Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MrDapper

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8
46
Asut ja pukineet / Vs: Hatut
« : 29.08.18 - klo:14:08 »
Taunon hattukuva sai minut ajattelemaan ensimmäistä kertaa elämässäni hatun hankintaa. Toimii äijän päässä hienosti.

Olen kuitenkin silti pitkälle sitä mieltä, että hatut toimivat parhaiten kantajan näyttäessä Jon Hammilta tai Hugh Jackmanilta. Ne tarvitsevat sen tietyn karisman toimiakseen.

Olen eri mieltä. En halua mystifioida enkä toiseuttaa lierihattuja tarpeettomasti sen enempää kuin muitakaan asusteita. Hattujen valta-aika niitä käyttivät kaikennäköiset miehet, aivan tavallisen näköisetkin, joita enemmistö miehistä oli ja on. Kaikilla ne toimivat hyvin ja olivat loppusilaus siistiin asukokonaisuuteen. Se, että ne ovat noin puolessa vuosisadassa huomattavasti harvinaistuneet (tosin nyt on selkeä resurgenssi menossa) ei muuta mitenkään tätä. Nyrkkisäännöksi sanoisin, että kuka tahansa, joka niin haluaa, voi pitää pukuhattua puvun kanssa. Puvun tyylistä ja muodollisuusaateesta riippuen sitten valitsee hatun siihen. Rennompaan arkipukuun fedora tai trilby, muodollisempaan (kuten pystykauluksinen, kaksirivinen, kolmiosainen) homburg taikka knalli. Haluan olla omalta osaltani edistämässä pukuhattujen paluuta luonnolliseksi osaksi siistimpää ja muodollisempaa pukeutumista, joiden käyttö ei ole rakettitiedettä vaan sujuu luontevasti kuten muidenkin asusteiden valinta ja käyttö.

47
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 27.08.18 - klo:21:43 »
Kiitoksia vastauksista, täytynee uskoa, ettei oikein formaalia päällystakkia kesäksi ole olemassakaan. Pitää varmaan hankkia joskus musta trenssi. Car coat ja mac ovat mielestäni liian kasuaaleja hautajaisiin. Trenssi ja musta fedora ehkä menettelee.

Fedorahan nimen omaan on ainoa oikea hattu trenssin kanssa. Vaalean trenssin kanssa tosin voi jokin lätsäkin toimia rennoissa kokoonpanoissa.

Katsomalla vanhoja uutisfilmejä meiltä ja maailmalta, kuten itse olen ekstensiivisesti tehnyt, voi todeta homburg -hattuja niiden kulta-aikana käytetyn nimenomaan rain macin ja vähemmässä määrin trenssin kanssa. Mustaa homburgia pidettiin tummansinisen tai mustan macin kanssa yleensä ja harmaata niiden tai beigen takin kanssa, jos hattu oli vaaleanharmaa. Mustia hombugeja pidettiin toisinaan beigen trenssin kanssa. Piilonapitettu tummansininen/musta rain mac on muodollisin ns välikausitakeista, ja siten hautajaisiin soveliaampi kuin trenssi. Fedora, homburgia rennompi hattu on yleensä trenssin kanssa tyypillinen päähinevalinta.

48
Vapaa sana / Vs: Klassinen pukeutuminen vs. "Larppaus"
« : 24.08.18 - klo:00:21 »

........heijastelevat mitä suurimmassa määrin ympäröivän maailman arvoja ja arvostuksia..........

............Eli pukeutumisen rappio on seurausta yleisestä välinpitämättömyyden yleistymisestä yhteiskunnassa..........

Näin ei pitäisi tehdä, että lainaa pitkästä kirjoituksesta vain pari lausetta, koska se voi saattaa alkuperäisen kirjoittajan huonoon valoon, mutta voin todellakin allekirjoittaa nuo kaksi lausetta. On tosiaan "hyvin kiellettyä" puhua noin suoraan nykyään, mutta noin se asia vain valitettavasti on. Itse olen huomannut tuon välinpitämättömyyden ihan omassa tuttavapiirissä varsin konkreettisesti. Tai oikeammin, sitä näkee tänä päivänä ihan joka ainoassa paikassa, myös muuten tälläkin foorumilla. Lyhyestä virsi kaunis osaltani tällä kertaa. Hyvin kirjoitettu postaus kokonaisuudessaankin, vaikka vähän tökerösti lainasin siitä vain nuo pari poimimaani lausetta.

