviota en kuitenkaan valitsisi, vaikka isotkin ruudut voivat näyttää hyviltä, jos on tyylisilmää.

7
Asut ja pukineet / Vs: Shoepassion
« : 26.02.19 - klo:15:16 »
Ostin konjakin sävyssä oxfordit muutama vuosi sitten. Nahka tuntui kivalta, mutta lesti oli hyvin konservatiivinen. Omaan jalkaan malli ei istunut, vaikka tykkäsinkin miltä kengät näyttivät. Hienon kiillon sain nahkaan tehtyä. Suosittelisin kokeilemaan kenkiä AINA, ennen ostamista. Onneksi sain myytyä kengät eteenpäin. Enää en tilaa netistä kenkiä.

8
Asut ja pukineet / Vs: Sukkia netistä
« : 11.12.18 - klo:13:09 »
Omat suosikkini ovat olleet Limeriuksen ja Mes Chausettes Rougesin verkkokaupat. Bresciani ja Gammarellit ovat olleet hyviä OTC-sukkia. Berg&Bergiltä saa kovempaan hintaan samoja sukkia. Eri valmistajilla eri kuoseja, mutta laatu pitkälti samaa Brescianin sukissa. Eri paksuisia sukkia on tarjolla, joten kannattaa tarkistaa paksuus ennen ostoa.

9
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 28.11.18 - klo:11:26 »
Toimistokengät jalassa ja lahje vielä neuloilla lyhennetty. H&S Dakota whipcordia. Ekat rtw-housut vuosiin.

Tykkään.Hyvältä näyttää. Koska tulevat myyntiin?

10
Shoepassionit on myyty. Carminat ovat vielä vapaana. Kuvia lisätty.

11
Myynnissä Carminan tummanruskeat mokkanahkaiset tuplamunkit (7uk) ja Shoepassionin vaalean ruskeat quarter brogue oxfordit (7uk) (Myyty)
Carminat on siististi puolipohjattu. Lesti on Inca.

Molemmat kengät ovat jääneet vähäiselle käytölle itselle liian pienen koon takia. Molempia on huollettu ahkerasti ja lepolestit laitettu jokaisen käyttökerran jälkeen.
Kengät sijaitsevat Espoonlahdessa. Nouto olisi toivottavaa, mutta postituskin on mahdollista (hintaan lisätään postimaksu). Sovittamaankin saa tulla.

Hintapyyntö: Carmina 120€ 100€
Kuvia:

Carminat

https://aijaa.com/YpgmrO
https://aijaa.com/sL5tWw
https://aijaa.com/erMcPo


Shoepassion https://www.instagram.com/p/BTvYdcqB4O6/12
Tässä lienee osaltaan se, että tarjonta luo kysyntää. Siksi Prisma et al ovat suosittuja vaatteiden ostopaikkoja.

Osaltaan myös se, että monia pukeutuminen ei yksinkertaisesti vain kiinnosta. Siinä missä vaateharrastajat ihmettelevät muiden ihmisten pukeutumista, autoharrastajat ihmettelevät, miksi suomalaiset eivät satsaa parempiin autoihin. Tai perhokalastajat ihmettelevät, mikseivät suomalaiset harrasta enempää perhokalastusta. Tai kalastavat lähinnä mato-ongella tai pilkkivät.

Ihmisten kiinnostukset nyt ovat vaan niin kovin erilaisia ja vaihtoehtoja on tarjolla paljon.

Ei se synti ole, jos ei pukeudu viimeisen päälle.

Hyvin sanottu. Laatuvaatteiden etsiminen on erittäin haastavaa ja pk-seudullakin joutuu etsimään laadukkaita vaatteita myyviä liikkeitä. Helpompaa olisi vain mennä Prismaan tai HenkkaMaukkaan kuten "muut" tekevät.

Harrastajien on vaikeata ymmärtää maallikoiden päätöksiä. Suomessa ei ole monia tyyli-ikoneita joiden takia kansa innostuisi pukeutumaan siistimmin. Kysynnässä ja tarjonnassa voi olla kumpi tahansa muna tai kana.

13
Suomalaisessa kulttuurissa arvostetaan vaatimattomuutta. Koreilu ja itsensä esille tuominen ovat yleisesti ottaen paheita joita ei katsota hyvällä. Nämäkin syyt vaikuttavat siihen etteivät suomalaiset panosta pukeutumiseen niin paljoa. Lisäksi monet eivät ole tietoisia halpatuotannon haitoista ja siksi voivat ilman huonoa omatuntoa ostaa hikipajoissa tehtyjä halpavaatteita. Tieto lisää tuskaa ja vähentää halpamuodin käyttöä.

14
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 26.04.18 - klo:10:20 »
Kävin viikonloppuna käymässä ja sain palvelua eräältä asiakaspalvelijalta ainoastaan englanniksi. Kaikki muut puhuivat kyllä suomea. Hieman tuntui epämiellyttävältä kun ei kotimaassa kotikielellään saanut palvelua.

15
Laatutori / Vs: M: Crockett & Jones Audley UK 8E
« : 25.04.18 - klo:11:11 »
Saanko varattua nämä? Käyn lähipäivinä kokeilemassa liikkeessä lestin jotta tiedän varmasti sopiiko omaan jalkaan. Laitan yksitysviestillä yhteystiedot.

Sivuja: [1] 2 3 ... 8