Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - DeLillo

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 14
31
Asut ja pukineet / Vs: Baracuta
« : 01.04.11 - klo:22:55 »
Meinasin jo innostua Baracutasta ja kyselinkin Baracutan omasta nettikaupoista mitoituksia, jotta varmistuisin hihanpituuden riittävyydestä (pituutta 189, rinnanympäryksen perusteella pitäisi ottaa koko M tai 50). Vastaus luvattiin 24 tunnin kuluttua, mutta olen jo odotellut 480 tuntia.

32
Kaunis elämä / Vs: Hajuvedet
« : 01.04.11 - klo:22:50 »
kun jotenkin tökkii tuo modernin raikkaan kevyt sinisyys, mutta toimii varmasti nuorilla.

Voiko tätä kommenttia jotenkin täsmentää? Millaista on tuoksun sinisyys?

Ilman muuta voin täsmentää. Kuvaisiko tunkkaisella sitruksella maustettu jäänraikas, sporttisen geneerinen munattomuus tuoksua paremmin? Johonkin sellaiseen on taidettu tuolla Polon sinisyydellä pyrkiä. Piti oikein käydä haistamassa Blueta, ja kyllä vaan muistikuva piti paikkansa. En kyllä laita huomenaamulla, vaikka tänään meninkin Polon Modern Reservellä.

33
Kaunis elämä / Vs: muistiinpanovälineet
« : 01.04.11 - klo:22:31 »
Minäkin suosin muistivihkoa ja mustekynää. Moleskine on ihan ok perusmuistikirja, mutta ei edusta ihan parasta laatua, ei edes parasta hinta-laatusuhdetta. Laadukkaiden muistikirjojen tarjonta on Suomessa hieman heikkoa, joten usein valinta osuu Moleskineen. Akateemisesta saatava Rhodia on mielestäni parempi, ja kannattaa todellakin katsoa esimerkiksi http://www.thejournalshop.com/, niin pääsee laajempiin valikoimiin käsiksi.

Pidän eniten A5-kokoisista muistikirjoista: sivulle mahtuu aika paljon tekstiä ja kuvioita ja silti kirja mahtuu taskuun. A4-kokoinen muistikirja on minusta turhan iso ja kankea. A6 on joskus kätevä, mutta ei suosikkini. Vaimoni on sen verran outo, että taitaa käyttää eniten Moleskinen pienintä A7-kokoista kalenteria.

34
Kaunis elämä / Vs: Hajuvedet
« : 01.04.11 - klo:22:11 »
Polo Modern Reserve on kyllä tosi kelvollista kamaa, yksi suosikeistani, mutta ei kyllä sekään mitään nuorisokamaa alkuperäisestä Polosta puhumattakaan. Blueta olen käyttänyt varmaan 15 vuotta, mutta en enää pariin vuoteen, kun jotenkin tökkii tuo modernin raikkaan kevyt sinisyys, mutta toimii varmasti nuorilla.

35
Vastasin minäkin. Tarkemminkin olisi voinut paidoista kysellä: kuosit, kauluksen mallit, hihanpituudet, paidan slimmiys jne. jäivät hieman vähälle.

36
Kaunis elämä / Vs: Keikarilaisten autot
« : 25.03.11 - klo:14:58 »
Olin mielenhäiriössä ja vahvalla tweed-painotteisella tunteella ostamassa Jaggea. Aika monta XJ6-mallia tuli Jagge-harrastaja kaverin kanssa katsottua ja tutkittua. Järki palasi, kun yksi myyjä esitteli taulukkoa, johon oli kerätty 10 vuoden remontit. Rahaa oli palanut 17000 euroa eikä ikinä käytettty Inchapella huollossa vaan näillä pienillä erikoispajoilla. Samaten osat oli aina hommattu purkuautoista ja vastaavista, ei ikinä uusia osia maahantuojalta.

37
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 21.02.11 - klo:17:32 »
Erittäin kaunis kello, kuten aika lailla kaikki näkemäni Sarpanevan suunnittelemat.

38
Asut ja pukineet / Vs: Charles Tyrwhitt
« : 16.02.11 - klo:22:54 »
Sama kokemus minullakin viime kesältä. Liikkeiden valikoima voi tosin olla rajallinen: ainakin minun koossani oli todella heikosti slim fit -malleja tarjolla.

Perustarjousten lisäksi liikkeessä oli erilaisia halpoja poistoja.

39
Kaunis elämä / Vs: Knize, Wien
« : 16.02.11 - klo:21:26 »
Osta saman tien pullo Teniä. Sen verran paljon kehuttu tuoksu ja jonka saatavuus on kehnohko. En ole päässyt haistamaan mutta uskallan suositella. 

40
Kaunis elämä / Vs: Knize, Wien
« : 16.02.11 - klo:19:53 »
Satuitko nuuhkaisemaan legendaarista Knize Ten -hajuvettä?

41
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 13.02.11 - klo:21:02 »
Pilottikellon metsästyksessä päädyin tähän:

http://www.archimede-uhren.de/EN/Pilot-Chrono.htm

Nyt vain odotellaan postimiestä...

Saman kellon ostoa on tullut suunniteltua jo tovi. Millä hihnalla otit kellon? Olen arponut ruskeiden välillä, vaaleanruskea on ollut useimmiten voitolla.

42
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 06.02.11 - klo:18:59 »
^ Näyttipäs pelottavan tutulta, kun vasta viime viikolla oli samanlaiset military bootsit ja violetti neule ja sukat.

43
Kaunis elämä / Vs: Keikarilaisten autot
« : 06.02.11 - klo:18:36 »
Aloin katsoa tucin linkkaamaa videota sillä ajatuksella, että erilaiset luksusvarustellut Eiran traktorit ajavat hieman oikeaa maastoa, mutta kyseessä olikin maastoviritettyjen autojen kisantynkä. En menisi valitsemaan autoa tuon videon perusteella.

Alkuperäiseen kysymykseen: Volvo V70 vähäisessä ajossa.

44
Asut ja pukineet / Vs: Charles Tyrwhitt
« : 27.01.11 - klo:13:13 »
Erikoisuutena, oxfordit ovat leveämpää G-lestiä ja bootsit normaalilestiä, mutta käytännön eroa en ainakaan pikaisesti huomannut.

"Ulkokäyttöön" tarkoitetuissa kengissä on yleensä vähän väljempi lesti kuin saman kokomerkinnän omaavissa "sisäkengissä".

Tälläistä vähän arvelinkin. Siltä varalta että jotakuta kiinnostaa, oma jalkinekokoni lienee noin 44,5, ja se, paksuhkoon "talvisukkaan" peitettynä, mahtui kumpaankin noista kengistä aivan hyvin.     

Mitä UK-kokoa tilaamasi kengät ovat?

45
Asut ja pukineet / Vs: Alfred Sargent
« : 26.01.11 - klo:22:05 »
Tänään luukusta kolahtaneessa Imagessa näytti olevan Tuomas Sorjamaan kolumni, jossa  käsitellään hyvien kengien olemusta ja merkitystä AS:n kenkäesittelyn kautta. Hyvin kirjoitettu kolumni avaa Imagen uuden tyylipalstan, joten Keikarin jäseniä kiinnostavia aiheita saadaan luettavaksi myöhemminkin. Kolumnin kirjoittajakin taitaa olla meikäläisiä.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 14