Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kadenssi

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 11
16
Kulttuuri / Vs: Mitä kuuntelet nyt?
« : 20.11.13 - klo:19:21 »

7. U2: Wire. Jollei muuten niin pelkästään kitaraintron vuoksi.
http://www.youtube.com/watch?v=AagO8tvBLt4


Helkutin kova kappale ja mielestäni todella aliarvostettu.

Nyt soi Siouxie and the Banshees:

http://www.youtube.com/watch?v=eVTtFjU0T-Y

17
Kaunis elämä / Vs: Ruokapaikat Turussa
« : 20.11.13 - klo:13:05 »
Jos intialaisesta ruosta tykkää, niin suosittelen Hämeenkadun Delhi Darbaria. En ole koskaan pettynyt siinä paikassa. Hintataso on oikein asiallinen. Toimii hyvin myös lounaspaikkana.

Toinen paikka voisi olla kortteliravintola Kerttu, josta saa hyviä hampurilaisia.

Edit: Karu on muuten ihan hyvä paikka. Kannattaa mennä useamman hengen kanssa ja tilata mahdollisimman monta erilaista makupalaa jotka sitten jaetaan kavereiden kesken.

18
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 17.11.13 - klo:20:31 »
Cap Hornit tai jotku vastaavat, tosin jos lahkeiden fitin vuoksi kyselet joudut turvautumaan samaan kuin minäkin eli ompelukoneeseen. Kaventaminen on oikeasti aika helppoa eikä ompelukone loppujen lopuks ole kallis investointi jos - kuten mä - haluaa kaikki chinonsa trimmata.

Kyselen koska ne näyttävät mielestäni asiallisilta. Minulla on ollut pienenä ikuisuusprojektina oliivien chinojen hankinta.

19
Asut ja pukineet / Vs: Täällä rakastamme Uniqloa.
« : 17.11.13 - klo:20:29 »
Uniqlossa en ole käynyt, mutta Berliinin Mujissa tuli käytyä foorumin vinkkien ansiosta reilu vuosi sitten. Kaupassa vaatteet olivat vähän sivuosassa, sillä siellä myytiin kodin tarvikkeita ja muuta hyödyllistä tavaraa. Ihan kiva, mutta menin sinne vaatteiden perässä. Tiedä sitten jos kyse on vain Berliinin liikkeen valikoimasta.

Muuten vaatteet tuntuivat hyviltä ja olisinkin mielelläni ostanut sieltä niitä, mutta kokojani oli nihkeästi. Allekirjoitan IHI:n jutut OCBD:n leikkauksesta. Pettymys oli suuri kun S-koon OCBD oli vieläkin aivan liian säkkimäinen päälläni. Materiaalit vaikuttivat hyviltä ja muutenkin liikkeestä ja vaatteista jäi ihan positiivinen kuva. 

20
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 15.11.13 - klo:21:22 »
Suavo, minkä valmistajan housut nuo ovat?

21
Asut ja pukineet / Vs: Tykkiveneet
« : 15.11.13 - klo:09:41 »
Kappas, esikatselussa kuvat näkyivät normaalisti. Kiitos vinkistä vastaisuuden varalle. Kuvia vaikuttaisi olevan lähinnä verkkokaupoissa, joten tässä linkit valmistajan sivuille ja toiseen verkkokauppaan jossa on mielestäni paremmat kuvat. Kokeillaan josko Bradshaw & Lloydista pystyy linkittämään kuvan suoraan.

http://www.sanders-uk.com/shop/product/belgrade-9320r

http://www.bradshawandlloyd.com/sanders-belgrade-9320r-burgundy


22
Asut ja pukineet / Vs: Tykkiveneet
« : 14.11.13 - klo:23:25 »
Sandersilta on näköjään tullut longwing-malli nimeltään Belgrade:

[spoiler]
[/spoiler]

[spoiler][/spoiler]

23
Kulttuuri / Vs: Mitä kuuntelet nyt?
« : 13.11.13 - klo:22:40 »
Tämä Joni Mitchellin kappale on mukavan tunnelmallinen.

http://www.youtube.com/watch?v=5AfPR_B8s-A

24
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 13.11.13 - klo:18:18 »
Nordic Fitin Uunottajalla taitaa myös olla Meerminin longwingit. Jollen ihan väärin muista, niin hänkin on ollut aika tyytyväinen omiinsa.

