Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - CCR

Sivuja: [1]
1
Asut ja pukineet / Vs: Allen Edmonds / Alennusmyynnit
« : 03.01.10 - klo:18:37 »
Itse olen täysin kokematon ebayn suhteen. Miten te toimitte tuon kanssa, maksatteko luottokortilla vai paypalilla?

2
Asut ja pukineet / Allen Edmonds / Alennusmyynnit
« : 03.01.10 - klo:11:26 »
Olisin ostamassa AE:n Strandia, ja yritän nyt etsiä parasta hintaa. Feressä ko. malli maksaa 350 € -15% = 297,5€. AE:n omilta nettisivuilta Strand lähtee $295 +$99 lähetyskulut. Tosin heidän verkkosivujen mukaan eivät edes lähetä Suomeen asti, Ruotsi lähimpänä paikkana...

Nykyisellä taalankurssilla tuo tekee $394/1,43 = 275,5 €. Silti parikymppiä Fereä halvempi, mikäli ne kengät tosiaan saisi Suomeen asti.

Yritin kahlata Keikarin foorumia läpi, mutta en löytänyt muita firmoja, jotka myisivät AE:tä. Löytyisikö apua?

3
Asut ja pukineet / Vs: Jalan koon mittaaminen
« : 01.01.10 - klo:19:00 »
Ehkä helpoin ja luotettavin tapa on marssia kenkäkauppaan ja mittauttaa jalka siellä.

Mistä päästäänkin seuraavaan kysymykseen: onko eri kenkävalmistajien malleissa iso ero? Eli meneekö Allen Edmondsin koko 10D yhtä hyvin kuin Church'sin 10D?

Palautus ilmeisesti onnistuu postin maksun hinnalla?

Hienoa alkanutta vuotta arvon herrasmiehet.

4
Kulttuuri / Vs: Roetzel: Täydellinen herrasmies
« : 22.12.09 - klo:22:34 »
Mielestäni ihan ok teos jos ei tiedä aiheesta mitään. Muulle yleisölle teos on lähinnä tiettyjen merkkien markkinointia. Noin hieman kärjistetysti... Esimerkiksi bleisereistä on käsitelty vain klubitakki, ja koko sivu on käytetty takin historian kertomiseen, mikä toki sinällään on mielenkiintoista, mutta ei juuri vie lukijaa lähemmäs täydellistä herrasmiestä.

5
Jep, spectator oli mielessäni. Aivan upeat nuo ruskea-valkoiset. Blogissa todettiin että spectatorit soveltuvat vain kevääseen ja kesään, onko todella näin? Nyt kun lumet ovat taas hävinneet, voisi niitä käyttää ongelmitta. Tai kai niitä sopii käyttää vaikkapa teatterissa tai ravintolassa, kun ei ulos juuri tarvitse astua (taksi-ravintola-taksi).

Nuo mokkanahkaiset specit näyttävät tosiaan hyvältä. Joskin korko/mokkopinta -yhdistelmä häiritsee aloittelevan herrasmieheni silmää. Ilman korkoa ne olisivat kuin lenkkarit. Nyt ne näyttävät jotenkin lenkkarin ja "kävelykengän" sekasikiöltä.

6
JMK, itse käytän myös paljon neuletta kauluspaidan päällä. Pienen ongelman muodostaa toisinaan liian väljä kauluspaita. Tähän kun lisätään fakta, että paita nousee päivän mittaan housuista, tulee yhdistelmä, jossa maha näyttää isommalta kun alla oleva kauluspaita muodostaa kasan vatsan kohdalle, ja muut ihmiset eivät näe, että siellähän se kauluspaita vain on rullalla.

Olen mallia gorilla, eli kädet laahaavat maassa. Tämän vuoksi seuraava kauluspaitani tulee olemaan teetetty.