Miten olen tuon välinpitämättömyyden tällä forumilla huomannut?

49
Vapaa sana / Vs: Klassinen pukeutuminen vs. "Larppaus"
« : 24.08.18 - klo:00:15 »
Ruskeat kengät puvun kanssa?

Niitä on muitakin pukuja kuin se dress coden tumma puku. Aika vaikea kuvitella arkipuvun olevan oletusarvoisesti "trendikäs" ja arkipuvun kanssa ruskeat kengät toimivat hyvin, jopa mustia paremmin.

Oma keskustelunaiheensa olisi sitten onko business-pukeutuminen klassista? Historiaa tällä formaalin juhlapukeutumisen ja kasuaalin pukeutumisen väliin solahtavalla tyylillä on kyllä ainakin sata vuotta, ellei enemmänkin. Trendinsä tietysti tässäkin tyylissä, kuten siinä "klassisessakin", mutta erot eri vuosikymmenien välillä ovat yleensä niin aavistuksenomaisia että useimmiten niiden havainnointiin vaaditaan jo perehtyneisyyttä.



Toki tiedän tuon, kuka tällä forumilla ei tietäisi? Viittaan luonnollisesti ns 'no brown in town' -sääntöön kommentillani. Visuaalisesti voi olla onnistunutkin yhdistelmä arkipuvun kanssa, mutta jostakin syystä tällainen perinteellinen sääntö on. Lasken business -pukeutumisen klassiseksi, kyllä yli vuosisadan mittainen historia riittää siihen asemaan.

50
Vapaa sana / Vs: Klassinen pukeutuminen vs. "Larppaus"
« : 22.08.18 - klo:19:43 »
Vaikea oman pikku kuplan perusteella ainakaan nähdä suoraa yhtäläisyyttä klassisen pukeutumisen ja perinteisen konservatiivisuuden välillä. Omaan tuttavapiiriin kuuluu paljonkin laadusta ja/tai klassista pukeutumista arvostavia ihmisiä, ja suurin osa on silti polittisesti ja uskonnollisesti varsin liberaaleja. En tosin väitä tietäväni tämän rajallisen ja vinoutuneen otannan pohjalta laajemmin yhteiskunnan liberaaliuden/konservatiivisuuden ilmentymisestä pukeutumisessa yhtään mitään.
Enemmänkin näen, että puketumiskulttuurin hajoaminen poispäin klassisesta on seurausta kapitalisesta markkinataloudesta (jota eräät konservatiivipuolueetkin erityisesti edustavat), ja sen tarpeesta luoda kuluttajille jatkuvasti uusia todellisia tai kuviteltuja tarpeita ja trendeja joiden avulla edistää omaa myyntiä. Toisaalta vapaampi ja vapaamielisempi yhteyskunta myös mahdollistaa erilaisten tyyylisuuntien esiinnousun, ja hyvä niin. Edes viihdeteollisuutta ei kuitenkaan voi pitää yksin syyllisenä; eivät puvut ole miehiltä minnekään kadonneet elokuvissa ja tv-sarjoissa, päinvastoin.

Tunkkaiseen yhtenäiskulttuuriin ei ole (toivottavasti) paluuta, mutta klassisella pukeutumisella on ajattomuuden ja kestävyyden arvostuksenkin kautta ihan uusi nousun paikka.

Ovatko nämä tuttavapiirisi ihmiset ammateissa ja asemissa, joissa edellytetään formaalia pukeutumista? Onko heidän klassinen pukeutumisensa (puvut, irtotakit jne) muodinmukaista? Esim. slim fit pukuja joiden puvuntakeissa kapeat kaulukset ja lyhyempi pituus, housuissa lyhyet lahkeet? Trendikkäästi kuvioituja (floraaliprintti tms) kauluspaitoja? Värikkäitä kuvioituja taskuliinoja luovasti taiteltuna ja käytössä varsinkin ilman solmiota? Kapeita ja/tai kirkasvärisiä ja erikoisesti kuvioituja solmioita? Ruskeat kengät puvun kanssa? Mikäli vastaus yhteenkin on kyllä, he eivät pukeudu konservatiivin tapaan klassisesti, vaan trendikkään  (=kulttuurimarxistisen) "klassisesti".

