Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Elenkhos

Sivuja: [1] 2 3 ... 46
1
Laatutori / Vs: M: U.S. Polo Assn. housut 34"
« : 18.09.12 - klo:21:21 »

Kyllä minä laitoin ne img tagitkin, ja kokeilin kaikki aijaan vaihtoehdot. Lopputulos ei kuvia..

Pitääkö sieltä laittaa html, bbcode vai url?

Kuvan osoite. Lainaa minun edellistä viestiäni, niin näet, mitä olen siihen kirjoittanut.

2
Laatutori / Vs: M: U.S. Polo Assn. housut 34"
« : 18.09.12 - klo:20:46 »
Image-tageilla. Kuvan leveys kannattaa säätää pienemmäksi laittamalla ensimmäisen tagin sisään img width=x, missä x on haluttu leveys.
3
Kaunis elämä / Vs: Herrasmies ja fyysinen kunto
« : 26.07.12 - klo:22:06 »
Lisäys kun katsoin tuota Youtube-videoo: Phelps-tyylihän antaa veden alla vedolle enemmän pituutta, enemmän tehoa.

Teho tulee kuitenkin epätasaisesti, jolloin vasta-aallokko pysäyttää vauhdin, kun varsinainen vetovaihe ei ole päällä. Nopeampi tempo, joka on ominaista swinger-tyyliselle uimarille, takaa tasaisemman vetovoiman.

4
Kaunis elämä / Vs: Herrasmies ja fyysinen kunto
« : 26.07.12 - klo:21:42 »
Ei toimi. Nimenomaan tuollainen smooth-tyyli (esim. Phelps ja Thorpe) on huono avovedessä, koska vetotiheys on pieni, jolloin aallot (tyynellä kelillä myös muiden uimareiden aiheuttamat) pysäyttävät vauhdin, kun vetoja on harvakseltaan. Avovedessä vetotiheyttä tulee lisätä, jolloin aallokko ei pääse hidastamaan vauhtia niin radikaalisti.

Eihän aallot pitäisi vaikuttaa koska tuossa veto tapahtuu veden alla joka tapauksessa? Tuossahan painotetaan veden alla kehon virtaviivaisuuteen jonka ei pitäisi poistua vaikka olosuhteet muuttuisivat altaasta avoveteen? Kts. http://www.youtube.com/watch?v=97b6XIntfcc

Täh, totta kai veto tapahtuu veden alla? Sulava ja hidastempoinen veto ei tuota jatkuvaa vetovoimaa, jolloin aallokko hidastaa vauhtia merkittävästi. Nopeammalla tempolla vetovoima on tasaisempaa, jolloin vauhti ei pääse pysähtymään missään vaiheessa. Swinger-tyylinen rumempi uintitekniikka on yleensä parempi avovedessä.

Tässä muutama linkki asiasta:
http://www.feelforthewater.com/2012/06/uk-clinics-interviews-rough-open-water.html
https://www.youtube.com/watch?v=5NcXYN2IxOc

5
Kaunis elämä / Vs: Herrasmies ja fyysinen kunto
« : 26.07.12 - klo:18:52 »
Näyttää hyvältä mutta toimiiko aallokossa?

Ei toimi. Nimenomaan tuollainen smooth-tyyli (esim. Phelps ja Thorpe) on huono avovedessä, koska vetotiheys on pieni, jolloin aallot (tyynellä kelillä myös muiden uimareiden aiheuttamat) pysäyttävät vauhdin, kun vetoja on harvakseltaan. Avovedessä vetotiheyttä tulee lisätä, jolloin aallokko ei pääse hidastamaan vauhtia niin radikaalisti.

6
Mtop-ketjussa olen muutaman kerran huomannut mainittavan että jonkun solmio on liian pitkä/lyhyt ja että kannattaisi vaihtaa sopivamman mittaiseen. Äkkinäinen luulisi että ongelma on helposti korjattu muuttamalla solmimiskohtaa, jolloin solmion pituus ikäänkuin saataisiin sopivammaksi, mutta näin ei ilmeisesti sitten olekkaan? Mikä siis määrittää solmion oikean solmimiskohdan, vai onko asialla lainkaan merkitystä kunhan solmion pää vain asettuu oikealle korkeudelle? 

Solmimiskohdalla pystyy säätämään melko hyvin, mutta jos on oikein pitkä yläruumis ja iso maha, saattavat jotkin solmiot olla yksinkertaisesti liian lyhyitä. Toisaalta solmio voi olla myös liian pitkä, mutta siitä selviää sprezzatura-ratkaisulla laittamalla solmion lyhyen pään paidan tai housujen sisään. Tietenkin näissä molemmissa ääripäissä voi olla mahdollista, että solmu muodostuu huonoon kohtaan solmiota, jolloin siitä voi tulla liian kapea tai leveä. Tähän vaikuttaa tietenkin taas solmion rakenne, ja solmun leveyttähän pystyy säätämään solmimalla erilaisen solmun.

