Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mikmu

Sivuja: [1] 2 3 ... 25
1
Linkit ja vinkit / Vs: Oman rahan ravintoloita
« : 07.10.16 - klo:11:02 »
Okei, toi Pariisin mesta näyttää hyvältä ja erittäin edulliselta. Mulla ei ole päivällisistä juurikaan kokemusta mutta illallista kahdelle en ole koskaan saanut alta £100 ja yleensä se menee yli £200 jos juo jotain vettä väkevämpää. Tossa on kartta tähtiravintoloihin jos siitä on jotain apua https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1ILlTLi6U81VHxgJIosTVJN9BceI

2
Linkit ja vinkit / Vs: Oman rahan ravintoloita
« : 05.10.16 - klo:12:26 »
En ihan tiiä mitä tarkoitat omalla rahalla tässä tapauksessa (edullistako?) mutta jos hotelli on joen pohjoispuolella siitä kävelee vaikka Mayfairiin josta löytyy monta hyvää ravintolaa. Pubeja on vähän joka kadunkulmassa.

3
Asut ja pukineet / Vs: Alden-verkkokauppoja euroopassa?
« : 03.04.16 - klo:15:13 »
Tässä on kivenheiton päässä yksi kauppa mikä myy Aldeneita http://www.trunkclothiers.com/

4
Kaunis elämä / Vs: Viskit
« : 24.01.15 - klo:19:10 »
Arvoisilta asiantuntijoilta anelisin ostovinkkiä viskinharrastajan 50-vuotislahjaksi. Japanilaisuus olisi plussaa, mutta tärkeintä on kuitenkin mahdollisimman hyvä viski.

Suoranaista hintarajaa ei ole (useampi maksaja), mutta ostoksen teen ensi viikolla alla olevasta valikoimasta:
[spoiler]http://www.vikingline.fi/merella/ostokset/helsinki-tallinna-hinnasto/vakevat-alkoholijuomat/[/spoiler]

Pahan pistit, valikoima kun ei ole kummoinen. Sen mitä itse joskus olen noilla laivoilla seilannut, niin ainakin silloin oli paremmat viskit (joita ei löydy hinnastosta) suljetussa lasikaapissa. Etsi se kaappi ja kerää jätkät kasaan ja valitkaa sieltä joku mihin massit riittää.

5
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 02.12.14 - klo:15:31 »
^En kyllä tykkää yhtään. Joka kerran, kun olen hevosen pyllyä harjannut, siitä vain on irronnut väriä tai pintaan tullut naarmuja. Paljon parempi on vanha, revitty kenkäpussi flanellipuuvillasta.

Sama. Olen kokeillut muutamallakin eri harjalla. Nykyään harjaan niillä puvut ja takit ja jätän kengät rauhaan.

6
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 29.11.14 - klo:16:01 »
^325-lesti?
Eli Pembroket sileällä nahalla?

Täh? :) 335-last lukee laatikossa ja nahka on ihan sileetä enkä tiiä miltä näyttää Pembroke.
http://www.crockettandjones.com/product/cardiogan-4-darkbrown-cordovan

7
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 29.11.14 - klo:15:05 »
Crockett & Jonesin Cardigan neloset tummanruskeana.

8
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 14.11.14 - klo:22:50 »
Ilman.

9
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 08.11.14 - klo:19:51 »
Mun silmiin tuo poolo näyttää viininpunaiselta enkä ole varma ovatko kengätkään mustat.

10
Asut ja pukineet / Vs: Suomen Marks & Spencer
« : 07.11.14 - klo:11:05 »
Mä käytän Marks & Spencerin sukkia ja olen tyytyväinen. Kulutuskestävyys on hyvä eikä ole venynyt suuntaan tai toiseen. Värit ovat ehkä vähän haalistuneet miljoonan pesukerran jälkeen. En osaa pahemmin verrata muihin sukkiin kun en ole mitään empiiristä tutkimusta asiasta tehnyt.

11
Kaunis elämä / Vs: Miesten tuoksut
« : 22.10.14 - klo:22:42 »
Sama.

12
Asut ja pukineet / Vs: Charles Tyrwhitt
« : 10.10.14 - klo:20:36 »
Onko kokemusta CT:n kaulaliinoista? Lähinnä tuo cashmere/merino-malli kiinnostaa. Onko hintansa väärti vai pitäisikö katsella muualta yksivärisiä?

Minulla on tuollainen ollut käytössä nyt kolmisen talvea. Ei valittamista, tarpeeksi lämmin ja säilyttänyt rakenteensa hyvin. Pesukestävyydestä en tiedä, enkä lämmittävyyden riittämisestä Suomen talviolosuhteisiin.

13
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 30.07.14 - klo:09:43 »
Ranneke näyttää vitosen kopiolta, siksi ei vaikuttane hintaan :) Aito uusi Patekin ranneke lukkoineen on useamman tuhannen rasti.

Eikä muuten näytä, eikä tuossa edes ole Patekin lukkoa vaan Jaegerin oma.

14
Asut ja pukineet / Vs: Salkut ja laukut
« : 20.07.14 - klo:17:43 »
Alumiini on pitkäikäisempi joten ääneni alumiinilaukulle.

Tarkoitatko mekaanista kestävyyttä vai ulkonäköä (ajaton klassikko) tuolla pitkäikäisyydellä? Onhan noilla molemmilla hyvän varaosasaatavuuden lisäksi pitkät takuut. Ilmeisesti "heikoin lenkki" on nuo pyörivät renkaat, jotka molemmissa on samalla tavoin toteutettu.

Onko muuten täällä kenelläkään mahdollisen alumiinisen matkalaukun omistajalla tietoa, onko niiden kohtelu jollain tavoin erilaista lentokenttien turvatarkastuksessa ts. vaikuttaako materiaali jotenkin läpivalaisun onnistumiseen?

Mulla on Rimowan alumiininen iso matkalaukku sekä pienempi lentolaukku. Pari kertaa on Heathrowlla pyydetty pistämään matkalaukku lähtöselvityksessä häkkiin missä oli muitakin alumiinikuorisia laukkuja ja ne menivät koneeseen jonkun spesiaalitarkastuksen kautta kuulemma. Lentolaukkua on kerran koputeltu kumivasaralla läpivalaisun jälkeen eli kyllä niille joskus jotain erikoistarkastuksia tehdään.

15
Kaunis elämä / Vs: Viskit
« : 29.06.14 - klo:21:56 »
Lähikaupassa tarjolla Macallanin Amber ja Sierra. Arviot näistä 1824-sarjaisista eivät vaikuta varauksettoman ihastuneilta, mutta onko teillä kokemusta? Miten vertautuvat 12 v. ja 18 v. tuotteissin?

Amber on aika perustavaraa. Sienna ehkä aavistuksen parempaa mun mielestä mutta en nyt tähän hätään muista miltä 12v Macallan maistuu, että voisin vertailla. 1824 sarjasta Ruby on aika lähellä 18v sherry cask tavaraa. Fine Oak ei ole koskaan oikeen tippunut.

Sivuja: [1] 2 3 ... 25