51
Kaipaan tietoa järjestöistä, missä taistellaan kulttuurimarxistihipstereitä vastaan.

Perussuomalaisissa Nuorissa. Ennen myös Kd-Nuorissa, mutt'ei enää.

52
Lisätiedot poliittisista järjestöistä kiinnostaa.

Mitä tietoja kaipaat?

53
Itse olen 23, loppuvuodesta 24, mutta minua luullaan lukioikäiseksi aina. Kun käytän pukua, niin useimmiten ylläni on myös siihen kuuluva liivi sekä hillitty solmio ja valkoinen taskuliina tv-foldilla aina. Tällöin käytän myös sesonginmukaista päällystakkia (rain mac tai villakangastakki) sekä homburg -hattua (jos käyttäisin pukua kesällä, jota ei vielä ole tapahtunut, jättäisin homburgin pois). Sään vaatiessa ylläni on myös kaulaliina ja hansikkaat. Olen käyttänyt pukua vain sellaisissa tilaisuuksissa, joissa joillain muillakin/koodina on puku. Kukaan ei ole yleensä kommentoinut mitään, paitsi tullessani uutena jäsenenä poliittisen nuorisojärjestön kevätkokoukseen, kaksi itsekin klassisesti pukeutunutta tyttöä kehui asuani, mukaanlukien hattua Liivipuku sattui molemmissa kokouksissa olemaan yllä muutamalla muullakin miehellä ja eräällä heistä oli myös homburg (tai hyvin senkaltainen trilby).

54
Hesarissa eilen oli juttu Katalonian separatistijohtajan Puigdemontin vierailusta, ja sen kuvassa tämän vierellä seisoi Mikko Kärnä (kepun kansanedustaja) siniharmaa trilby päässään. Liivipuvussa viihtyvän Kärnän sartoriaalinen level nousi silmissäni jälleen. Propsit Mikolle!

Kärnä käyttää näköjään niin harmaata kuin mustaakin trilbya, viimemainittua vieläpä puoluekokouksessa. Sartoriaalisesti Suomen nuoria toivoja politiikassa.

55
Vapaa sana / Vs: Klassinen pukeutuminen vs. "Larppaus"
« : 16.07.18 - klo:19:10 »
Kiitos linkeistä Konstigin mainioihin kirjoituksiin. Kuvailemasi kehitys on ahdistanut ja vaivannut minua lapsesta saakka, ja kristittynä näen siinä tiettyjä merkityksiä. Kulttuurimarxistit ja liberaalit tuon kehityksen ovat aikaansaaneet, ja pukeutumisen murros on kulkenut käsikynkkää perinteisten arvojen murenemisen kanssa samojen ihmisten toimesta. Nämä itseään suvaitsevana ja liberaalina pitävät postmodernistit ovat internetissä, niin tällä forumilla, ylilaudalla, redditissä kuin muuallakin niitä, jotka pyrkivät demonisoimaan ja tekemään naurunalaiseksi normaalia, klassista miesten pukeutumista. Heidän lanseeraamiaan käsitteitä on mm. "herrasmieslarppaus", joka tarkoittaa kaikkea muuta kuin nykyisin normatiivista "kasuaalia" pukeutumista. Tällä palstalla esimerkkejä liberaalien asenteista löytyy mm. ketjuista 'Hatut' joissa moni kirjoittaja leimaa pukuhatut postmoderniin liberaaliin kulttuuriin sopimattomiksi jäänteiksi, joiden käyttäjiä he luonnehtivat hyvin rumasti, vaikk'eivät kuunaan sietäisi moista puhetta muista "vähemmistöistä". Ketjussa "klassisen pukeutumisen filosofia" eräs kirjoittaja demonisoi klassisen miesten pukeutumisen assosioimalla sen brittiläiseen 1800-luvun kolonialismiin, kulttuuri-imperialismiin ja rasismiin mikä implikoi että ilmeisesti joku hipsterityyli, metriaeksuaalius tms on nykyään sitä poliittisesti korrektia hyvien ihmisten tyyliä.
Itse olen päättänyt taistella tätä kehitystä vastaan ja olla alistumatta siihen. Jos todella elämme liberaalissa, suvaitsevaisessa ja moniarvoisessa yhteiskunnassa, myös konservatiivinen tyyli on suvaittava ilman ivaa ja pilkkaa.
p.s. Mistäköhän tuo rikollinen nuorimies oli saanut homburg -hattunsa ja villakangastakkinsa, kuitenkin kalliita vaatekappaleita...
p.p.s. mukava huomata, että täällä on muitakin miestentyyli. nykytilasta huolestuneita.

