Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kadenssi

Sivuja: 1 ... 9 10 [11]
151
Kulttuuri / Vs: The Sartorialist
« : 12.02.13 - klo:15:34 »
Tämä kuva kiinnitti huomioni.

[spoiler][/spoiler]

Tuo kaulahuivi on kivan näköinen.

152
Asut ja pukineet / Vs: Laadukas T-paita
« : 05.02.13 - klo:22:58 »
Täältä ääni R-Collectionin T-paidoille. Ostin juuri tämän savunharmaan kapeamman mallin joulun alla ja olen ollut siihen hyvin tyytyväinen.http://www.r-collection.com/tuote/kapea-t-paita-klassikkomalli/101320700/

Tuossa värissä on vähän polyesteria, mutta se ei ole haitannut minua. Muiden värien paidat ovatkin sitten täyttä puuvillaa. Sitten kun pitää täydentää T-paitavarastoa, aion tilata lisää paitoja kyseiseltä firmalta. Minulta löytyy vieläkin ikivanhoja R-Collectionin T-paitoja jotka ovat pitäneet kuosinsa hyvin.

153
Nuo harmaat ja tummansiniset CNTR-lenkkarit ovat hienot!

154
Asut ja pukineet / Vs: Täällä rakastamme Uniqloa.
« : 28.01.13 - klo:22:40 »
Kas, kiitoksia!

155
Asut ja pukineet / Vs: Täällä rakastamme Uniqloa.
« : 24.01.13 - klo:17:56 »
Olen hakenut oliivinvihreitä puuvillahousuja jo tovin, ja Uniqlon Vintage Chino-sarjastahan sellaiset löytyisi kohtuuhintaan.

[spoiler][/spoiler]

Pettymys oli suuri kun huomasin ettei Suomeen ole toimitusta.

156
Asut ja pukineet / Vs: laadukas duffelitakki
« : 30.10.12 - klo:22:26 »
Hmm, tulipahan sohaistua tahattomasti ampiaispesää.

Lainaus käyttäjältä: Constant
Ko. koon takki kokeiltavissa Helsingissä (keskusta). Valitettavasti Tanskan maalla paripäivää, mutta viikonloppuna onnistuu jos asut/oleskelet lähettyvillä. Mitat pitävät suurinpiirtein paikkansa, ilmoittele mikäli tarvitset tarkempia. Mutta vastannee juu pientä, tai tarkemmin ehkä, kapeaharteista mediumia. Loppuosahan takista nyt kuitenkin vaan on.

Kiitos ystävällisestä tarjouksestasi! En valitettavasti asu pääkaupunkiseudulla, muuten olisin testannut mielelläni takkiasi. Sen verran voisin kuitenkin kysyä, että minkä kokoinen ja painoinen olet suunnilleen ja kuinka hyvin takki istuu sinulle? Olen itse alle 70 kg ja siinä yli 170 cm.

Lainaus käyttäjältä: vililikku
^Kai mittaat jotain nykyistä takkiasi, et siis suoraan itseäsi? Päällimmäinen takki ei voi olla ns. makkarankuori.

Myönnän että mittasin itseäni, sillä olen ummikko mittaushommissa. Kaivan kuitenkin esiin villakangastakkini ja mittaan sen, kiitos ideasta.

Lainaus käyttäjältä: Gene
Täytyy tuohon Kadenssin pohdintaan 38-koon Gloverallin mitoista vielä todeta, että 23 tuuman rinnanympärys on melkoisen runsas vaikka ottaakin huomioon, että alle tulee tavaraa.

Duffelitakin ei tarvitse olla ihonmyötäinen, mutta en haluaisi näyttää siltä kuin olisin vetänyt puolijoukkueteltan päälleni. Siksi olen hieman epäileväinen tuosta mitasta. Katsotaan nyt.

157
Asut ja pukineet / Vs: laadukas duffelitakki
« : 29.10.12 - klo:20:47 »
Nostoa tälle ketjulle.

Olen kytännyt ebay.co.uk:sta itselleni duffelitakkia korvatakseni vanhan villakangastakkini. Joku on myymässä Gloverallin takkia jonka koko on 38, ja valmistajan kokotaulukon mukaan sen pitäisi vastata mediumia. Voisiko joku auttaa minua tulkitsemaan takin mittoja?

Lainaus
Pit to pit - 23
top of arm/shoulder seam to other arm/shoulder seam - 20
total length - 38
outer arm length - 22

Total length-mitan mukaan pituuden pitäisi olla sopivahko minulle, mutta tuo pit to pit mietityttää. Tarkoittaako se, että leveys kainalosta kainaloon on 23 tuumaa? En tiedä mittaanko itseäni oikein, sillä omien kainaloideni välinen mitta on siinä 15-16 tuuman paikkeilla.

Kiitos!

158
Kiitos ehdotuksista.

Selectedin kauluspaidat olivat ainakin ennen skandinaaviseen tyyliin suhteellisen slimmejä. Ihmettelen suuresti jos amerikan ihmeet osoittautuvat fitin puolesta yhtään paremmiksi.

