Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mikko S.

Sivuja: [1]
1
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 25.04.18 - klo:15:17 »
Täällä puhuttiin englanninkielisestä palvelusta eli onko niin ettei tuolla saa suomeksi palvelua ollenkaan?  Ei sillä etteikö englanti taivu, mutta ihmeelliseltä kuulostaa jos ei Suomessa saa suomeksi palvelua.

Palvelua saa kyllä ihan suomeksi. Kävin viikonloppuna katsastamassa uuden myymälän, joka on todella iso ja tyylikäs. Paikalla oli neljä myyjää ja vaatturi/ompelija, mittapalveluja esiteltiin laajasti kysyttäessä ja kaikin puolin jäi hyvä vaikutelma vaikkei mitään tullut ostettuakaan.

2
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 23.04.18 - klo:15:24 »
Mistä kannattaa etsiä mahd siistejä farkkuja joihin mahtuvat treenatut reidet ja pakarat? Vyötärön pitäisi olla 30". Tyyliltään mieluiten repimättömät ja sinisen sävyiset. Raakadenim käy myös. Yhdetkään Levikset eivät ole istuneet hyvin ja siksi ovat jääneet ostamatta.

Leviksellähän on myös tuo 541, jonka pitäisi täyttää juurikin nuo vaatimukset. Olen ole päässyt ikinä kyseisestä mallia kokeilemaan, kun eihän sitä tietenkään suomesta saa mistään.
Samojen ongelmien kanssa painineena ostin lopulta Edwin ED-45:t, ja olen kyllä ollut ihan tyytyväinen. Korkeampi vyötärö on näissä plussaa ja eivätkä ne kyllä omissa jaloissa ainakaan näytä samalta kuin mallikuvissa. Jos jotain negatiivista sanottavaa, niin ainakin omalla kohdalla reisissä saisi olla vielä hieman lisää kangasta ja lantiossa myös.

Täältä myös suositus Edwineille. Varustelekan Särmä raw denim farkuissa on myös melko hyvin tilaa reisille.

3
Laatutori / MYYTY: Loake Kempton ja Loake Lincoln UK 9
« : 17.04.18 - klo:18:01 »
Myynnissä otsikon mukaiset kengät, molemmat kokoa UK 9. Kunto molemmissa hyvä, Kemptonit olleet vajaan yhden talven käytössä, Lincolneja käytetty yksi kesä. Myydään liian pieneksi osoittautuneen koon vuoksi.

Kuvat: https://drive.google.com/open?id=1tpXXRif58Jo1cjtXGGy9eKW3iYGzguD8

Loake Kempton Hp. 120 €

Loake Lincoln Hp. 90 €

Kengät sijaitsevat Helsingin keskustassa, kuvissa näkyvät lepolestit eivät sisälly kauppaan. Postitus mahdollista ostajan piikkiin.

4
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 19.05.17 - klo:23:40 »
Annoitko lankin kuivua kerrosten välillä? Itsellä kiiltoa ei meinnanut millään syntyä kun lankkasin vesitippojen kera yhtä aluetta useammilla kerroksilla ilman riittävää kuivumista välillä. Tällöin lankki puuroutui ja jäi mataksi.

Sivuja: [1]