Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - AJK

Sivuja: [1] 2
1
Laatutori / Vs: M: Takkeja, bleisereitä, housuja (S/M/L)
« : 19.04.24 - klo:22:08 »
Viileät kelit näköjään jatkuvat, joten tuosta lämmikettä niskaan/jalkaan.

2
Laitoin myyntiin mm. d'Avenzan kamelinkarvaisen bleiserin sekä Chester Barrien kashmirvillaisen bleiserin.

3
Mokkanahkaiset Crockett & Jonesit lisätty myyntiin. Kaupaksi menneet poistettu, ja muiden aiemmin ilmoitettujen hintoja laskettu kympillä.

4
Lisätty myyntiin TCB farkut, Dunn & Co tweed-takki, Human Scales nahkatakki ja Tombolini bleiseri. Laskin vähän Isaian pikkutakin ja Ballantynen flanellien hintaa.

5
Lisäsin Santonin ruskeat loaferit myytäväksi. Laskin hieman aiemmin ilmoitettujen kenkien hintoja. Carminat menivät kaupaksi.

6
Myyntiin kenkiä, jotka ovat joko liian isoja tai pieniä omaan jalkaani. Nouto Helsingin Pakilasta, myös postitus onnistuu ostajan kustannuksella. Käyn myös keskustassa pari-kolme kertaa viikossa arkisin. Kenkiä saa halutessaan tulla sovittamaan Pakilaan ennen ostopäätöstä.

Santoni koko 7 (vastaa noin kokoa 41,5 tai 42), hinta 189 € (aiemmin 199 €)

Italiassa valmistetut keskiruskeat loaferit goodyear-ommellulla nahkapohjalla. Pehmeässä päällisnahassa on ns. pebble grain -tekstuuri sekä patina-efekti, joka toivon mukaan näkyy kuvista. Kengät istuvat Santonille tyypilliseen tapaan hieman kokomerkintäänsä suuremmin. Yleensä koko UK 7 vastaa kokoa 41, mutta nämä vastaavat ennemmin kokoa 41,5 tai 42. Kengät ovat erinomaisessa kunnossa, nahkapohjassa on vähän käytönjälkeä. Kuvia: https://imgur.com/a/siEoZnB. Parempia kuvia brittiläisen verkkokaupan sivulla: https://www.robertold.co.uk/mcnc15609-phc45.

J.M. Weston koko 9E (vastaa noin kokoa 42 tai 42,5) MYYTY
Ranskalaisen laatuvalmistajan ruskeat oxford-kengät nahkapohjalla ja brogue-koristelulla. Kengät ovat kokoa 9E, joka vastaa noin kokoa 42 tai 42,5 (käytän yleensä kokoa UK 8 / 42, ja nämä ovat minulle aavistuksen liian suuret). Kengät ovat vintagea, ja niissä on toisaalta hienoa patinaa, mutta myös kulumaa nahkapohjassa sekä pari minimaalista nirhaumaa kantapäässä/kärjessä, koitin saada nämä näkyviin kuvissa. Pohjia ei kuitenkaan tarvitse vielä vaihtaa, vaan niissä on vielä hyvin kilometrejä jäljellä. Kuvat Imgurissa: https://imgur.com/a/p4SzESq. Lepolestit eivät sisälly hintaan.

Polo Ralph Lauren nilkkurit koko US 8D (vastaa noin kokoa 41), hinta 139 € (aiemmin 159 € -> 149 €)

Upeat keskiruskeat goodyear-ommellut nilkkurit solkikiinnityksellä, valmistettu Englannissa. Samanlaisia ei tule todennäköisesti kadulla vastaan, ovat ehdottomasti mielenkiintoisempi vaihtoehto esimerkiksi chelsea-nilkkureille. Kengät ovat vintagea, mutta silti erittäin hyvässä kunnossa. Nahkapohjissa käytön jälkeä, kestävät kuitenkin vielä kauan. Kengät on todennäköisesti valmistanut Ralph Laurenille englantilainen Crockett & Jones, mutta tästä en mene takuuseen, sillä C&J logoa ei ole näkyvillä. Käytän yleensä kokoa 42 ja nämä ovat harmilllisesti omaan jalkaani liian pienet, joten sopivat paremmin 41-kokoa käyttävälle. Kuvia: https://imgur.com/a/tKByuqV.

Sutor Mantellassi loaferit koko 41, hinta 79 € (aiemmin 99 € -> 89 €)

Mustat loaferit solkikiinnityksellä ja sirolla lestillä italialaiselta Sutor Mantellassilta. Päällisessä ja nahkapohjassa on käytönjälkeä, mutta ovat kokonaisuutena oikein hyvässä kuosissa. Koko on himppusen liian pieni omaan jalkaani, nämä sopivat parhaiten 41-kokoa käyttävälle. Kuvia: https://imgur.com/a/rVUykFk. Lepolestit eivät sisälly hintaan.

7
Lisäsin vähän tavaraa, mm. Lardinin kesäbleiserin, peccary-hanskat ja pari Nudien farkkupaitaa. Laskin muutaman bleiserin sekä Ballantynen flanellihousujen hintaa. Kaupaksi menneet kamat siivottu pois.

8
Laitoin myyntiin useammat housut (mm. flanellia, vakosamettia, chinoa) ja vintage shetland-neuleen. Laskin hieman pikkutakkien ja päällystakkien hintoja.

9
Pitkästä aikaa uutta tavaraa myyntiin, mm. pari hienoa päällystakkia sekä pikkutakkeja. Laskin myös hieman OJ pikkutakin ja Mr P. farkkujen hintaa.

10
Tavaraa lisätty, aiempia hintoja alennettu ja myydyt siivottu pois.

11
Lisätty Nudien farkkutakki, Suitsupplyn kesäpuku, hieno made in England trenssitakki, NN07 pellavahousut, solmioita, Oscar Jacobsonin bleiseri. Kenkien hintoja laskettu vähän.

12
Doekin tennarit ja Incotexin chinot lisätty myyntiin, muiden tuotteiden hintoja laskettu.

13
Paljon tavaraa lisätty, myydyt poistettu ja hintoja laskettu.

14
Usean tuotteen hintoja laskettu.

15
COS villatakki lisätty, nilkkureiden hintaa laskettu ja myydyt tavarat poistettu.

Sivuja: [1] 2