Hei! Kirjoittelit tuolla velmuiluketjussa ja aikaisemmin muistaakseni jossakin muuallakin kulttuurimarxismin ja yleisen liberalisoitumisen vaikutuksesta pukeutumiseen. Tämä aiheuttaa aina joissakin keskustelijoissa selkäydinreaktion ja halun vaientaa kaiken tällaisen puheen "salaliittoteoriana". Minusta pukeutumiskysymykset eivät ole mikään muusta elämästä irrallaan oleva entiteetti, vaan heijastelevat mitä suurimmassa määrin ympäröivän maailman arvoja ja arvostuksia. Siitä johtaen voi vain päätellä, että liberalisoituminen tosiaan on vienyt klassisen pukeutumisen marginaaliin ja jo varsin kasuaalikin tyyliä painottava pukeutuminen saa ympäristössä aikaan kaikenlaisia kommentteja vaatetukseen panostamisesta. "Kaikki on poliittista" ja "henkilökohtainenkin on poliittista" sanoivat jo taistolaiset aikanaan -70-luvulla. Ei asia siitä ole mihinkään muuttunut. Eli pukeutumisen rappio on seurausta yleisestä välinpitämättömyyden yleistymisestä yhteiskunnassa. Miksi tätä pitäisi kaihtaa keskustelunaiheena ja/tai pyrkiä vaientamaan tämä kaikkien nähtävillä oleva ilmiö salaliittoteoretisointina? Ymmärrän että palstan sääntöihin kuuluu, ettei suoranaisesti väännetä politiikasta. Mutta tämä vaatetuskysymys on epäsuorasti mitä poliittisin. Kuten Konstig jossakin sanoi, nykyajan punkia on se, että vetää kravatin kaulaan.

Klassiseen pukeutumiseen keskittyvällä keskustelupalstalla varsinkin luulisi ymmärrettävän tämän konservaiivisten arvojen ja konservatiivisen, klassisen pukeutumisen yhteenkuuluvuuden. Larppausta klassinen pukeutuminen taas varmasti on niille, joiden viiteryhmää poliittis-maailmankatsomuksellisella tasolla ovat hipsteriys ja kulttuurimarxilaiset ajatukset. Klassista pukeutumista voi tietenkin harrastaa myös Kalliossa ja Punavuoressa, mutta silloin se tosiaan tehdään "ironisesti" ja "läpällä". En oikein ymmärrä miksi tällaisiinlarppaajiin tulisi suhtautua klassiseen miesten pukeutumiseen keskittyvällä keskustelupalstalla kovinkaan vakavasti.

Lisätietoja hipsteriydestä poliittis-maailmankatsomuksellisena ilmiönä?

Lisäksi meidän tulisi tätä logiikkaa noudattaen todeta että farkuissa ja tennareissa viihtyvä henkilö ei voi siis mitenkään olla konservatiivi. Jokin tässä ei oikein tunnu täsmäävän, tai sitten en vaan ymmärrä...
Hipsteriys poliittis-maailmankatsomuksellisena ilmiönä edustaa pääosin arvoliberaalia vasemmistolaisuutta. Se on täysin maallistunutta tai korkeintaan 'henkistä' (itämainen henkisyys tms). Hipsterin elämä pyörii länsimaisen jälkikristillisen populaarikulttuurin ympärillä. Perinteisiä arvoja ja estetiikkaa ei arvosteta ja niistä nimenomaan otetaan vaikuteita vain postmodernin ironisesti.

