Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Schnitzel

Sivuja: [1] 2 3 ... 27
1
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 20.03.20 - klo:21:41 »
Markkinat ovat tähän huutoon vastanneet jo hyvä tovi sitten Seagull ST19 koneiston muodossa. Koneisto ei varsinaisesti ole kopio, vaan kiinalaiset aikanaan 50-luvulla ostivat Venus-kellotehtaan 175 koneiston valmistuskoneet. Koneistoa tehdään edelleen, nyt varmasti enemmän kuin koskaan. Koneisto löytyy esim Seagull 1963 -mallista (hieno kello muuten!) ja lukuisista pikkubrändien kronoista, ja se on saanut ihan hyviä arvosteluita viimeistelystään.

Lisäinfoa esim: https://www.google.com/amp/s/kaminskyblog.com/2017/09/12/seagull-st19-chronograph-movement-review-brief-history/amp/

2
Hups, yv piti laittaa...

3
Kaunis elämä / Vs: Keikarilaisten autot
« : 26.02.18 - klo:16:55 »
Haluaisin erittäin kovin omistaa myös Citroën DS:n. Se *on* kaunis auto. Vaikka varmasti muutenkin aivan täysin järjetön hankinta.

DS5 on mielestäni tyylikkäin tällä hetkellä tuotannossa oleva auto, johon tavallisellakin palkansaajalla voi olla varaa. Nyt pari vuotta takana kyseisellä pelillä, vallan toimiva kulkine. 

4
Asut ja pukineet / Vs: Peccary hansikkaat
« : 02.02.18 - klo:16:05 »
Hieman aihetta sivuten, mistä saisi uudet vuoret tai kuka tekisi vuoren vaihdon hanskoihin? Omien pekkarien vuoret alkavat olla hituina, mutta nahka on edelleen hyvässä hapessa (tai ainakin kauniisti patinoutunut.

5
Asut ja pukineet / Vs: Ab Suomen Herrainpukimo Oy
« : 22.06.17 - klo:17:33 »
Samaan vastaukseen voisi hahmotella myös peruspukuun saatavilla olevia kankaita, mieluiten kuvien avulla. Nettisivut antavat tähän huonosti osviittaa ja Turkuun ei juuri nyt ole asiaa.

6
Asut ja pukineet / Vs: Bexley
« : 26.05.16 - klo:19:58 »
Minulla on yksi Bexleyn adjusted fit paksuhkoa oxford-kangasta. Fitti on itselleni varsin hyvä, ei makkarankuori, mutta sopivasti slimmattu.

7
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 22.12.15 - klo:22:54 »
Nyt ollaan alueella josta en paljoa tiedä. Hiiligrillistä tulee mieleen ainoastaan epätasainen paistotulos, hallitsematon lämpötila, lyhytkestoinen käyttöhetki, hiilien roudaaminen, sytytysnesteen kanssa puljaaminen ja käry. Olen käyttänyt halpaa kaasugrilliä ja valurautaparilaa tyytyväisenä monta vuotta, mutta olen avoin kuulemaan hiilievankeliumia.
Kuvailit juuri 20€ pallogrillin käyttökokemuksen.

Ostin tuollaisen Weberin paremman hiiligrillin ja ero on kuin yöllä ja päivällä. Tukeva rakenne ja lämpötilaa voi säädellä. Lisäksi sytytyspalat - ei nestettä.

Aivan ehdoton väline hiilien lämmittämiseen:


Tuon alle kun laittaa kaksi sytytyspalaa tulille ja odottaa 15 min, niin koko hiilimassa on tasaisen punahehkussa. Toimii sekä briketeille että normihiilelle.

8
Laatutori / Vs: B-Square derbyt, koko 41
« : 06.12.15 - klo:21:32 »
Kiitoksia FC Sofialle, Grensonit myyty. Derbyt vielä kaupan!

9
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 01.12.15 - klo:21:35 »
Rapid-tikkauksella olevan ulkopohjan varmasti osaava suutari pystyy vaihtamaan. Se blake-osuus kengästä saattaa olla hankala/mahdoton vaihtaa, tai ainakin kovin kallista. Yksi vaihtoehto voisi olla puolipohjaus, millä voisi saada lisää aikaa väistämättömän surutyön tekemiselle.

10
Nosto!

11
Asut ja pukineet / Vs: Salkut ja laukut
« : 30.11.15 - klo:22:34 »
Niin ja tosiaan, jos laukusta erottuu yksittäinen naarmu, niitä kannattaa hankkia siihen lisää. :)

Joo, tästä ei ole kyse. Nahka on jotenkin paperisen oloista eikä pieni kokeilu voiteella muuttanut asiaa. Laukku ei siis patinoidu, vaan siitä kuluu yksinkertaisesti väri irti ja yleisilme on nuhju. Kaikki tämä alle vuoden käytöllä.

Korostan nyt vielä, että laukku on ihan oikeassa käytössä, yleensä potkittavana lentokoneen jalkatilassa täyteen sullottuna, enkä hae siltä mitään keijukaiskauneutta. Nahka nyt ei vain ole kovin hääviä tässä omassa yksilössäni.

12
Asut ja pukineet / Vs: Salkut ja laukut
« : 23.11.15 - klo:22:24 »
Oma Tustingini ei ole kyllä ikääntynyt millään tavalla nätisti. Päälisnahka naarmuuntuu kovin helposti eikä naarmuja oikein saa piiloon millään. Reunosnauhat ovat todella ohutta nahkaa ja ne näyttävät erittäin kuluneilta jo alle vuoden satunnaisella käytöllä. Lisäksi yksi sauma jo repsottaa. Omaan kokemukseeni perustuen en kyllä voi merkkiä suositella, muilla näyttää olevan parempia kokemuksia.

13
Ostakee nyt loputkin pois.

14
Nostetaanpa tätä taas ja viilataan hintoja.

15
Syksy on täällä, joten ilmoitus ylös ja hintoja alas!

Sivuja: [1] 2 3 ... 27