Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - salaryman

Sivuja: 1 ... 244 245 [246]
3676
Asut ja pukineet / Vs: Kesäpuku
« : 13.02.11 - klo:21:11 »
Kiinnostava aihe. Et maininnut varsinaista käyttötarkoitusta, mutta introsi perusteella oletan, että mennään "business first"?
Todellakin, olin aloituksessani epätarkka. Ajatuksia haetaan puvusta joka toimisi kesäkauden semi-casual työtilanteissa, niin konttorilla kuin kesän asiakastilaisuuksissa. Työhöni kun kuuluu esimerkiksi tarjota asiakkailleni viileää juomaa helteisillä terasseilla jolloin lyijynharmaa business-univormu ei ehkä ole paras vaihtoehto. Kesäjuhlat tietysti myös.

Haen jotain välimerellistä rentoutta ja tyylikkyyttä.

Harkitsen jopa niinkin radikaalia kuin mahdollisuutta esiintyä yleisillä paikoilla ilman solmiota. (Huh!)

Puuvilla on jyrkkä ehkä. Plussaa on helppohoitoisuus, yleensä vesipesu kotioloissa onnistuu. Miinuksena on se, että pumpulipuku yleensä näyttää pumpulipuvulta. Pellavatakki + puuvillahousut voisi olla hyväksyttävissä.

Pellava voisi olla klassisuutensa ja hyvien käyttöominaisuuksiensa vuoksi varteenotettava vaihtoehto. Ykkösvaihtoehto minulla kuitenkin on ohut villa-silkki.


Kunnioittaen Teidän,

Salaryman

3677
Asut ja pukineet / Kesäpuku
« : 13.02.11 - klo:19:41 »
Hyvät herrat,

Suonette anteeksi julkeuteni. Aloitan jo kolmannella viestilläni uuden viestiketjun. Toivottavasti ette pahastu, ja jos pahastutte, ei se mitään. Minä en piittaa.

Vaikka tällä hetkellä on vaikea uskoa, kevät ja kesä lähestyvät. Itse olen jo kovaa vauhtia tekemässä vaatekaapissani inventaariota ja miettimässä mitä sieltä puuttuu ja mitä lentää kohti kuikkaa.

Suunnitelmissa on ainakin yhden hellekäyttöön sopivan kevyen kesäpuvun hankinta. Villa-silkki -seoksesta on erinomaisia kokemuksia mutta mitkä olisivat vaihtoehdot? Kesäpuvun värimaailman pitää olla mielestäni selvästi kesäisen rento, tiedä sitten olisiko esimerkiksi murrettu keltainen liian eksoottinen väri Suomen kesään? Oliivinvihreä on myös väri johon tunnen kummaa vetoa.

Hyvät herrat! Toivoisin mielipiteitänne ja näkemyksiänne tyylikkäästä kesäpukeutumisesta.

Kunnioittaen teidän,

Salaryman

3678
Hyvät herrat,

Käytettyjä vaatteita myyvät verkkokaupat ovat erinomainen käyttöpukujen lähde. Itse asiassa tällä hetkellä kaikki kaapissani olevat päivittäisessä käytössä olevat työpuvut on ostettu verkon kautta Saksasta. Myynnissä on usein käytännössä uusia (neuware, ohne etikett, Modenschauware) vaatteita jotka ovat olleet esim. mainoskuvauksissa tai liikkeessä mallinuken päällä. Myös asiakaspalautukset myydään joko tässä tai wie neu (1-5 mal getragen, ohne Gebrauchsspuren) kategoriassa.

Hinnat näillä puvuilla ovat noin puolet - kolmasosa uuden hinnasta, tuhennen euron nimellishintaisen puvun saa 250-450 €:lla. Vaatturi ottaa puvun päälle sovittamisesta 50-150€ riippuen tarvittavien muutosten laajuudesta.

Mielestäni netti on erinomainen kanava hankkia aihioita vaatturille. Itse olen sitä mieltä että paraskin valmispuku on aina vasta aihio joka herää henkiin ammattilaisen tekemien pikkusäätöjen myötä. Edelleen oma mielipiteeni on että tällä tavalla kantajansa päälle istutettu valmispuku ei häpeä vaatturin mittojen mukaan tekemän puvun rinnalla, varsinkin kun yhden bespoke -puvun hinnalla voi hankkia viisi-seitsemän täydellisen istuvaa Ermenegildo Zegnaa, Brionia tai Canalia päivittäiseen arkikäyttöön. Hankkiako siis samalla rahalla yksi bespoke käytettäväksi harvoissa ja valituissa tilanteissa vaiko laatupuku viikon jokaiselle päivälle? Kummallakin koulukunnalla on varmasti kannattajansa. Itse kannatan jälkimmäistä.

Kunnioittaen teidän,

Salaryman

Sivuja: 1 ... 244 245 [246]