Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - CCR

Sivuja: [1]
1
Asut ja pukineet / Allen Edmonds / Alennusmyynnit
« : 03.01.10 - klo:11:26 »
Olisin ostamassa AE:n Strandia, ja yritän nyt etsiä parasta hintaa. Feressä ko. malli maksaa 350 € -15% = 297,5€. AE:n omilta nettisivuilta Strand lähtee $295 +$99 lähetyskulut. Tosin heidän verkkosivujen mukaan eivät edes lähetä Suomeen asti, Ruotsi lähimpänä paikkana...

Nykyisellä taalankurssilla tuo tekee $394/1,43 = 275,5 €. Silti parikymppiä Fereä halvempi, mikäli ne kengät tosiaan saisi Suomeen asti.

Yritin kahlata Keikarin foorumia läpi, mutta en löytänyt muita firmoja, jotka myisivät AE:tä. Löytyisikö apua?

2
Terve!

Saattaa olla hieman vaikea kysymys, mutta jos vaatekaapistanne ei löytyisi mitään muuta kuin tuulitakkeja, mitkä olisivat ensimmäiset ostoksenne? Kysymyksen voisi asettaa myös niin, että mikä on eniten käyttämänne vaatekokonaisuus ("lempivaatteet")?

Itse itselleni vastatakseni sanoisin, että ostaisin ensimmäisenä laadukkaat farkut (ilman mitään kulutusjälkiä tai vaalennettuja kohtia), teettäisin kauluspaidan sekä vaalean ruskean tai harmaan irtotakin. Kenkäkaupasta lähtisi mukaan vaalean ruskeat broguet. Olisin myös melkein taipuvainen laittamaan kalvosinnapit pisteeksi iin päälle.

Lynkkaus alkakoon :)

Otsikkoa muokattu vastaamaan paremmin ketjun sisältöä.
-Ville

Sivuja: [1]