Mitä tulee toiseen kysymykseesi, farkuissa ja tennareissa tilanteessa kuin tilanteessa (myös sitä klassista pukeutumista vaativissa) viihtyvä henkilö ei pohjimmiltaan ja syvimmiltään ole konservatiivi, eikä tietenkään kulttuurikonservatiivi. Toki hänellä voi olla joissakin poliittisissa kysymyksissä konservatiivisia mielipiteitä, mutta hänellä ei ole koherenttia konservatiivista maailmankuvaa, ja mielikuvat perustuvat ennakkoluuloihin eikä asioiden omakohtaisen tutkimisen pohjalta muodostuneeseen arvopohjaan. Tällainen henkilö on ns MV-lehti/rajakki"konservatiivi" todennäköisimmin.

56
Hesarissa eilen oli juttu Katalonian separatistijohtajan Puigdemontin vierailusta, ja sen kuvassa tämän vierellä seisoi Mikko Kärnä (kepun kansanedustaja) siniharmaa trilby päässään. Liivipuvussa viihtyvän Kärnän sartoriaalinen level nousi silmissäni jälleen. Propsit Mikolle!

57
Vapaa sana / Vs: Klassinen pukeutuminen vs. "Larppaus"
« : 20.03.18 - klo:00:07 »
Kiitos linkeistä Konstigin mainioihin kirjoituksiin. Kuvailemasi kehitys on ahdistanut ja vaivannut minua lapsesta saakka, ja kristittynä näen siinä tiettyjä merkityksiä. Kulttuurimarxistit ja liberaalit tuon kehityksen ovat aikaansaaneet, ja pukeutumisen murros on kulkenut käsikynkkää perinteisten arvojen murenemisen kanssa samojen ihmisten toimesta. Nämä itseään suvaitsevana ja liberaalina pitävät postmodernistit ovat internetissä, niin tällä forumilla, ylilaudalla, redditissä kuin muuallakin niitä, jotka pyrkivät demonisoimaan ja tekemään naurunalaiseksi normaalia, klassista miesten pukeutumista. Heidän lanseeraamiaan käsitteitä on mm. "herrasmieslarppaus", joka tarkoittaa kaikkea muuta kuin nykyisin normatiivista "kasuaalia" pukeutumista. Tällä palstalla esimerkkejä liberaalien asenteista löytyy mm. ketjuista 'Hatut' joissa moni kirjoittaja leimaa pukuhatut postmoderniin liberaaliin kulttuuriin sopimattomiksi jäänteiksi, joiden käyttäjiä he luonnehtivat hyvin rumasti, vaikk'eivät kuunaan sietäisi moista puhetta muista "vähemmistöistä". Ketjussa "klassisen pukeutumisen filosofia" eräs kirjoittaja demonisoi klassisen miesten pukeutumisen assosioimalla sen brittiläiseen 1800-luvun kolonialismiin, kulttuuri-imperialismiin ja rasismiin mikä implikoi että ilmeisesti joku hipsterityyli, metriaeksuaalius tms on nykyään sitä poliittisesti korrektia hyvien ihmisten tyyliä.
Itse olen päättänyt taistella tätä kehitystä vastaan ja olla alistumatta siihen. Jos todella elämme liberaalissa, suvaitsevaisessa ja moniarvoisessa yhteiskunnassa, myös konservatiivinen tyyli on suvaittava ilman ivaa ja pilkkaa.
p.s. Mistäköhän tuo rikollinen nuorimies oli saanut homburg -hattunsa ja villakangastakkinsa, kuitenkin kalliita vaatekappaleita...
p.p.s. mukava huomata, että täällä on muitakin miestentyyli. nykytilasta huolestuneita.

Hei! Kirjoittelit tuolla velmuiluketjussa ja aikaisemmin muistaakseni jossakin muuallakin kulttuurimarxismin ja yleisen liberalisoitumisen vaikutuksesta pukeutumiseen. Tämä aiheuttaa aina joissakin keskustelijoissa selkäydinreaktion ja halun vaientaa kaiken tällaisen puheen "salaliittoteoriana". Minusta pukeutumiskysymykset eivät ole mikään muusta elämästä irrallaan oleva entiteetti, vaan heijastelevat mitä suurimmassa määrin ympäröivän maailman arvoja ja arvostuksia. Siitä johtaen voi vain päätellä, että liberalisoituminen tosiaan on vienyt klassisen pukeutumisen marginaaliin ja jo varsin kasuaalikin tyyliä painottava pukeutuminen saa ympäristössä aikaan kaikenlaisia kommentteja vaatetukseen panostamisesta. "Kaikki on poliittista" ja "henkilökohtainenkin on poliittista" sanoivat jo taistolaiset aikanaan -70-luvulla. Ei asia siitä ole mihinkään muuttunut. Eli pukeutumisen rappio on seurausta yleisestä välinpitämättömyyden yleistymisestä yhteiskunnassa. Miksi tätä pitäisi kaihtaa keskustelunaiheena ja/tai pyrkiä vaientamaan tämä kaikkien nähtävillä oleva ilmiö salaliittoteoretisointina? Ymmärrän että palstan sääntöihin kuuluu, ettei suoranaisesti väännetä politiikasta. Mutta tämä vaatetuskysymys on epäsuorasti mitä poliittisin. Kuten Konstig jossakin sanoi, nykyajan punkia on se, että vetää kravatin kaulaan.

