Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kuoris

Sivuja: [1]
1
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 22.02.21 - klo:20:26 »
Uuden Speedmasterin ranneke on näemmä jo valmiiksi venyneen näköinen. En ymmärrä sen kehumista eri kellosivustoilla. Ainoa parannus siinä on ruuvit pinnien tilalla. Toki pikasäätökin olisi kiva mutta sen saanee vaihtamalla Seamasterin klaspin.

Hesaliittiversio ilman kiillotettuja linkin palasia on enemmän omaan makuun ja sopii kellon henkeen. Hinnan korotus vähän kova mutta eiköhän tuostakin sen 20-25 pinnaa saa pois kuten Omegoista yleensä.

2
Nappihenkselit toimistotöissä. Työkaverin kommentti: ”Henkselit, kuinka vanha oikein olet?”.

En ymmärtnyt viittasiko hän lapsiin vai vanhuksiin.

3
Tilasin Made in England fedoran vielä brexitin alta. Riittää jos tuote on lähtenyt ennen vuodenvaihdetta niin ei tule alvia ja tullia.

Vaikka kysymys ei olisi hinnasta pelkästään, vaivannäkö tuon tullin maksamisen suhteen saa kyllä miettimään kahdesti tilauksia jatkossa.


4
Asut ja pukineet / Vs: Ekologiset vaatevalinnat
« : 01.11.20 - klo:22:13 »
Lopetin farkkujen ostamisen 5 vuotta sitten kun kuulin paljonko parin valmistaminen kuluttaa vettä. Vanhat toki käytän loppuun kun ovat pirun kestäviä.

Polyesteria myös vältän mutta enemmän itsekkäistä syistä.

Kun pudotin painoa vein muutamat suosikkihousuni ompelijalle kavennettaviksi. Kai sekin oli pieni ekoteko ja työllisti Suomessa.

Sivuja: [1]