Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - chap

Sivuja: [1] 2 3
1
Asut ja pukineet / Vs: Kuinka pelastaisit Turo Tailorin?
« : 22.02.12 - klo:18:59 »
Sattumalta tuli vastaan tällainen blogautus aiheesta: http://www.villetolvanen.com/blog/2012/02/21/onko-turo-tailor-kuollut/

EDIT: ai, tämä olikin tullut jo kertaalleen.

2
Linkit ja vinkit / Vs: Alennusvinkit
« : 01.11.11 - klo:06:29 »
Scabal Royal Minster ei sano minulle mitään, mutta tällainen tarjous näyttäisi olevan Citydealissa: http://www.citydeal.fi/deals/koko-suomi/pinstripes/1389884?nlp=&CID=FI_CRM_1_0_0_305&a=1662

3
Linkit ja vinkit / Vs: eBay-linkit
« : 12.08.11 - klo:10:47 »
http://www.ebay.co.uk/itm/M-S-MENS-BROWN-CORDUROY-SPORTS-JACKET-40L-DRY-CLEANED-/330591997643

Mitä mitä, St Michael - MADE IN FINLAND?? Mikä tää merkki on?!

Marks & Spencer, jolle Mikkelissä (?) tehtiin alihankintaa aikoina jolloin Suomi oli vielä vaatteissa edullinen halpatuontimaa.

4
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 10.07.11 - klo:11:02 »

5
Linkit ja vinkit / Vs: Housuja verkosta?
« : 13.01.11 - klo:20:19 »
Asiaan hieman liittyen, löytyykö keneltäkään kokemusta Tailorstoren chinoista? http://www.tailorstore.fi/en/chinos

Omissa pohkeissani on liikaa tavaraa aika moneen housumalliin, ja eipä sitä mittaa voi tailorstorellakaan antaa joten istuvuudesta ei voi olla ihan varma. Kokemuksista olisi kuitenkin kiva kuulla.


6
Asut ja pukineet / Vs: Grenson jalkineet
« : 04.01.11 - klo:20:26 »
Posti toi vastikään Grenson Sharpit.Oikein mukavat kengät, vaikkakin viimeistely ei pärjää mitenkään esimerkiksi Cheaneylle.

7
Vapaa sana / Vs: Ylenpalttinen velmuiluketju
« : 18.12.10 - klo:07:29 »
Siihen, hmm, toisenlaiseen vyötärölinjaan: http://www.hatchventures.com/Subs.html

8
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 26.11.10 - klo:13:51 »
http://vi.ebaydesc.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemDescV4&item=220680280141

Kierrätys kunniaan, pitäähän ompelukoneen harjoituspaloillekin jotakin käyttöä keksiä..


9
Vapaa sana / Vs: Asiakaspalvelu
« : 13.11.10 - klo:10:09 »
Aika monella tuntuu olevan positiivisia kokemuksia Stockmannin asiakaspalvelusta. Omat kokemukseni ovat sen pari kertaa mitä olen palvelua kaivannut olleet täysin erilaisia. Tosin kaikki tapaukset jolloin olen palveluun tuskastunut ovat Tampereen Stockmannilta, ja saattaakin olla että se sisäinen muistio jossa sanotaan "älkää olko v-mäisiä asiakkaille", ei ole vielä ehtinyt Tampereelle saakka.

Yhtenä esimerkkinä tulee mieleen tapaus noin kymmenen vuoden takaa, olin ostanut Stockalta jonkun heidän omaa merkkiänsä olevan päällystakin. Kun käytin takkia ensimmäistä kertaa, ja sujautin kännykkäni povitaskuun, puhelin sujahti ompeleiden läpi suoraan takin sisuksiin. Vein takin saman tien Stockmannille, jonne jätin takkini ja puhelinnumeroni ja luvattiin ottaa yhteyttä. Koska mitään ei kuulunut pariin viikkoon, soittelin itse perään ja sain lopulta hyvin ylimielisen ja töykeän vastauksen "no, jospa me korjataan se". Vai niin. Lopulta soitto tuli, ja kävin noutamassa takkini. Povitasku oli hätäisesti vinoon ommeltu, mutta jokseenkin käyttökelpoinen, mutta hyvin pian toinenkin tasku teki saman tempun. Päädyin ompelemaan taskun itse, ja totesin että vastaisuudessa jätän varsinkin stockan omien merkkien ostamisen vähemmälle, enkä ole valmis maksamaan penniäkään preemiota siitä ilosta että pääsen saamaan tuollaista palvelua.

10
- Dainite on hyvä sadepäivien pohjamateriaali. En tosin itse pidä siitä muissa kuin aika raskaissa fullwingeissä. Tummanruskea on hyvä kenkien syysväri.

Kuinkas kovaa materiaalia Dainite on verrattuna commando-pohjiin? Commandot toimivat hienosti saarivaltakunnan talvessa, mutta täällä pohjolan oloissa se on jäätiköllä petollisen liukas, reilusta kuvioinnista huolimatta.

11
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 19.09.10 - klo:11:26 »
Raamatussakin lukee, että "Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen", siihen voisi kyllä pyytää oikaisun/täsmennyksen tai lisäyksen, että "ihmisen vaan ei suomalaisen".

Raamatusta löytyy muitakin hyviä elämänohjeita:

3. Moos 19:19 "Noudata näitä minun lakejani. Älä anna karjassasi kahden erilaisen eläimen pariutua keskenään. Älä kylvä samaan peltoon kahta erilaista siementä. Älä pue yllesi vaatekappaletta, joka on kudottu kahdesta erilaisesta langasta.

Voisiko tämän selkeämmin kieltää sekoitekankaita? ;)


13
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 28.07.10 - klo:21:00 »
Hackettin tummanharmaa puku kohtuuhintaan eBaystä. Hämmentävän hyvin istuva nettiostos, jopa housut oli kavennettu valmiiksi sopiviksi.


14
Yhteiskunta / Vs: Keinokuidut ja kuluttajien pettäminen
« : 04.07.10 - klo:20:33 »
Turoa on syytetty monesta asiasta, mutta ainakaan linjattomuudesta ei voi syyttää. Keinokuidut ovat ja pysyvät, vuosikymmenestä toiseen.Mainos vuodelta 1970.

15
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 19.04.10 - klo:16:07 »
Pääkaupunkiseutua, Turkua ja Tamperetta (2 viimeeksi mainittuakin on vähän siinä ja siinä) lukuunottamatta koko Suomen voi lukea sartoriaalisessa mielessä maaseuduksi. Kulttuurillista eroa maaseudun ja "Cityn" välillä ei täällä perinteisesti ole muutenkaan, ainakaan samankaltaisesti kuin Brittein saarilla.

Minusta pääkaupunkiseudun luokitteleminen kaupungiksi on turhaa hienostelua, noista muista mainitsemistasi puhumattakaan. Minä aion edelleen pukeutua tweediin näissäkin syrjäisissä maalaiskylissä. :)

Kaupunkiin en toki menisi tweedissä.

Sivuja: [1] 2 3