Klassiseen pukeutumiseen keskittyvällä keskustelupalstalla varsinkin luulisi ymmärrettävän tämän konservaiivisten arvojen ja konservatiivisen, klassisen pukeutumisen yhteenkuuluvuuden. Larppausta klassinen pukeutuminen taas varmasti on niille, joiden viiteryhmää poliittis-maailmankatsomuksellisella tasolla ovat hipsteriys ja kulttuurimarxilaiset ajatukset. Klassista pukeutumista voi tietenkin harrastaa myös Kalliossa ja Punavuoressa, mutta silloin se tosiaan tehdään "ironisesti" ja "läpällä". En oikein ymmärrä miksi tällaisiinlarppaajiin tulisi suhtautua klassiseen miesten pukeutumiseen keskittyvällä keskustelupalstalla kovinkaan vakavasti.

Hei!
Niinpä tosiaan kirjoittelinkin.  Eipä ole kirjoitukseesi juuri lisättävää, täytyy vain toistaa, että on mukava että täällä on toinenkin näitä asioita samasta näkökulmasta katsova. No, pari lisäystä kuitenkin tuli mieleen.
Ensinnäkin, kaikki konservatiivit eivät pukeudu klassisesti tietenkään, mutta juuri konservatiiville se on luontevinta. Siinä missä hipsteri pukeutuu sinne päin klassisesti läpällä, konservatiivi tekee sen tosissaan. Kulttuurimarxismiin/hipsteriyteen kuuluu juuri tuo, että lähes kaikki tehdään ironisesti. Minusta aito konservatiivi on myös kulttuurisellainen, jolloin se näkyy pukeutumisessa.
Toinen pointti, mikä tuli mieleen on, että tähän liberaaliin larppauskäsitteeseen kuuluu myös nuorten miesten ohjeistaminen jonkinlaiseen semijonnetyyliin, jotta ei vahingossakaan oltaisi liian klassisia. Esim. hattua ei saisi käyttää ymv. En tähänkään lähde mukaan. Isoisäni käytti homburgia n.21-vuotiaasta 50-luvulla ja hänen isänsä fedoraa tmv 17-vuotiaasta 1920-luvulla, ja hyvältä näyttivät. Kun pukeudun pukuun, viimeistelen sen mieleiselläni hatulla ja kulttuurimarxistien mielipiteistä viis veisaan. En myöskään valitse äärimmäisen skinny lapel -takkeja ja slim fit -pukuja, koska ne ovat rumia nykyviritelmiä mielestäni.
En halua elää elämääni niin, että odottelen turhaan, milloin saavutan jonkun kuvitteellisen ikärajan hatun ymv käyttöön, vaan käytän aina kun on luonteva sauma.

58
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 24.02.18 - klo:00:19 »
Ymmärrän heitä. Miksi sitä homostelua pitää tunkea joka paikkaan? Kyllä tuo tuputuskin alkaa aika nähtyä olla jo. No, onneksi en ole kyseisen puljun asiakas.

