Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Co-re

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 239
31
Kaunis elämä / Vs: Viskit
« : 01.04.16 - klo:07:48 »
En ole edes kiinnittänyt huomiota. Joku ajatus ollut päässä, että kun pullo alkaa olemaan siellä 1/3 tasossa niin keskityn juomaan sen tyhjäksi ennen kuin availen enempää uusia. Arki-iltana drami saattaa vanhentua lasissa tunteja.

Nytissä on juuri juttu, miten viimeisetkin pari senttiä huippupulloista myydään edelleen sadoilla euroilla. En tiedä kyllä, että haluaisinko itse maksaa pohjista täyttä hintaa. Puolivälin ylittänyttä Port Elleniä olen Pikkulinnussa omaan piikkiin juonut.

http://nyt.fi/a1459388458865

32
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 01.04.16 - klo:07:06 »
Long Kyrössä maistuvat kaikki Napue Ginin sisältämät 16 yrttiä

Epäilemättä :p

33
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 31.03.16 - klo:16:09 »
Noi on kyllä joku kelloautismin pahanlaatuinen oire kun pitää tunkea kuva täyteen kalliita asoita kellon taakse, mieluiten niin että tuotemerkit näkyy. Kädessä voisi olla vielä arvokas mustekynä, toisessä kädessä mallasviskipullo ja jos oltasiin USA:ssa niin käsiase ja ehkä joku taisteluveitsi. Jos ei pääse autoon näppärästi niin esimerkiksi Porschen avaimet kellon vieressä hoitaa homman.

34
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 31.03.16 - klo:15:12 »
Mikäs juttu nuo mediterranean tonicit muuten on noin yleisesti ottaen? Jos vertaa indian toniciin niin onko maku selkeän erilainen vai onko vaihtelut samaa luokkaa kuin eri merkkien välillä? Sopiiko ihan yhtä hyvin kaikkien ginien kanssa ja meneekö paremmin eri lisukkeilla tai muuta?

Ei ole oikein tullut vastaan niin ei ole päässyt testailemaan mutta nyt huomasin, että Postitalon K-Supermarketista saa Fever Treetä molempina versioina.

Korjaan: Nämä olikin Elderflower Tonicia. No, kysymys pätee edelleen ja voi laajentaa Elderberryn osaltakin suosituksiin. Mediterranean on todella vaikea löydettävä selkeästi.

35
Kaunis elämä / Vs: Viskit
« : 26.03.16 - klo:12:38 »
Back to basics täälläkin. Tykästyin Irlannin toiseksi parhaaseen mallasviskiin siellä päin projekteja tehdessäni joskus yli kymmenen vuotta sitten ja sitten se jotenkin jäi kaiken hienostelun jalkoihin. Nyt tätä saa taas vähän sieltä ja täältä ja hinta on kohtuullinen.


36
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 25.03.16 - klo:20:31 »
Laivalta lähti pullo Hernön Old Tomia sekä HelSinGiniä. Se on vaan pitkäperjantai ja tonicit loppu :(

37
Asut ja pukineet / Kloorivalkaisu
« : 21.03.16 - klo:07:39 »
Mitenkäs säännöt tämän kanssa menikään? Olen valkaissut jotain edullisempaa kamaa vuosien saatossa kloriitilla ja nyt taas mietin että jos saisi parin kauluspaidan kaulusten lievät tummentumat pois ja muutenkin paidat kirkkaiksi ja samalla heittäisi t-paidat ja vastaavaa tavaraa mukaan. Kaikki vaatteet ovat 100 % puuvilla mutta ihan jokaisessa on kaiken valkaisun kieltävä merkki. Hyvä kun alushousuissa edes on sallittu happivalkaisu mutta ei niissäkään kloorivalkaisu jota en löydä mistään valkoisesta vaatteestani.

Eikö kloriitilla valkaisu nyt kuitenkin ole ihan normaalia hommaa ja mitä tuollaiselle Schoffan kauluspaidalle tai 100 % puuvillaiselle t-paidalle voi hommassa tapahtua?