Edit: Hups, Ville ehti ennen minua.

25
Linkit ja vinkit / Vs: Vinkkejä Strasbourgiin?
« : 04.11.13 - klo:10:57 »
Tuli käytyä siellä nyt viikonloppuna, tässä joitakin juttuja. Ehkä joku eksyy sinne vielä joskus.

- Kaupunki itsessään on nähtävyys, paikka pursuaa komeita vanhoja rakennuksia ja kirkkoja. On mukava kävellä kapeilla kaduilla ja ihan vain muuten fiilistellä.
- Cave Historique des Hospices Strasbourg-viinikellariin pääsee ilmaiseksi pällistelemään hienoja viinitynnyreitä. Samassa yhteydessä on viinikauppa. Paikalliset suosivat ilmeisesti valkoviinejä.
- L´Ancienne Douane-ravintolassa saa elsassilaisen kolmen ruokalajin aterian kahdenkympin hintaan. Hinta-laatusuhde on ihan hyvä. Palvelu oli valitettavasti hintaanpuoleista, mistä miinusta.
- Toinen paikallinen erikoisuus on tarte flambée tai Flammkuchen, mikä toimi hyvin lounaana.
- Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina pääsee ilmaiseksi kaupungin museoihin. Modernin taiteen museo on käymisen arvoinen, ja sen näyttelystä löytyi myös suomalaisen Elina Brotheliuksen teos.
- Sarjakuvien ystävä löytää varmasti paljon ostettavaa, jos osaa ranskaa. Esimerkiksi FNAC-kaupan sarjakuvaosastolle olisi voinut jäädä pitkäksikin aikaa lueskelemaan, sillä sen valikoima oli hyvin kattava.

- Rättihommista:
   * Keskustasta löytyy ainakin Parabootin ja Lodingin kenkiä, jos niistä on kiinnostunut.
   * Le Nouvel Accord-putiikki myy katupuolen vaatteita (esim. Red Wing, APC, Norse Projects jne.). Valitettavasti itse kauppa on melko pieni, eikä siellä ollut esillä nettikaupassa tarjouksessa olevia vaatteita.


26
Linkit ja vinkit / Vinkkejä Strasbourgiin?
« : 29.10.13 - klo:11:08 »
Käyn moikkaamassa kaveriani Strasbourgissa, ja minua kiinnostaisi tietää jos Keikarin jäsenillä on vinkkejä tähän kaupunkiin. Kyseessä on pitkä viikonloppu. Hyviä vaatekauppavinkkejä ja muita ideoita otetaan kiitollisesti vastaan! La Petite France-kortteli ja katedraali ovat ainakin tällä hetkellä ohjelmassa.

27
Second hand-kaupassa olisi ollut kivat mustat broguekoristeiset Trickersit, valitettavasti minulle liian isot. Kärkeen oli kuvioitu lilja, mitä en huomannutkaan välittömästi.

28
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 22.10.13 - klo:15:09 »
Ei nyt ihan inhottavaa, mutta fedora + trenssitakki ei ollut kauhean onnistunut yhdistelmä kantajansa yllä. Tuli nähtyä että tässäkin meemissä on hiukkasen totuutta.


29
Kulttuuri / Vs: Mitä kuuntelet nyt?
« : 07.10.13 - klo:21:47 »
Tuli katsottua myös tuo Becker-dokkari ja kuunneltua Perpetual Burn. Ei tule kuunneltua usein neoklassista tilua mutta kyllä se hyvältä kuulosti. Nyt:


30
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 05.10.13 - klo:22:21 »
Vähän last season toki, mutta ...
[spoiler]

[/spoiler]

Tulee mieleen David Byrnen iso puku Stop Making Sense-keikkataltionnista.


Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 11