Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - perto

Sivuja: [1]
1
Kiitos vastauksista!

Mitä mieltä olette, kannattaisiko vain palauttaa vai koittaa pidentää n.1cm max? Siinä ja siinä jääkö ihan vähän lyhyeksi. Vähän ärsyttää, kun olisi voinut laittaa edes tuon 4cm tuohon niin olisi voinut pelailla vielä vapaammin.

Nappien siirto ei varmaan onnistune? Entäs kellään kokemuksia viidennen napin lisäämisestä(tai napinreiän)

2
Moi!

Tilasin suitsupply Lazio puvun, ja nappien pituus hihan helmasta on n.5cm. Puku istuu muuten täydellisesti, mutta hihaa pitäisi pidentää n. 1cm. Suitsupplyn mukaan hihoissa on pidennysvaraa max. 1,5cm, jotta "jotta nappien etäisyys hihan helmasta pysyy tasapainoisesti". Itse varmistin, että kangasta on juurikin tuo 1,5cm.

Mietityttää kuitenkin, miksi nappien etäisyys hihasta on valmiiksi noin suuri? Mielestäni oikea pituus olisi n.2cm - vai olenko täysin väärässä. Näyttääkö hölmöltä, jos tuota pidentää sentillä? Tai näyttääkö ylipäätäältään tyhmältä noin? Onko tämä joku Suitsupply juttu vai miksi noi on noin hiton kaukana?

https://ibb.co/myGNvkK (kuten näkee, napit ovat toimivat joten niitä ei voi siirtää).

3
Terve!

Olen tässä mietiskellyt frakin päällystakkia, hivenen huonoin tuloksin. Täältä ehkä saanee apua, tai vinkkejä, jos joillain on saman tyylisiä ongelmia ollut.

Frakkia tarvitse aika harvoin, ja tästä syystä sen aina vuokraan tarvittaessa. Päällystakki olisi kuitenkin kiva olla itsellä, jos sitä voisi hyödyntää myös muussa käytössä. Ilmeisesti Chesterfield-tyyppinen tai Crombie-takki ovat etiketin mukaisia, itselle vähän turhan hintavia :D Onko kellään kokemusta mistä löytyisi tarpeeksi pitkä hyvännäköinen takki tähän käyttöön, ehkä vähän budjetti-versio. Villakangastakkeja kyllä löytyy, mutta pituus osoittautuu aina ongelmaksi. Vintage ym. vaihtoehtoja olen myös katsellut, mutta näissä myös sama ongelma.

Sivuja: [1]