Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - sagaari

Sivuja: [1]
1
Myynnissä Carminan tummanruskeat mokkanahkaiset tuplamunkit (7uk) ja Shoepassionin vaalean ruskeat quarter brogue oxfordit (7uk) (Myyty)
Carminat on siististi puolipohjattu. Lesti on Inca.

Molemmat kengät ovat jääneet vähäiselle käytölle itselle liian pienen koon takia. Molempia on huollettu ahkerasti ja lepolestit laitettu jokaisen käyttökerran jälkeen.
Kengät sijaitsevat Espoonlahdessa. Nouto olisi toivottavaa, mutta postituskin on mahdollista (hintaan lisätään postimaksu). Sovittamaankin saa tulla.

Hintapyyntö: Carmina 120€ 100€
Kuvia:

Carminat

https://aijaa.com/YpgmrO
https://aijaa.com/sL5tWw
https://aijaa.com/erMcPo


Shoepassion https://www.instagram.com/p/BTvYdcqB4O6/2
Asut ja pukineet / Lämpimät villaneuleet
« : 11.10.17 - klo:14:51 »
Tarpeessa olisi lämmin neule kauluspaitojen+farkkujen/flanellien kanssa pidettäväksi toimistolla. Pari merinovillaista neuletta löytyy jo, mutta epäilen niiden olevan liian ohuita pitämään lämpöä talvella. V-aukkoisia-, turtleneck-neuleita ja cardiganeja olen miettinyt. Lambswool-neuleet varmaan ajavat asian parhaiten, jos budjetti on alle 200€ per neule. Onko ehdotuksia valmistajista?

3
Laatutori / MYYTY!!
« : 24.08.17 - klo:10:27 »
MYYTY!!

4
Asut ja pukineet / Monikäyttöiset varrelliset kengät
« : 03.08.17 - klo:15:16 »
Vaatekaapin rakentaminen on varsin alkuvaiheessa ja pääsinkin jo hyvään vauhtiin. Viime vuonna ostin ensimmäiset talvikeleihin sopivat mokkaiset chukkat. Olin suunnitellut ostavani täksi syksyksi/talveksi mokkaiset chelseat toisiksi talvikengiksi, mutta varmaan joudun myymään chukkat pois itselle sopimattoman istuvuuden takia.

Todennäköisesti kannattaa varmaan ostaa ne chelseat, ja miettiä uudestaan minkä malliset kengät niiden rinnalle. Hintahaarukkana olisi 300-500€. Mitä malleja ehdotatte? Uudestaan chukkat vai varsisaappaat mokalla vai kenties jopa grain nahalla? Kaksia samanvärisiä kenkiä ei viitsisi ostaa. Mahdollisimman monipuolisia kenkiä etsin jotka näyttävät hyviltä flanellien ja denimin kanssa.
Chelseat jotka ajattelin hankkia Eliel'siltä https://www.crockettandjones.com/collections/mens/main-collection/chelsea-8-darkbrown-suede/

Sivuja: [1]