Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Venemies

Sivuja: [1] 2 3 ... 14
1
Oheiset. Ostettu Lontoosta ja käytetty kahdesti - huolimaton sovitus. Halutessa C&J:n omat alkuperäiset dustbagit mukaan.

Hintatoive 295e ja C&J:n lepolesteillä 360. Nouto Helsingistä, kiitos.


2
Laatutori / M: TLB Mallorca 9,5UK lepolesteillä
« : 26.06.22 - klo:15:12 »
Käytetty pari kertaa, mielestäni sinänsä "virheettömät". TLB:n omat kumipohjat ja halutessa TLB:n omat dustbagit - ovat arkistossani.

Nouto Helsingistä, kiitos.3
Laatutori / M: Brunello Cucinelli kasmirneule IT54
« : 26.06.22 - klo:14:56 »
Kaksi kertaa käytetty ja "tagi" halutessa mukaan. Nouto Helsingin keskustasta tai kuoressa kotiin ostajan kustannuksella :)

4
Laatutori / M: Tom Ford-neule, IT56
« : 25.06.22 - klo:20:21 »
Hyvä kunto, ylimääräisenä. Nouto Hki keskustasta tai postiin ostajan kustannuksella.


5
Asut ja pukineet / Vs: Vahakangasvaatteet
« : 28.11.20 - klo:20:57 »
Eivät ne minun Barbourejani olleet, omani ovat kunnossa (Bristol ja Border). Varmaan eBaysta saatte parilla kympillä jos noin edullista vaatetta haluaa käytettynä ostaa.

6
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 27.11.20 - klo:07:00 »
Palaan tähän kysymykseen. Käsittäkseni shell cordovan-materiaali ei venykään siten kuin tavallinen naudan nahka. Loogista olisi siksi ostaa sopivan väljät, eikä ahtaat kengät.

En tiedä kuuluuko tämä varsinaisesti tähän ketjuun, mutta miten tykkäätte kenkienne istuvan?

Kävin eilen Caine Clothiersissa Korkeavuorenkadulla ja sain ystävällistä ja hyvää palvelua. Sovitin Carminan shell cordovan-saapikasta ja minulle suositeltiin numeroa isompaa kuin olisin itse lähtenyt kokeilemaan. Tämä vahvistettiin Brannock-laitteen avulla. Luonnollisesti kenkä tuntui ja näytti giganttiselta verrattuna entiseen. Perusteluna että päkiän kohdalta liikaa venyessään nahka haurastuu ajan mittaan ja kävelyn liike kiskoo saumoja eri suuntiin saaden ne ratkeilemaan, sekä tietysti ahdistaa pikkuvarpaan littaan ja/tai muovisen kärkivahvikeen sisään.

Olenko pitänyt liian pieniä kenkiä? Alun perin pidin suurempia mutta hankkiuduin niistä eroon. Virhe? Tykkään kantakupin istuvan hyvin, ja ainoat jotka niin tekevät ovat C&J:n oxfordini koossa 8. Muutama vuosi sitten Lontooossa C&J:n liikkeessä päädyttiin myös sinne 8:n kokoon tienoille, leveämmässä lestissä jopa 7,5. Saapikkaisiin olisin siis lähtenyt koossa 8,5, paksumman sukan jne. vuoksi. Väljempiä 8,5:n oxfordeja olen käyttänyt irtopohjallisten ja/tai paksumpien sukkien kanssa.

9,5 suositeltiin oikeammaksi kooksi nauhasaapikkaissa, ellei ihan 10. 9 ihan minimissään. Tämä siis Carminan Soller-lestillä, jonka sanottiin olevan minulle hyvä.

Tämä aiheutti intensiivistä reflektointia jälkeenpäin. Tietysti jos ostaa kalliit ja pitkäikäisiksi tarkoitetut kengät haluaa niiden olevan oikeaa kokoa. Pienemmässä koossa en ole havainnut terveysongelmia enkä muuta erityistä epämukavuutta, ja erilaisiin fitteihin tottuu.

Onko asiassa yhtä totuutta? Totutellako väljempään vai jatkaa entiseen malliin? En tietysti haluaisi venytellä kenkiäni päkiältä muodottamaksi ja saumoja rikki.

Kieltämättä nykyiset käytettynä ostetut Aldenin ja ahkerasti käytetyt remmichukkani on pitänyt tikkauttaa sivusaumoista kerran, ja vuorinahka kantakupissa on kulunut puhki, minkä assosioin mieluummin liikaan väljyyteen kuin tiukkuuteen. Ja ahkeraan käyttöön sekä kenkien ikään.

Onko kokeneilla tähän ohjeita, neuvoja tai kommentteja?
Vaikea sanoa. Oman kokemukseni mukaan jalkojen turvotus ja sukkavalinta vaikuttavat myös radikaalisti istuvuuteen. Ohuella pohjallisella voi vaikuttaa myös. Usein jos haluaa enemmän tilaa etuosaan, niin kantapää ei pysy siellä "kupissaan" ja kävely tuntuu epävarmalta ja oudolta. Pukukengiltä taas itse odotan ja siedän naftimpaa fittiä kuin perus-kävelykengältä.

