Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - uuno

Sivuja: [1]
1
Myyn rakkaat vaelluskenkäni, joissa ei ole gore-texin häivää, vaan kunnon nahkaa.  Tällaiset BC-luokan kengät maksavat uutena kolmisen sataa, mutta noin 15-20 vuoden ja parin ulko- ja sisäpohjan vaihdon jälkeen ei moisista hinnoista voi tietysti haaveillakaan.

Ostin tilalle isommat samanlaiset, kun vuosien varrella jalka on kasvanut.  Nämä ovat virallisesti UK 11,5, mutta käytännössä tarvitsee ottaa pikkasen isompi koko, kuin joissain muissa kengissä.  Ja sisään luonnollisesti tuplasukat mahtuu.

Nahkassa näkyy jo patinaa (ja hieman pikkumurtumaa, kuten kuvasta näkyy), eli mahdollisuus saada itselleen katu-uskottavat kengät, jotka ovat jo kokeilleet Alppeja ja vuorenrinnettä Kaliforniassa.  Perusulkoiluun kävelytielle eivät kyllä mukavimmat mahdolliset, mutta jo lähimetsien poluilla toimivat mainiosti.

Muutama kuva: https://aijaa.com/a/EhZraN  (10.5. Kuvat on nyt muutettu julkisiksi)

Kengät ovat Espoossa, josta ne voi hakea, kunhan ensin sopii sopivasta korvauksesta ja noutoajasta.

Edit: Lisätään nyt vielä sekin tieto, etten odota näistä käyttökelpoisista kengistä merkittävää rahasummaa, mutta hinta, joka ylittää roskalaatikkoon siirtämisen vaivan ja lupaus tulevista polkukilometreistä ilahduttaisivat mieltä.

Edit: vein FIDAan.  Toivottavasti päätyvät sitä kautta käyttöön eikä kaatopaikalle.

2
Laatutori / Myyty: Billingham 207
« : 10.02.20 - klo:19:36 »
Myydään erittäin laadukas kameralaukku (sopii muuhunkin käyttöön tietysti).

Kuvia: https://aijaa.com/a/m5YcF4

Valmistajan speksit: https://billingham.co.uk/products/207

Tuo on chocolate/khaki fibernyte-versio.  Myyn koska laukun koko on vähän väärä käyttötarkoitukseeni, eikä kotiin mahdu enempää Billinghameja (haluan tilata uuden eri mallin, pitää päästä eroon tästä).

HP 150€, sijaitsee Espoossa (kaupat Helsingissä sopii)

3
Laatutori / Kenkiä 11.5F
« : 05.10.19 - klo:20:42 »

voisin myydä

- Edward Green 11.5 F koon Chelsea Dark Oak cap-toe oxford
- Crockett & Jones 11.5 F koon Pembroke tan scotch grain

Jos jotakuta kiinnostaa.  EG on näistä huomattavasti kapeampi lestiltään (muttei kuitenkaan mikään kapea), C&J varsin leveän tuntuinen.

4
Laatutori / EG Chelsea ruskea 11,5F
« : 28.01.19 - klo:19:35 »

jos kiinnostaa ruskeat Edward Green Chelsea 11,5F Oxfordit, lesti 82 (todella hyvin tehty ja kaunis kenkä, mutta ikävä kulla ostin väärän koon - kallis erehdys), niin ota yhteyttä.  Pari naarmua on tullut käytössä, pari vuotta vanhat.

5
Laatutori / M: Allen Edmonds Ashton 13D (US)
« : 09.08.17 - klo:20:53 »
hei,

myyn Allen Edmonds Derby Orthotics Ashton koossa 13D.  Musta.

Ks kuvat: http://aijaa.com/RApN9C

HP 100€ 80€ 60€

Toisen kengän ylimmät holkit syövät kengännauhoja.  En tehnyt erityistä kiillotusta kuvia varten, mutta kiillottuvat hyvin.  Kengissä on irtopohjallinen, jonka voi korvata omalla tukipohjallisella.  Pohjallinen on käytännössä käyttämätön, olen käyttänyt tukipohjallista tuossa.  Pari-kolme vuotta vanhat, nahkaa on hoidettu koko ajan.

Kenkä on hieman väljä kokomerkintäänsä nähden; Allen Edmondsin Park Avenue on esimerkiksi selvästi napakammin istuva.

Kenkä on Espoossa.  Parempi, että ostaja sovittaa jalkaansa ennen ostopäätöstä ja ostaminen tapahtuu ilman postia tms. välikäsiä.  Mukaan ei tule lestejä, kenkäpusseja tai laatikkoa.

6
Asut ja pukineet / Nikita ja muut pakkaspäähineet
« : 05.01.16 - klo:13:36 »
lueskelin Raivion Klassikkoa.  Kunhan kirjailija innostuu tekemään toisen laajennetun painoksen, minulla on siihen ehdotus lisäykseksi:

Kun lämpötila laskee lähelle -20 astetta tai jopa sen alle, huopahattu on lähinnä huvittava koriste.  Herrasmiehellä on silloin kaksi vaihtoehtoa: pysyä sisällä tai pukea päälleen tyylikäs turkishattu.

Moni turkishattu on ansaitusti saanut nimekseen "karvareuhka", mutta tyylikkäitä hattujakin on.  Ikonisin niistä Nikita.  Turkiksen valinta vaikuttaa tyyliin; susinikita näyttää suoraan puskasta repäistyltä, mutta lammasnikita sopii kaupunkilaisen päähän kuin nakutettu, kunhan pitää läpät sidottuna pään päälle.

Kaksikymmentä vuotta sitten katukuvassa ei ollut baseball-lippiksiä, vaan edullisempia lättänöitä lippalakkeja.  Nykyään noita lakkeja on niin paljon, että silmiin sattuu.  Sen sijaan en pistäisi yhtään pahakseni, jos Nikita palaisi normaaliin katukuvaan kaupungeissamme.

Muutin otsikkoa aiheeseen tarkemmin sopivaksi.
-Ville

Sivuja: [1]