Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - AKO

Sivuja: [1]
1
Asut ja pukineet / Vs: Charles Tyrwhitt
« : 04.03.14 - klo:19:44 »
Hain tänään postista yhden extra slim fit -paidan koossa 16"/36" ja se istuu hyvin, lähes erinomaisesti. Kaulus ei ainakaan uutena ole lainkaan liian tiukka; katsotaan millaiseksi se asettuu parin pesun jälkeen. Muilta osin paita on kaikin puolin aiemmin tilaamaani istuvampi, ja tähän olen hyvin tyytyväinen. Luultavasti jossain vaiheessa hoidan vaatekaappini paitaosaston kuntoon tilaamalla yhden 5 kpl satsin CT:ltä. Mielestäni näissä on hyvä hinta/laatu-suhde, ja valikoimakin on nimenomaan töissä arkisin pidettäviä peruspaitoja ajatellen varsin hyvä.

2
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 22.02.14 - klo:11:25 »
Tulipa mieleen tällainen satunnainen kysymys: onko mitään keinoa päätellä hyvin istuvan kauluspaidan mitoista sopivan irtotakin mittoja? Eli toisin sanoen voisiko esimerkiksi Modern Tailorin mittaprofiilista saada apua pähkäillessä, mikä vaikkapa Suitsupplyn irtotakin sopiva koko olisi?

3
Asut ja pukineet / Vs: Charles Tyrwhitt
« : 10.02.14 - klo:19:31 »
Tilasin CT:ltä kaksi extra slim fit -paitaa testimielessä ja sain ne tänään. Ensivaikutelma on ihan ok, mutta paidat eivät todellakaan ole kovin slimmejä malliltaan. Istuvuus on joka tapauksessa kelvollinen, ja kyllä näille varmasti käyttöä tulee.

Toisen paidan mitoiksi valitsin 16,5"/36" (kaulus/hiha) ja toinen oli casual-mitoituksella L. Omat strategiset mitat ovat 188 cm ja 84 kg (leveät hartiat ja hoikka vyötärö). Nyt lähinnä mietityttää, olisiko 16-tuumainen kaulus ollut samalla hihanpituudella parempi, koska se olisi ollut kauttaaltaan vielä jonkin verran slimmimpi, eikä kaulus ainakaan nyt kiristä. Odottelen nyt vielä, millaiseksi paita muokkautuu ekojen pesujen myötä, ja tilaan sitten mahdollisesti lisää. Casual-mitoituksen M-koossa hiha olisi todennäköisesti jäänyt liian lyhyeksi, joten casual-malliston paitoja tuskin hankin enempää.

4
Asut ja pukineet / Vs: Ab Herrainpukimo Oy
« : 31.10.13 - klo:08:32 »
Kuulostaa lupaavalta pukujen osalta; jään odottelemaan kiinnostuneena. :-)

5
Kävin Juhlagalleriassa muistaakseni noin kuukausi sitten ja olivat silloin juuri nostaneet hintoja. Cannonit maksoivat tuolloin 229 euroa, ja veikkaisin Aldwychien maksavan saman verran.

6
Kävin eilen hakemassa yhden parin Loaken Cannoneita tan-värissä. Tästä keikarilaisille tilatusta MTO-erästä on ilmeisesti vielä jokunen pari jäljellä. Myyjä ainakin tiesi kertoa, ettei tuota väriä saa normaalisti mistään, mutta olisikohan se tullut tälle vuodelle jo vakiomallistoon mukaan?

No, joka tapauksessa palvelu oli taas kerran hyvin ystävällistä ja toivoisin kovasti, että Loaket tekisivät kauppansa, jotta ne pysyisivät valikoimassa. Hinnat olivat muuten viime käynnin jälkeen ehtineet nousta - ei olisi pitänyt jäädä arpomaan ostopäätöstä. Uusi hinta Cannoneille oli 229, mikä nyt ei mielestäni vieläkään ole kohtuuton.

7
Vapaa sana / Vs: Kesäsuunnitelmat 2013
« : 07.04.13 - klo:10:40 »
Kesäsuunnitelmissa on tähän mennessä lukkoon lyötynä vasta yksi reissu Saksaan. Sen lisäksi olisi tarkoitus käydä katsastamassa ainakin parit festarit, joille liput on kylläkin vielä ostamatta.

Jos jollakulla muuten on vinkkejä saksalaisista tavarataloketjuista tai muista kaupoista, joista voisi bongailla kelvollisia vaatteita, saa kertoa. Voi laittaa vaikka privaviestinä jos ei tähän ketjuun sovi.

8
Poikkesin tänään Juhlagalleriassa kyselemässä Loaken kengistä ja sovitin siinä samalla Cannoneita. Hyllyssä oli esillä aika hyvä valikoima, ehkä 20 eri mallia, mutta saatavilla olevat koot täytyy jokaisesta kysyä erikseen. Kengänhoitotuotteista bongasin ainakin saphirin cremeä ja lankkia sekä Loaken lankkeja useissa eri sävyissä.

Eli kyllä homma ilmeisesti pelittää edelleen. Kysyin, onko uusia malleja tulossa, johon vastaus oli, että ei lähiaikoina, mutta kuulemma uusia kokoja tämänhetkiseen mallistoon on tilattu ja tulossa. Tarkempia tiedusteluja varten sain kehotuksen kysellä Kimmolta sähköpostitse osoitteesta info (at) morsiusgalleria.com. Eli ilmeisesti Loake-kauppiaamme on yhä mukana kuvioissa, mutta olisiko sähköpostiosoite vaihtunut?

Hieman kyllä kummastuttaa, jos ei puhelimeen vastata. Liikehän on samoissa tiloissa Morsiusgallerian kanssa, joten liikkeessä olevia kenkäpaerija koskevat puhelintiedustelut onnistunevat myös Morsiusgallerian numerosta.

9
Kävin itse paikan päällä tammikuun lopulla, mutta en ollut silloin tietoinen tästä asiasta. Katsoin kyllä, että hyllyssä näkyi olevan asiallisen näköisiä kenkiä, mutta en tajunnut kysellä sen enempiä. Voisin yrittää ehtiä poiketa Galleriassa tällä viikolla ja tiedustella, mikä siellä on tilanne.

10
Jep, kyse oli nimenomaan juhlavaatetuksesta. Rennompaan menoon kaapista löytyykin jo jokunen solmio, mutta tuo helmenharmaa puuttuu.

11
Aloittelijan kysymys: olisiko tässä sellainen helmenharmaa solmio, jota aina tumman puvun kanssa suositellaan käytettävän?

Ja siihen sitten tällainen taskuliina niin on perusasiat kunnossa?

Valitsin siis juuri nämä konkreettisiksi esimerkeiksi siitä syystä, että sain puolisoltani lahjaksi Pukimon lahjakortin ja haluaisin nyt ensi tilassa pistää vaatekaapin perusasiat kuntoon.

12
Asut ja pukineet / Vs: Modern Tailor
« : 27.01.13 - klo:17:33 »
Tuota White Satinia olin itsekin jo katsellut; onhan kyseisen kankaan esimerkkikuvissakin smokkipaita. Onneksi asian kanssa ei ole kiire, joten täytyy vielä harkita.

13
Asut ja pukineet / Vs: Modern Tailor
« : 27.01.13 - klo:10:22 »
Olisiko kenelläkään heittää aloittelijalle vinkkiä, mistä Modern Tailorin kankaasta voisi teettää valkoisen pukupaidan juhlakäyttöön?

Sivuja: [1]