Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - werther

Sivuja: [1]
1
Vapaa sana / Tunnista koru
« : 07.03.10 - klo:14:43 »
Mikäköhän tämä oheisessa kuvassa oleva koru mahtaa olla? En edes muista miten se on minulle päätynyt.

2
Asut ja pukineet / Francis Bown
« : 14.02.10 - klo:21:11 »
Mielenkiintoista keskustelua aiheesta ja hyviä huomioita. Itse löysin vielä yhden vaihtoehdon; Francis Bown on sijoittanut omat nappinsa housujen edessä ulkopuolelle mutta takana sisäpuolelle, jotta Rolls Roycen nahkapenkkiin ei jää jälkiä kun hän ajaa ilman takkia. Onneksi Saabissani on vain kangasverhoilu.

3
Asut ja pukineet / Henkselien napit
« : 12.02.10 - klo:20:54 »
Olen ajatellut laittaa muutamiin housuihini napit perinteisiä henkseleitä varten. Mieltäni vaivaakin nyt kysymys nappien sijainnista; vyötärön sisä- vai ulkopuolelle? Kumpaakin tunnutaan käyttävän, mutta millä perusteilla? Vaikuttaako asiaan kenties vyölenkkien olemassaolo?

4
Asut ja pukineet / Tekokuitusukat
« : 07.02.10 - klo:13:56 »
Päivää kaikille!

Katselin Socksfoxin sivulta polvipituisia Burlingtonin sukkia, ja niitä näyttää olevan kahdesta eri materiaalista; 80% uutta villaa ja 20% polyamidia, sekä 75% akryylia ja 25% polyamidia. Nuo jälkimmäiset ovat hieman halvempia ja värivaihtoehtoja on enemmän, mutta suhtaudun hieman epäluuloisesti kokonaan tekokuituiseen sukkaan. Olenko vain turhaan ennakkoluuloinen vai onko tekokuitusukassa jotain kiistattomia haittapuolia?

Sivuja: [1]