Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - VMP

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 31
31
Asut ja pukineet / Vs: Pea coat (kipparitakki)
« : 11.02.11 - klo:09:52 »
Google sanoisi että kyseessä on Bundesmarinen vanhemman matruusin (eli alokaskausi suoritettu) arvomerkki eli virka-asemaa tuolla ei varsinaisesti pääse väärinkäyttämään - itse ratkoisin pois jos lähtee siististi, sotilaallisten tms. arvomerkkien käyttö muussa kuin omassa virka-asussa jos sellainen löytyy tuntuu aina jotenkin kyseenalaiselta.

Pois vain naps naps! Esimerkiksi suomalaisten sotilasmerkkien käyttö "siviilinä" on jopa kiellettyä, luultavasti sama koskee saksalaisia.

32
Asut ja pukineet / Vs: MTOP-haaste - as decided by Justus
« : 07.02.11 - klo:19:06 »
Todettakoon, että kengät saavat tehdä poikkeuksen, vaikkakin on niin, että miestenkin kenkiä löytyy hyvin monissa väreissä.

Sinistä komboa odotellessa? ;) Tosin ei taida vielä olla krokokelit Helsingissä...

33
Kaunis elämä / Vs: Keikarilaisten autot
« : 07.02.11 - klo:08:27 »
Itse kirjoitin että vuoden -93 Volvolla, -93 oli viimeinen vuosi kun 240:stä valmistettiin. Mitä tulee Tuohon Wikipedia artikkeliin niin on kyllä typerällä tavalla kirjoitettu, pitäisi vuoden välein käydä korjaan tuollasta artikkelia että kuinka vanha se auto nyt on...

Mitä tulee legoihin niin olen samaa mieltä :)

On kyllä kuulunut IKEA:n sisältä puheita Kampradin pelkästä pr-pelistä Volvoineen. Ehkä niitä muita pelejä ajaa sitten vain kuljettaja... Mikäli mies olisi kohtuuttoman pihi, niin tuskin asuisi samantyyppisessä linnakkeessa Genevessä kuin nyt. :D

34
Linkit ja vinkit / Vs: Jalkineiden osto verkkokaupoista
« : 27.01.11 - klo:00:19 »
Täällä on moni sanonut että ei pidä Bexleyn kenkien ulkonäöstä. Sekin seikka on tainnut tulla esille, että firman mainoskuvat eivät ole parhaita mahdollisia. Mielestäni asia on juurikin näin.

Foorumiveljien kehusanojen rohkaisemana tilasin kahdet Enfieldit (muodin orjako?) ja pakko todeta näiden olevan hintaisekseen todella hyvät talvipopot. Erityistä pojoa ansaitsee jo mainittu pohjan pito-ominaisuus. Hinta toki näkyy hieman nahan laadussa, mutta odotin heikompaa. Viimeistely ainakin omassa parissani ylsi hintavampienkin parien tasolle, vaikka ei mitään mestaritasoa toki olekaan.

Omassa lepolestisetissäni (6 kpl) ei myöskään ollut mainittuja lohkeamia. Varsin tasalaatuista kamaa, yhdessä parissa kokomerkinnän värinen huomattava tahra ehkä suurin epäkohta. Puun tuoksu voimakas ja ehkä hieman terävä, mistä on ollut mainintoja.

35
Mikä lienee oikeaoppinen menettely paidan nappien värin suhteen; Valkoinen tuntuu olevan yleisin (ilmeisesti oikea valinta?) mutta tummia ja jopa mustiakin näkee frakinkin kanssa.

Käsittääkseni ainakin 2 ylintä on yleensä helmiäis-irtonappeja. Muut napit ovat valkoisia.

Tämän suuntaista internet antoi ymmärtää. Esimerkkikuvat vaan hämäsivät pikavilkaisulla. Tarkemmalla silmällä helmiäistähän ne tummemmatkin olivat, mutta johtuen kulmasta ja valaistuksesta näyttivät tummilta.

36
Mikä lienee oikeaoppinen menettely paidan nappien värin suhteen; Valkoinen tuntuu olevan yleisin (ilmeisesti oikea valinta?) mutta tummia ja jopa mustiakin näkee frakinkin kanssa.