7
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 10.06.12 - klo:20:16 »
Mikäli henkilöllä on päällään smokki ja ko. smokki on kaksirivinen, niin onko mitään syytä käyttää smokkivyötä tai liiviä? Jos, niin onko väliä kumpaa käytetään kaksirivisen smokin yhteydessä?

Ei ole. Takin kaksirivisyys, cummerbund ja liivi ovat toisilleen vaihtoehtoisia, ja kaikkien tarkoituksena on peittää vyötärö, jotta ainut näkyvä paidan osa muodostaa voimakkaan ja korostuneen V-mallisen linjan.

8
Kaunis elämä / Vs: Herrasmies ja fyysinen kunto
« : 08.06.12 - klo:23:47 »
Mikä tuo tanko on? Ladan kampiakseli? Laakeriviallinen? Vaihdoitko anopin tuohon? *

* (Joskus Pahkasian osto- ja myyntipalstalla haluttiin vaihtaa v-mäinen anoppi moiseen ja myös laakerivialliset huomioitiin)
https://www.youtube.com/watch?v=iz6ZY11Jjlo

9
Juhlagalleriasta Savoyt pitäisi irrota 185 eurolla, toimituskulut 10 euroa. Nimimerkki Centauri on ko. irman miehiä.

Näin ja Loakelta toinen malli eri lestillä olisi Buckingham http://www.pediwear.co.uk/loake/products/4992.php

10
Asut ja pukineet / Vs: Roderick Charles
« : 03.05.12 - klo:22:36 »
Roderickilla on taas melkoiset clearancet menossa ja paitoja tuntuisi löytyvän minun koossa. En vain tajua yhtään, mitä puljun size chart sanoo hihojen pituudesta.

Kaula 15 tuumaa, hihat 34 tuumaa? En keksi miten mittaamalla saisin kenellekään melkein 87cm pituiset kädet. Myykö Roderick Charles pakkopaitoja, vai mikä tämä homma on?

[spoiler][/spoiler]

Vaikka tuosta mittausohjeet http://www.wikihow.com/Measure-Your-Neck-Size-and-Sleeve-Length

11
Asut ja pukineet / Vs: Autenttista trenssiä etsimässä
« : 02.05.12 - klo:22:13 »
Ostin Laatutorilta pari vuotta vanhan Burberryn trenssin. Takki ns. full lenght malli ja varsin epäkäytännöllinen tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni. Ajattelin lyhennyttää helmaa hieman. Mikä on trenssin oikeaoppinen knee-length?[spoiler]-->


[/spoiler]

Polvilumpion yläreunaan vois olla aika kiva.

12
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 02.05.12 - klo:19:05 »
Mulla on tällainen sarkozy-syndrooma.

Sarkozykin käyttää normia korkeempia korkoja?
[spoiler][/spoiler]

13
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 20.04.12 - klo:17:32 »
^ Tästä tullaan mielenkiintoiseen kysymykseen: minkä lain perusteella on mahdollista, vai onko, että vanhukset ajelevat nykyään sellaisilla kolmipyöräisillä sähkömopoilla? Mitään vakuutusmerkkejä niissä ei ole, kuten mopoissa on ja nillä ajellaan niin jalkakäytävillä, liikekeskusksissa, kaupoissa, metorasemilla jne. EN takoita sähkökäyttöisiä pyörätuoleja, vaan ohjaustangolla varustettuja laitteita, joissa on selvästi suorityskykyä enemmän kuin sähköisissä pyörätuoleissa. Ainakin metroasemilla näillä sähkömopoilla pääsee kurvaamaan näppärästi vaikkapa hissiin muun jonon ohi. (Lienee vain ajan kysymyt, kun joku kiilaa sellaisella jonkun muun metron alle.)

EDIT: On niitä näemmä nelipyöräisenäkin: http://www.moctrans.fi/kuvat/Rascal_ESITE_A4.pdf. Voinko hankkia tuollaisen ilman mitään lupia ja ryhtyä kaahaamaan?

Niitä ei tietääkseni tarvitse rekisteröidä. Ne ovat kuitenkin ajoneuvoja, joilla ei saa ajaa jalkakäytävillä saati kaupoissa. Eri asia on, jos ajoneuvo on vammaisen käytössä.

E: Kaamea kielioppivirhe. Pyydän anteeksi.

15
Kengät peittyy oivasti.

Puku istuu, hihan pituus hyvä ja niin edelleen, mutta pitäähän sitä väkisin keksiä jotakin negatiivista.

Hetkonen, näkeehän tuostakin kuvasta, että hihat ovat liian pitkät molemmissa hihoissa, joten se ei johdu asennostakaan.

Sivuja: [1] 2 3 ... 46