En tiedä onko sellaisilla kengillä, missä on valkoista keskellä ja ympäriltä ruskea tai musta, oma nimi. Mutta sopiiko niitä käyttää farkkujen kanssa? Vai mikä on oikea tilaisuus niille? Näyttävät mielestäni pahuksen hyviltä, mutta en ole vielä onnistunut paria hankkimaan.

7
Kiitos hyvistä vastauksista molemmilta.

En tiedä onko aiemmissa ketjuissa jo keskusteltu liiveistä, mutta mitä mieltä olette, voiko minkään tyyppistä liiviä käyttää ns. arkivaatteena, vai sopivatko ne vain ja ainoastaan juhlaan. Tässä nyt poislukien slipoveri.

Ja toinen tyhmä kysymys: luin toisesta ketjusta keskustelua kalvosinnapeista, olenko ymmärtänyt oikein että on olemassa kahden tyyppisiä kalvosinnappeja - yksi ja kaksipuolisia (eli siis kuvio molemmin puolin tai vain toisella puolella)? Ja paidoissa on mahdollista hankkia tuplakalvosin, eli nelikerroksinen mansetti sekä tavallinen kalvosin - kaksikerroksinen. Silkkisolmua en pikaisella googletuksella löytänyt, mutta se on ilmeisesti silkistä valmistettu "kalvosinnappi"?

8
Terve!

Saattaa olla hieman vaikea kysymys, mutta jos vaatekaapistanne ei löytyisi mitään muuta kuin tuulitakkeja, mitkä olisivat ensimmäiset ostoksenne? Kysymyksen voisi asettaa myös niin, että mikä on eniten käyttämänne vaatekokonaisuus ("lempivaatteet")?

Itse itselleni vastatakseni sanoisin, että ostaisin ensimmäisenä laadukkaat farkut (ilman mitään kulutusjälkiä tai vaalennettuja kohtia), teettäisin kauluspaidan sekä vaalean ruskean tai harmaan irtotakin. Kenkäkaupasta lähtisi mukaan vaalean ruskeat broguet. Olisin myös melkein taipuvainen laittamaan kalvosinnapit pisteeksi iin päälle.

Lynkkaus alkakoon :)

Otsikkoa muokattu vastaamaan paremmin ketjun sisältöä.
-Ville

9
Asut ja pukineet / Vs: Neuleet
« : 27.10.09 - klo:20:55 »
Anteeksi tietämättömyyteni, mutta pidättekö neuleen alta näkyviä kauluksia kokonaan näkyvissä, vai osittain ainoastaan? Siis siten, että kauluksen kärki jää neuleen alle piiloon. Onko tämä maku asia vai löytyykö tähän jokin virallinen vastaus?

10
Kaunis elämä / Vs: Suklaa ja kahvi
« : 21.10.09 - klo:18:36 »
Tampereelta ja Turusta löytyy suklaakauppa Suklainen (www.suklainen.fi). En ole itse kummassakaan käynyt, joten en osaa sen tarkemmin ottaa kantaa laatuun.

11
Kaunis elämä / Vs: Parta ja parranajo
« : 18.10.09 - klo:12:22 »
Tervehdys herrasmiehet!

Keskustelu on kovasti painottunut märkäajoon, mitä itsekin itseasiassa harjoitan. Mutta pitkään on mielessä ollut lyhyen sängen pitäminen. Onnistuukohan tämä vanhan liiton höylillä, eli esim. Merkurilla?

Olin aiemmin uskossa, että sängen pitäminen onnistuu vain sähkökoneella. Mutta en ole löytänyt sopivaa konetta tähän. Ilmeisesti partani on niin paksua, ettei se mahdu sähkökoneen pienistä rei'istä läpi, ja jälki on tämännäköinen eli todella epäsiisti (paikoittain posliini, paikoittain tummia alueita). Ja jotenkin en ole ollut sinut sähkökoneiden säätövaran kanssakaan.

Eli mikä ratkaisuksi, kun haluaisin ylläpitää sellaista 1-2mm sänkeä?

Sivuja: [1]