37
Linkit ja vinkit / Vs: Talvialet 2010
« : 19.01.11 - klo:21:30 »
Berg & Berg aloitti talvialensa. Alehintaan huivit ja solmiot ovat hyvinkin hintansa väärtejä, mutta tavaraa on vähän jäljellä.

http://bergberg.myshopify.com/

Eikös noihin Berg & Berg:in hintoihin mätkähdä vielä ALV päälle, koska Norja ei ole EU-maa?

Mutta ETA-maa se kyllä on.

edit. Jolla taas ei ALVin kanssa taida olla juuri peliä.

38
Linkit ja vinkit / Vs: eBay-linkit
« : 16.01.11 - klo:22:58 »
pienelle ihmiselle:
US6B/D Alden Shell Cordovan pitkäsiipiset: http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320640169326&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Voi äiti, voi isä ja koko muu suku. Onneksi missasin, vaikka eihän tässä konkurssissa enää mikään olisi tuntunut...

39
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 14.01.11 - klo:19:56 »
Oletteko ostaneet kenkien kiillottamista varten erikseen puuvillaliinoja vai käytettekö vanhoja vaatteita ja muita vastaavia?

Minulla on valtavat määrät remontti- ja mökkivaatteita mutta ei kesämökkiä tai asuntoa, jota remontoida, joten taidan olla kenkäriepujen suhteen omavarainen lopun ikääni.


Myyntipalstan ketjua odotellessa...

40
Linkit ja vinkit / Vs: Talvialet 2010
« : 08.01.11 - klo:11:19 »
Clarks ei taida valmistaa näitä kuin yhdessä leveydessä.

Väittäisin nähneeni muitakin leveyksiä, tosin juuri tällä hetkellä Clarksin omillakaan sivuilla ei näy kuin F.

Itseäni rassaa suomalaisten sisäänostajien tapa aloittaa brittikoosta 7 lähes poikkeuksetta dessujen kohdalla. Eniten ärsyttää "tietäväisten" myyjien säännöllisesti esittämä väite ettei sitä edes valmisteta pienemmässä koossa kun olen asiaa tiedustellut...

Terveisin nimim. Ostaakko kutonen vai kuuspuoli

41
Moogin Minimoog, tai uudempi versio Minimoog Voyager. Myös ARPin Odyssey kelpaisi...

303, 808, 909 kaikkine kuviteltavissa olevine varaosineen.

42
Asut ja pukineet / Vs: Tyylisuuntauksesi?
« : 04.01.11 - klo:13:46 »
Viitaten edeltävään keskusteluun saksalaisesta tyylistä:

Näinhän se on ja pätee varmasti kaikkiin maihin. Italiassakin pohjoisen ja etelän välillä on suuria eroja.

43
Asut ja pukineet / Vs: Suomalaiset laatutuotteet
« : 03.01.11 - klo:21:51 »

- Myös Suunnon ranne-instrumentit ansaitsevat tunnustuksen - varmasti parhaita seikkailijoiden ja kuntoilijoiden laitteita mitä on.


Eikä Polarin mittareissakaan vikaa ole. Vilkkuupa noita ihan ulkomaisillakin huipuilla ranteissa olympiakisoja myöten.


Lisäys; Eikös Amphionkin ole ihan noteerattu kaiutinvalmistaja?

44
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 31.12.10 - klo:03:35 »
Go for it and don't give a damn!

45
Asut ja pukineet / Vs: Suomalaiset laatutuotteet
« : 30.12.10 - klo:12:43 »
Tosin kyllähän R-Collectionin t-paidat ja myös suomalaiset bokserit ovat ihan hyviä, mutta eivät kuitenkaan laadun, tyylin (esim. Rockserilta puuttuu v-aukkoiset) ja hinnan muodostamassa kombinaatiossa pärjää ulkomaiselle, mutta pitkien alushousujen osalta ainakin on osattu tehdä jotain säähän sopivaa.

Rockserinkin tuotanto on ollut kokonaisuudessaan jo jonkin aikaa Virossa eikä pääkallopaikalla Kajaanissa.

Kun tähän kuvioon lähdettiin niin eikös Iittala, Fiskars ja Hackmannkin ole omistukseltaan valunut ulkomaille jo aikaa sitten.

Missä menee minkin tuotteen kotimaan raja?

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 31