Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - VaultDweller

Sivuja: [1]
1
Edelleen olis tarjolla hepokenkää, ostakee ostakee.

2
Lanka ylös, hinta alas. Mutta laatu näissä kengissä kyllä säilyy, eli ostakee pois.

3
Nyt olis sitä oikeasti kovaa tarjolla jollekkin suurijalkaiselle laatukenkien ystävälle.

Eli Alden 9751 Long Wing Shell Cordovan Bluchers kokoa US 12C
Kyseessä siis tämä kenkä:
https://aldenmadison.com/collection/long-wing-blucher-black-shell-cordovan-9751/

Mielestäni upeat, mutta itselleni valitettavasti sittenkin liian suuret tykkiveneet.

Kenkien kunto on suhteellisen hyvä, vaikka pieniä kulumisen jälkiä on havaittavissa. Vasemman jalan kengässä enemmän taitoksia ja kulumaa esim. ompeleissa, oikea kenkä oikeastaan todella hyväkuntoinen. Pohjat vaikuttavat olevan alkuperäiset, ja niissä omaan silmään on vielä reippaasti kilometrejä jäljellä. Kantapalat taas ovat sen verta kuluneet että alkavat kaipaamaan vaihtoa, ja nauhojen alkuperäisyydestä en osaa sanoa. Kengille olen tehnyt kevyen perus käyttöönotto huollon, mutta ovat päässeet toki pölyttymään- ja ostaja varmasti osaa sitten syynätä haluamansa mukaan näitä.Lisää kuvia kannattaa katsoa albumista: https://imgur.com/a/vFB4X7a


Kuvia voi pyytää lisää, ja voidaan sopia kengille sovitustreffit Helsingin alueella tarvittaessa.
Yhteydenotot YV tai sähköpostilla jonihagg [at] gmail.com

HP: 300€ + Postit (Saa Tarjota)

4
Minkä kokosille kengillä nuo ovat liian isot? Allekirjoittaneelta löytyy kenkäpareja kooissa UK9 & 9.5, osuisko tuo koko kohdalle vai just huti?

5
Asut ja pukineet / Vs: Pikkutakin oikea istuvuus.
« : 05.12.14 - klo:03:02 »
Tämmöstä tuli hankittua, Suittarin havanaa koossa 48. Oma silmä ei ole nyt ihan kunnossa, kun aikaisemmat takit on aikalailla sitä paheellista ihonmyötäistä tyköistuvaa mallia, niin en ihan osaa arvioida enää tätä vähän perinteisempää fittiä. Fiilis on kuitenkin että aika hyvin istuisi, vaikka tämmösenä tikku-ukkona (185/65) kaikkia jänniä haasteita onkin. Hartiat ja pituus tuntuisi sen verta sopivilta että ei taida koon vaihto olla tarpeen? Oikeastaan kaikki kommentti tervetulluta. Hihat näillä langoilla on iäinen murheenkryyni kyllä.Ps. Kamera ja kuva hyvää perunaa. Paitakin mikälie reissussa rähjääntynyt, mutta annettakoon ehkä anteeksi.  


Sivuja: [1]