Selectedin normaalit kauluspaidat slim fit-leikkauksella istuivat hyvin. Oxford-kankaisia paitoja oli vain regular fit-leikkauksella, joka jäi silmiinpistävän säkkimäiseksi S-koossakin. Minun lienee tyytyminen muihin paitamateriaaleihin ja -malleihin, jos kaupoista ei löydy hoikempaa mallia.

159
Mistä Helsingin liikkeestä kannattaisi etsiä yksivärisiä ja oxford-kankaisia nappikauluspaitoja arkikäyttöön? Selected-putiikin malli oli mitoitettu reiluksi, joten paita ei näyttänyt hyvältä päälläni.

160
Asut ja pukineet / Vs: Re: Aurinkolasit
« : 25.05.12 - klo:17:44 »
Tulipa todettua, että klassikko Persolit ei istu naamaani kuten ei muutkaan kovin suorat pokat. Aviator tai edellä postatun kaltaiset RayBanit ja muut saman tyyppiset toimi paljon paremmin. Oikeastaan McQueeneissä tökkii samat asiat kuin Wayfarereissa kun katson peiliin.

Hassua, minulla oli tänään päinvastainen kokemus. Kävin kokeilemassa Clubmastereita ja Wayfarereita, mutta Persolin 3025s-malli tuntui ja näytti kaikkein parhaimmalta. Valitettavasti hinta on suolainen, 199 €.

161
Lainaus käyttäjältä: Jussi
Kai muistit mainita olevasi foorumilainen?

Kyllä, ja se otettiin huomioon hinnassa. Satuin onneksi vilkaisemaan Herrainpukimon ketjua, jossa mainittiin jäsenalennuksesta.

Paikalla oli ainakin Lisbon-malli, joka tuntui oikein hyvältä omassa jalassa.

162
Lainaus käyttäjältä: Jussi
Piipahda paikan päällä kaupalla, jos olet turkulainen. Paitsi että paikalta löytyy vegekenkiä, joiden avulla voi sovittaa Actonia suht' hyvin vastaavan kengän koon, Tuomas osaa myös mitata jalkasi brittikoon.

Kävin tilaamassa Actonit lepolesteineen tänään liikkeestä, nyt alkaa malttamaton odotus. Kiitos kaikille neuvoista, nämä ovat ensimmäiset laadukkaat kenkäni.

163
Kiitos vastauksista!

Lainaus käyttäjältä: Jussi
Suosittelen kahta paria kenkiä lepolesteineen. Tällöin kenkiä voi vuorotella (ja antaa toisen parin levätä välipäivänä), jolloin popot sekä kestävät että pysyvät ulkonäöltään parempina kauan.

Ruskeina molemmat toimivat. Naispuolisilta saa brogueilla enemmän huomiota. :)

Unohdin mainita, mutta minulta löytyy tummanharmaa ja se normaali täysmusta puku, ja kahdet mustat nahkakengät. Voin siten kierrättää pukuja ja kenkiä. Haluan mielelläni hankkia kaksi paria ruskeita kenkiä, mutta opiskelijabudjetti on valitettavasti hieman tiukka. Aloitan yhdellä parilla, ja laajennan vähän myöhemmin.

Tuo viimeinen lause on kyllä tehokas argumentti semibroguen puolesta!

Acton on varsin kiva. Oxford on formaali ja täysbrogue rento, ja mielestäni semibrogue siinä välimaastossa sopii töihin oikein hyvin.

Taidan pistää Actonit tilaukseen. Kengännumeroni on 41, ja taulukoiden mukaan brittikoko 7,5 vastaa sitä. Menenkö metsään tällä koolla, vai tulisiko minun ottaa isommat tai pienemmät? En ole aikaisemmin tilannut kenkiä verkkokaupasta, joten emmin aavistuksen verran.

164
Terve kaikille,

Olen lukenut pääsivun artikkeleita ja tätä foorumia, ja päätin vihdoin liittyä. Minulla olisi pari kysymystä, jotka koskevat kenkiä.

Aloitan pian työharjoittelun paikassa, jossa miehet pitävät pukua solmion kera. Hankin hiljattain tummansinisen puvun, jota aion käyttää töissä. Olen tyytyväinen paita- ja solmiovalikoimaani, mutta tarvitsisin kunnon ruskeat nahkakengät. Tällä hetkellä en omista ainuttakaan paria.

Kannattaisiko minun hankkia oxford- vai broguekengät? Herrainpukimo on paikallinen yritys jota haluaisin tukea, ja olenkin katsellut heidän Sanders-kenkävalikoimaansa. Erityisesti olen viehtynyt Cheam (oxford)- ja Acton (semibrogue)-malleihin:

http://herrainpukimo.fi/c5-kengat/

Toinen kysymys - onko Salisbury-malli liian raju toimistoon?

Kiitos jo etukäteen!

 

Sivuja: 1 ... 9 10 [11]