7
Asut ja pukineet / Vs: Vahakangasvaatteet
« : 27.11.20 - klo:06:56 »
En tiedä. Pahalta se ainakin näyttää ja pitkään, itse en kehtaisi pitää.

8
Asut ja pukineet / Vs: Salkut ja laukut
« : 27.11.20 - klo:06:55 »
Itsellä Swaine Adeney. Kiva historia, mutta vaikea sanoa oliko hinnan arvoinen.

9
Asut ja pukineet / Vs: Autenttista trenssiä etsimässä
« : 11.10.20 - klo:09:43 »
Minulla Aquascutum Bogart. On hyvä, joskin moni luulee sitä Burberryksi.

10
Asut ja pukineet / Vs: Vahakangasvaatteet
« : 11.10.20 - klo:09:40 »
Olisin varovainen näiden kanssa. Olen nähnyt ainakin pari Barbouria jotka ovat vahauksen jälkeen olleet käytännössä pilalla, eli mennyt liikaa ja epätasaisesti.

11
Asut ja pukineet / Vs: Tahrojen poisto paidasta
« : 11.10.20 - klo:09:39 »
Ketjussakin mainittu Vanishin OXI on minulla poistanut aivan kaikki tahrat. Suihkin likaan, annan vaikuttaa 15-60min ja sitten pesuun.

12
Kaunis elämä / Vs: Miesten tuoksut
« : 29.02.20 - klo:20:59 »
Onko tuo Tobacco Vanille hintansa arvoinen?
Mahdoton sanoa. Riippuu maustasi, ihostasi ja lompakostasi.

Palaan vielä tähän.

Jo ennestään minulla on Tom Fordin Grey Vetiver ja For Men, jotka pienten sattumien kautta olen hankkinut tutustumatta TF-valikoimaan kummemmin. Nyt kävin tuoksuttelemassa Helsinki-Vantaan Tom Ford tiskillä, jossa pidin melkein kaikista kokeilemistani tuoksuista.Lost Cherry oli todella törkeä ja elegantti samaan aikaan. Minussa ei taida olla miestä sitä pitämään, mutta voin kuvitella pari tyyppiä joille se sopisi. Tobacco Vanille taas oli ensimmäinen vaniljatuoksu, joka ei ällöttänyt.

Myyjä ei tarjonnut yhtäkään tuoksua iholle kokeiltavaksi, mutta antoi kyllä mukaan Metallique ja Black Orchid näytepullot.Black Orchid on kiehtovalla tavalla unisex. Koskaan ennen en ole tykännyt noin selvästi naisellisesta tuoksusta. Olen sipaissut sitä joka päivä sen jälkeen. Katsotaan kuinka pitkälle 4ml riittää. Jotkut tuoksut ovat tulleet tiensä päähän jo muutaman millin jälkeen, ja pullo on jäänyt peilikaappiin koskemattomana.

Jokin yhteinen tekijä kaikissa haistamissani TF tuoksuissa oli. Ne olivat hyvin elegantteja, hillittyjä ja vivahteikkaita. Yksikään ei ollut yksiselitteisen ”loud”, vaan tuoksut herättivät enemmänkin kysymyksiä kuin huusivat jotain viestiä. Siitä minä pidän.

Varsinkin nuo Private Blend osaston tuoksut ovat hieman hintavia, mutta kyllä niissä mennään (ainakin minun näkökulmastani) seuraavalle tasolle.
Tuosta Black Orchidista ainakin saa helposti pääsäryn. Omaan mieleen Tom Fordeista on ehkä Oud Wood, mutta nämä ovat aika raskaita tuoksuja ja suosittelen olemaan varovainen. Ns. helpompiakin on, riippuu toki mitä haet.

13
Kaunis elämä / Vs: Miesten tuoksut
« : 24.09.19 - klo:10:34 »
Mistä saisi pienempiä <50ml pulloja edt? Tulee käytettyä harvemmin, niin noi isommat edt riittää vuosikymmeniksi.

YSL myy useasta tuoksusta 40ml. Kalliimmista Tom Fordin suosituimmista löytyy myös 30ml ihan Stockmannilta.

14
Asut ja pukineet / Vs: Tyylikkäät lentolaukut
« : 24.09.19 - klo:10:33 »
Nyt en muista, onko jo aiemmin keskusteltu, joten kysyn ehkä uudestaan.

Mikä on foorumin veikkojen mielipide Rimowan laukuista?
Minulla on Rimowan Classic kabiinilaukku ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Kestävä ja tyylikäs eikä ole mitään paino-ongelmaa ikinä aktualisoitunut. Näyttää naarmuilla ja pienillä kolhuilla jopa paremmalta.

15
Laatutori / Vs: M: Sebago, Salvatore Ferragamo, Barker
« : 21.09.19 - klo:08:44 »
Hei,
onko Ferragamot Hki keskustan alueella? Siinä ja siinä meneekö jalkaan, mutta ekosyistä voisin ostaa pois jos menevät ohuella sukalla. Laitatko yst. PM?

Sivuja: [1] 2 3 ... 14