Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Pchan

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 139
31
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 30.10.16 - klo:01:09 »
Köyhällä ei ole varaa ostaa huonoa - eikä kallista. En ole lyhyehköllä aikuisiälläni kelloa omistanut, mutta nyt olen alkanut kaivata. Toivomuksissa hentoon ranteeseeni siro <40mm yksinkertainen, vaalea taulu eli kork. 3 viisaria ja ehkä päivyri, teräksen tai messingin värinen runko ja joko siro teräs"kudos"ranneke tai ruskea nahkaranneke.
Olen kuullut että monilla tunnetuilla "kuluttajaluokan keskikastin(?)" valmistajilla (Tissot, Tag Heuer?) on jonkin verran "brändilisää" hinnassa. En haluaisi maksaa nimestä, vaan laadusta ja luotettavasta toiminnasta. Timex Weekender ja Seiko 5 täällä mainittu ihan hyväksyvään sävyyn, löytyisikö muita ehdotuksia? Hintaluokka rajoittuu ykkösellä ja kakkosella alkaviin kolminumeroisiin lukuihin.

Noilla spekseilla Seiko 5 ja vaihda siihen nahkaranneke tai mesh:
https://www.amazon.com/Seiko-SNK789-Automatic-Stainless-Steel/dp/B0018N0HL0/ref=pd_srecs_cs_241_8?
http://i.imgur.com/23RT3OX.jpg?1

Vaimon Withingsiin hommasin mesh-rannekkeen täältä ja oli ihan asiallinen amazonin arvostelujen mukaan, mutta amazonin kauppa ei lähettänyt suomeen. Saanut kovasti kehuja:
http://www.marburger.de/shop/uhrbaender/metallbaender/uhrband-edelstahl-silber-18-mm-18532/


http://www.watchsleuth.com/seiko5finder/

32
Kaunis elämä / Vs: Design-lamput
« : 21.10.16 - klo:11:39 »
^ 'Kellarifirma' on isompi kuin Innojok. Lokilla ei ole mallisuojaa, joten samanlaista lamppua saa tehdä kuka haluaa. 'Lokki' nimeä ei saa käyttää, koska se on tavaramerkki.

Aiheeseen liittyen: UK siirtyy noudattamaan EU:n linjaa tekijänoikeuksissa. UK:ssahan on tähän asti huonekaluissa ollut suoja vain 25v markkinoille tulosta, eli aika monia on saanut laillisesti tehdä kopiona. Nyt UK siirtyy EU:n systeemiin, jossa tekijänoikeus kestää 75v suunnittelijan kuolemasta eteenpäin.

Tolix tuoli taitaa olla ensimmäinen suosittu moderni klassikko, joka vapautuu vapaasti tuotettavaksi. Tuohon on pari vuotta aikaa. Sitten nähdään kuinka muotokieli kestää vapaan kopioinnin.

33
Kaunis elämä / Vs: Väkijuomista
« : 02.08.16 - klo:17:31 »
Negroni oli 7,50 Euroa. Lisukkeet tuli kuin Jäätteenmäelle ilman erillistä pyyntöä, tai ylimääräista laskua. Sanoisin, että hinta-laatu suhde oli hyvin kohdallaan.

Oliko aperitivo vai ihanko irtosi muuten vaan?

34
Kaunis elämä / Vs: Ruoanlaitto
« : 21.05.16 - klo:14:49 »
^ Mittareita kehiin. Toinen lihaan ja toinen grilliin:
https://www.verkkokauppa.com/fi/product/15105/djvtk/Strome-Kitchen-BBQ-paistomittari

35
Kaunis elämä / Vs: Parta ja parranajo
« : 21.05.16 - klo:09:56 »
Kohta 3 vuotta jo tullu ajettua naama safety razorilla ja yhä tuo kaula osoittautuu päänvaivaksi. ....Tuntuu että partakarvat kasvavat kaulassa ihan miten sattuu ja vaikka miten päin ajelisi niin aina sieltä jotkut ärtyvät ja kasvavat sisäänpäin...

Minulla öljy lopetti karvojen sisäänjäämisen. En tiedä auttaisiko öljy noissa haavoissa.

36
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 20.01.16 - klo:20:32 »
Tuolla Lemmy ajaisi.

Ajaa. Lisäksi siinä on Stukan siivet.

37
Kaunis elämä / Vs: Parta ja parranajo
« : 12.01.16 - klo:22:51 »
Ostin heräteostoksena Stockmannilta englantilaista partaöljyä, joka teki parranajosta turvahöylällä asteen mukavampaa. Kuvasin pari sivua takaperin saiturin parranajomenetelmän jossa käytetään turvahöylää ilman vaahtoa tai saippuaa. Siihen vielä päälle muutama tippa tätä ja ajo on mukavempaa. Mitään ei edelleenkään tarvitse pestä naamasta/käsistä/höylästä pois vaan öljy on luonnonöljyä jonka voi jättää naamaan kosteuttamaan eikä myöskään haittaa ajossa lopputuloksen näkyvyyttä, kuten saippua ja vaahdot. Vielä parempi olisi korvata tämä jollain halvemmalla ja varmemmin terveellisellä öljyllä..