59
Yhteiskunta / Vs: "Tyylitajua ei voi ostaa kaupasta"
« : 18.02.18 - klo:16:46 »
Kamoon, jätkät, Cheek on tämänkin asian käsitellyt paremmin kuin muut:

Kuka muu muka
Kuka muu muka
J H T
Jee
Tiedätkö on
Keveempää raidaa
Yksin edellä aikaa
Tehdä juttuja jota toisist
ei oo tekemään lainkaan
Puolet räppäreist ei tajuu
rimmaamisest mitään
ennen mikkiin päästämistä
Pitäis kirjalliset pitää
Vaikka kuinka koitatte
Niin ette te kii saa
Mä cruisaan stadissa hissukseen
Vetelen shishaa
Ne on trendejä mitä mä luon
Ja mitkään säännöt ei pysty pitämään mua

Älä esitä
Älä kysele nimee
Chekkosta et parhaana
Päivänäskään kykene imee
Moni vesseli höpöttää
olevansa stadin kovin
Mä kelasin rokkaa
ens vuonna stadionin

Ota mallia
Ota ota mallia
Tee niin ku mä
Ota mallia
Kuka muu muka
Kuka kuka muu muka
(che-che-cheek)
Luukuta
Kuka muu muka
Kuka muu muka
J H T
Jos et mun tyylii tajuu
Se meinaa että sulla ei oo tyylitajuu
Kuka muu muka
Kuka muu muka
J H T
Jos et mun tyylii tajuu
Se meinaa että sulla ei oo tyylitajuu

Junnuna mä tulin jengin nokaks
Ne sano mua pikku pomoks
Olin niin fashion, et juntit huuteli vit... homoks
Nyt media tituleeraa tyylitaituriksi
Mut kutsuu samaan hengenvetoon lyyritaikuriksi
Abracadabra simsalabim
Tytöt ilmestyy mun luo miks itse
liikahtasin
Nuorii dokaajakinkkui
Muotiblogaajamirkkui
Fondii, brandyy ratsii, varattui tai sinkkui
Loppuviikon jälkeen usein sipissä, oon rikki
nykyään mis vedetään, niin vipissä on vippi

Oon niin leija
Lennän täysin omilla leveleillä
Ei edes Marty McFly tiedä juttui ennen meitä
Mut välillä tää haippi pännii
Mul on ysiysi ongelmaa
Kaikki ämmii

Ota mallia
Ota ota mallia
Tee niin ku mä
Ota mallia
Kuka muu muka
Kuka kuka muu muka
(che-che-cheek)
Luukuta
Kuka muu muka
Kuka muu muka
J H T
Jos et mun tyylii tajuu
Se meinaa että sulla ei oo tyylitajuu
Kuka muu muka
Kuka muu muka
J H T
Jos et mun tyylii tajuu
Se meinaa että sulla ei oo tyylitajuu

Meinaan kaikki enkat rikkoo
Rullaa kunnes renkaat irtoo
Tänä vuonna teen taas hilloo
Lehdet vertaa dingoo
Mainostajat haluu krääsään mun nimen alle
Teen tän levyn nyt
hei pitäkää ideanne
En tee mitään mistä en kunnolla tiedä
Nää leffat ja kirjat ne on tulossa vielä
Duunaan mitä jehu duunaa haluu mut eduskuntaan
Mä pyöritän Suomee jo muutenkin, peruspullaa

Ego on I S O
Rullaan reikä päässä J F K
(Ooh, o-o-o, o-oh)
Edelleen E P M T
Kukaan muu ei tee tällee

Kuka muu muka
Kuka muu muka
J H T
Jos et mun tyylii tajuu
Se meinaa että sulla ei oo tyylitajuu
Kuka muu muka
Kuka muu muka
J H T
Jos et mun tyylii tajuu
Se meinaa että sulla ei oo tyylitajuu

Cheekin biisit on usein aika timanttisia, kuten tämäkin, edelleen tulee tuotakin biisiä kuunneltua...

60
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 13.02.18 - klo:21:31 »
Cultural Marxism happened.
Ei kiitos näitä propagandistisia salaliittoteorioita tänne. Eikä muuallekaan oikeastaan milloinkaan.

Totesin vain totuuden. Perinteinen vasemmisto, keskusta tai oikeistokaan ei ole aikaansaanut kehitystä, jossa 2018 kuvan kaltaisia ilmestyksiä tulee reaalielämässä vastaan. Tuon miehimyksen kaltaisia on Amerikassa juurikin "liberaaleissa" yliopistoissa, joissa heille opetetaan "kriittistä x teoriaa", eli juuri Frankfurtin koulukunnan (=kulttuurimarxistien) kehittämää ideologiaa.

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8