38
Kaunis elämä / Vs: Savun lumot
« : 28.02.16 - klo:12:35 »
Osaako Wolf tai joku muu kommentoida näitä tuotteita?

http://www.hacico.de/en/Genre/Sampler/Dominican-Churchill-Sampler.html
http://www.hacico.de/en/Genre/Sampler/Power-House-Sampler.html
http://www.hacico.de/en/Genre/Sampler/Bakes-Dozen-Sampler.html

Epäilyttävän edullisia churchillejä ilmeisen luotettavasta kaupasta. Pidän dominikaanisista sikareista mutta kyllä ne robustotkin ovat tavanneet maksaa paljon noita enemmän. Noissa ei näy tuttuja merkkejä ainakaan.


39
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 27.02.16 - klo:17:20 »
Olet oikeassa. Pikkuleka on näköjään jopa halvempi litrahinnaltaan. Niinhän se yleensä onkin.

40
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 27.02.16 - klo:14:28 »
Mitenkäs nuo Hacicon Citadellet? Onko niissä selkeää suosikkia vaiko 1,5 litrainen leka vaan talousginipulloksi?

Kiinnostelee yhdistetty sikari- ja juomatoimitus.

41
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 27.02.16 - klo:11:51 »
Vihjeenä: sikarikauppa hacico.de tarjoaa myös joitakin ginejä ja muita juomia. Valikoima on hyvin pieni mutta siellä on muutamia mielenkiintoisia hyvään hintaan. Ainakin Citadelle ja Monkey 47 taitavat olla edullisempia, kuin olen missään nähnyt. Alle 250 euron tilauksissa postikulut ovat vain kympin, joten tuolta saa järkihintaan muutamankin pullon tilattua.

Samalla voi hamstrata sikareja. Uusi tupakkalaki on tulossa voimaan toukokuun 20. päivä ja silloin ilmeisesti aiotaan kieltää tupakkatuotteiden nettikauppa.

Ei kannata sitten yllättyä vaikka tulli lyökin pulloja sisältäviin lähetyksiin terveiset mukaan. Vaikka kuinka moneen kertaan sen lapun luin läpi, en nähnyt tarvetta mihinkään toimenpiteisiin sillä homma muistutti kaikin puolin lapussa kuvailtua etämyyntiä, joka ei vaadi ostajalta toimenpiteitä. Eri asia sitten, että tilittääkö nuo oikeasti ALV:it Suomeen...

42
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 26.02.16 - klo:09:04 »
Olen nyttemmin siirtynyt lyhyempiin versioihin, eiköhän se 1:1:1, missä tuo kolmas elementti on jäät. Ne eivät ehdi kyllä paljoa sulamaan, sillä gini on myös pakkasesta.

Tunnustan, että sen lisäksi että yksinkertaisesti pidän viinaisasta mausta ja olemuksesta, on myös tavoitteena pyrkiä vähentämään turhia sokereita niin ruoka- kuin juomavaliosta.

Suosittelen kossuvissyä!

43
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 26.02.16 - klo:08:19 »
4-5 cm gin, 1 dl tonic, jäät. Miellyttää eniten, väkevämpi ei tartte olla ja miedompi menee sitten pitkän kesädrinkin puolelle.

44
Asut ja pukineet / Vs: Oma kenkäkokoelmasi
« : 23.02.16 - klo:10:40 »
Mulla edelleen Herring by Cheaney tuplamunkit ottaa sadepisarat heti sellaisiksi harmaiksi, mattapintaisiksi täpliksi enkä ole keksinyt ratkaisua. Aluksi moni esitti että niissä saattaisi olla liikaa kaikkia aineita imeytettynä (renovatoria ja lankkia vain käytetty). Olen antanut niiden kuivua jo vuoden, pari ja vetänyt vain vähän lankkia kiillon saamiseksi.

Voisiko tuo etikka olla ratkaisu ja miten sitä käytetään? Väkiviinaetikkaa ihan sellaisenaan vaan liinalle ja pyyhkimään?

45
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 22.02.16 - klo:18:23 »
^^Täytyy varmaan ottaa lusikka kauniiseen käteen ja juoda enemmän viinaa.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 239