Olen reilun vuoden ajellut oliiviöljyllä. Somersetin öljyä kokeilin joskus. Tuon loppuessa pistin puteliin tavallista oliviiöljyä jotain matkaa varten ja sen jälkeen olen ajellut sillä. Toimii minulla. Tykkään enemmän kuin Somersetin 'oikeasta' partaöljystä, koska oliiviöljyssä ei ole turhia tuoksuja ja iho tuntuu kosteutuvan paremmin. Pikkuruinen puteli riittää ties kuinka kauan, joten halpaa lystiä vaikka käyttäisi kuinka kallista oliiviöljyä. Ainoa miinus on öljylle tyypillinen terän helppo tukkeutuminen, joka tuntuu oliiviöljyllä olevan vähäisempää kuin Somersetin kamalla aikoinaan.

38
Linkit ja vinkit / Vs: Hifi-ketju
« : 18.12.15 - klo:00:12 »
Mietin, mutta siitä tulee tee-se itse näköinen kun TV leijuu ilmassa. Lisäksi muksutaspekti eli se TV lähtee siltä korokkeelta ensimmäisenä iltana.

Sinitarra on usein hyvä ja helppo tapa kiinnittää kamaa alustaan.

39
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 12.08.15 - klo:21:10 »
^^ Kiitos!

40
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 05.08.15 - klo:20:33 »
^ Tuossa a) tapauksessa makueron pitäisi olla esim. GT:ssä mitätön. Paljaaltaan eron luultavasti huomaa kun alkoholin määräkin vaikuttaa makuun. Tämänhän selvittaa aika helposti tekemällä 2 GT:tä ja lisäämällä vahvemmasta ginistä tehtyyn hieman vettä. Jos makuero säilyy, niin ero ei johdu pelkästä laimeudesta. Kannattaa antaa vaikka vaimon sotkea lasit ja kokeilla pari toistoa, jos haluaa sokkotestin.

Luulisin ginien voltit säädettävän tyylillä a), mutta en pitäisi ihan mahdottomana, että eri vahvuisissa versioissa olisi ihan tarkoituksella erilainen makuprofiili, jotta maku paljaaltaan olisi tasapainossa.

41
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 05.08.15 - klo:00:39 »
^ jos Seiko käy tasaisesti +10s, niin silloin koneisto on ihan yhtä hyvä kuin +1s käyvä. Seikon hinnoilla sitä käsityönä tehtävää säätämistä ei vain kannata tehdä niin paljoa kuin kalliimmissa. Käsityötä kannattaa tehdä vain jos asiakkaat ovat valmiita maksamaan brändistä aika paljon ekstraa, muuten kannattaa keskittyä teollisen prosessin viilaamiseen.

43
Asut ja pukineet / Vs: Alusvaatteet
« : 07.04.15 - klo:18:10 »
Minua on kauan kummastuttanut se, kun toimistolle tai kaupungille tai tapahtumiin kyllä laitetaan parempaa ylle, mutta kotona vedetään paljaalla tai löhöverkkareissa. Miksei läheisimpien ja rakkaimpien ihmisten vuoksi haluta nähdä tätä vaivaa? Eihän voi olla ylitsepääsemättömän tukalaa laittaa vaikka suoria housuja, kauluspaitaa ja sileää neuletta (ja vaikka vielä niitä MAN BASIC -kalsonkeja) kotona ylle. On tästä kai jossain kotiasuketjussa aiemmin jo jauhettu, mutta aihe kiinnostaa.

Voihan sitä lounge-hengessäkin pukeutua ihan siististi ja tilanteen mukaisesti. Jos asun tavoitteena on toimia ruuanlaitossa, kodin askareissa ja lasten leikeissä, niin vaatimukset poikkeavat aika tavalla työpaikasta tai kaupungilla asioinnista. Ja onhan se kohteliasta perheellekin viestittää viettävänsä vapaa-aikaa oman perheen kesken.

44
Kaunis elämä / Vs: Kännykät
« : 02.04.15 - klo:19:01 »
^ asetelma on hassu. Jos joku on tyytymätön, niin hän vain poistaa softan ja mahdollisesti lataa uuden.  Palautteen antamisen kustannus on moninkertainen tyypillisten sovellutusten hintoihin.

45
Kaunis elämä / Vs: Parta ja parranajo
« : 31.03.15 - klo:18:38 »
Kannattaa kokeilla myös öljyjä. Hieman enemmän vaivaa höylän putsauksessa mutta tulos on ehdottomasti sen arvoinen.

Höylän putsausta helpottaa kun pistää öljyn jälkeen jotain notkeampaa kosteusvoidetta naamaan ajon ajaksi.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 139