Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Osman

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 46
16
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 04.06.14 - klo:09:22 »
Guardian noteeraa  Nallen

Lainaus
For a notoriously camera-shy conference, a city-centre location was always going to be a challenge. Of course, some of the delegates relished the attention, like the catwalk king of Bilderberg, Björn Wahlroos.

Björn is chairman of the huge Finnish finance company the Sampo Group, and Bilderberg's best dressed man by a country mile. Those butterscotch slacks are nothing short of a triumph, and he knows it. A stickler for detail, Björn had his personal assistant spend the entire night getting the crimping right in that hanky. Worth every minute.

The only person at this year’s Bilderberg who came close to Björn in the style stakes was Christine Lagarde, the head of the IMF.


17
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 03.06.14 - klo:12:52 »
Ernst, jos nyt vaikka laivastonsiniset housut? Siis siniset, mutta hyvin tummassa värisävyssä. Myös hyvin tummanruskeat housut voisi saada pelaamaan.
Lievä ajuriviba.

18
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 03.06.14 - klo:08:00 »
Musta pukuhan on se yleisin työ-, virka- ja juhlapuku Reiniltä itään ja pohjoiseen niin saksankielisellä alueella kuin Pohjoismaissa, jos siis ei huomioida paria kadunpätkää Kööpenhaminassa ja Tukholmassa tai Espaa Suomessa.

Ei se kuitenkaan mihinkään etikettiin perustu vaan siihen, että kyseessä on vain työunivormu ja joka paikassa on ollut muutosta siihen, että värejä on tullut lisää.Yritin eilen katsoa, löytyykö yhtään mustapukuista välillä Hakaniemi-Kamppi (siis maan pinnalla käveltynä), yksi japanilainen. Tummanharmaa on toki se yleisin.

19
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 02.06.14 - klo:14:32 »
Ok, ehkä olen elänyt väärissä ympyröissä.
(Erittäin tummanharmaat ovat olleet yleisiä aina , mutta hautajaismustat ei sentään).

20
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 02.06.14 - klo:11:41 »
Juu, kyllähän niitä näkee. Tosin onneksi ei liikaa. Tunnen, jopa yhden vanhan polven kaverin joka hankki ensimmäisen mustan puvun eläkkelle päästyään. Käyttää sitä
tosin vain mieskuoron esiintymisasuna.

21
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 02.06.14 - klo:07:55 »
^ Asiaa.

Suomen tasolla tulkintahan on todellisessa elämässä kohtalaisen laaja ja siihen vaikuttavat myös kyseisen organisaation oma tulkinta aiheesta. Mustalla ei Suomessa periaatteessa mene vikaan, koska se on ns. maan tapa. Sanottiin me täällä foorumilla mitä tahansa. Se millä tässä massassa erottautuu edukseen on helvetin hyvä istuvuus. Se pikumusta loistavasti istuva puku pieksää sinne päin istuvan muuten tyylifoorumien normiston paremmin täyttävän laivastonsinisen puvun.

Maan tapa ilmeisesti stadin ulkopuolella? Täällä musta puku kuuluu hautajaisiin tai lipevimmille pölynimurikauppiaille.

22
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 26.05.14 - klo:11:18 »
Kannattaa välttää viskin ja pampun yhteiskäyttöä ettei tule surullisia otsikoita.

23
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 14.04.14 - klo:09:39 »
Hienoa paitsi mrk-kaulaliina voisi löytää usiokäyttö pesurättinä?

24
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 10.04.14 - klo:15:34 »
jälkipostmodernismi

25
Muista sitten ettei viinaa, aseet ja auto ei ole kovin turvallinen yhdistelmä!

26
3. Ei ole suuri moka, makukysymys. Luo toki hyvin rennon vaikutelman, ja pikkutakin kanssa aika no-no.

Samaten riippuu myös paidasta.
Pukupaidan kanssa tuo näyttää todella urpolta, mutta rennomman paidan kanssa menee, etenkin jos paita on leikattu siten, että helma on siinä vyötärön kohdalla eikä alempana.

Niin ja nuorekkaasti jättäminen edellyttää sitä, että on muutenkin nuorekkaan oloinen vaatetus & habitus, muuten näyttää alkavalta seniiliydeltä tai, vielä pahempaa, viiden- tai kuudenkympin villitykseltä.

Niin kauan kun elämme täällä ,
on paitakin housujen päällä.
Mut kuolema meidät kun noutaa
niin paitakin huosuihin joutaa

27
Asut ja pukineet / Vs: Taskuliinat
« : 17.01.14 - klo:14:40 »
Voisit Tommi rekisteröidä tuon bToc  (by Tommi of course) tavaramerkin.

28
Yhteiskunta / Vs: Laatutavaran valmistuksen tulevaisuus
« : 15.01.14 - klo:14:58 »
Kun Saumalla oli vaikkapa viime vuonna voittoa 25 000 ja väkeä kolme, ei tästä jää juuri mitään palkkoihin. Vai onko summasta jo poissa palkat, eläkemaksut ja muut? Kuinka nämä talousluvut ilmoitetaan? Hämmästelen kyllä Feren liikevaihdon suuruutta, sillä myymälä on pieni ja hinnat suomalaisittain hyvin korkeat. Jostain vain asiakkaita silti riittää.

Tuossa on siis mainittu liikevoittoprosetti ja tilikauden voitto.
Ylempi taitaa olla vertailukelpoisempi.

29
Kaunis elämä / Vs: Mitä juot/syöt nyt?
« : 15.01.14 - klo:10:17 »
Redbreastia, Park Avenuen kiillotusta, Strike Backia ja siivunverran jurria. Elämä on hyvää.Muistathan varoa kolmen A:n aseet,auto ja alkoholi yhdistelmää.

30
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 11.12.13 - klo:14:53 »
Lainaus

Italialaislehti: Tämän numeron Räikkönen valitsee
 

Ferrarin rattiin palaavan Kimi Räikkösen kilpailunumeroa on arvuuteltu.
 
© Paulo Whitaker / Reuters
 Julkaistu: 11.12.2013 12:21Formula1 Millä numeroilla Ferrari-kuljettajat Kimi Räikkönen ja Fernando Alonso ajavat ensi kaudella?
 Formula ykkösissä otetaan ensi vuonna käyttöön pysyvät, koko F1-uran kestävät kilpailunumerot. Hallitseva maailmanmestari saa aina halutessaan edelleen numeron 1.

Italian suurin urheilulehti, Ferraria lähellä oleva La Gazzetta dello Sport uskoo, että Räikkönen valitsee numeron 7 ja Alonso numeron 14.   

Seiska on ollut Räikköselle jonkinlainen lempinumero. Tänä vuonna se oli Räikkösen numerona ensimmäistä kertaa hänen F1-urallaan.  Maailmanmestaruuden hän voitti Ferrarilla numerolla 6.

Alonso voitti ensimmäisen mestaruutensa kartingissa numerolla 14. Hän on käyttänyt sitä myös jalkapallossa, esimerkiksi monissa hyväntekeväisyysotteluissa.   


Hankkiiko Räikkönen jatkossa solmiot Linolta?

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 46