Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jk

Sivuja: 1 ... 17 18 [19]
271
Kylläpä houkuttaa tuo duffeli mutta eipä taida koon puolesta mennä kun olen kokoa 50... pari kertaa on ollut hilkulla etten tilaa tuollaista. Omistan muita TOJ:n tuotteita ja laatu on kyllä täysin lyömätöntä noissa, vastaavista saisi maksaa moninkertaista hintaa "oikeista" liikkeistä.

272
Myynnissä Filippa K:n päällystakki kokoa 52. Ostin netistä ja kostautui liian isoksi (olen kokoa 50 ja toivoin että olisi ollut vähän naftimpi).

Malli on nimeltään Westminster. Takki on täysin käyttämätön ja laput ovat kiinni.Mieluiten välttäisin postia ja myisin tämän suoraan kädestä käteen akselilla Espoo-Helsinki. Hinta voisi olla pyöreän satasen. Postitse onnistuu toki myös mutta siinä on aina oma hässäkkänsä sitten :)

273
Asut ja pukineet / Vs: Temple of Jawnz (TOJ)
« : 12.02.10 - klo:21:38 »
Täälläkin heräsi paitahoukutus. Erittäin hieno kaulus. Tämän foorumin seuraaminen saattaa näköjään käydä lompakon päälle... Mitenkäs teillä tilanneilla, onko paketti jämähtänyt tulliin?

Tyypit merkitsevät paketit lahjaksi ja alhaisella arvolla, joten jos jää niin tuurista kiinni. Itselläni tuli sukkana läpi mutta olen kyllä kuullut tapauksista joissa on jäänyt.

274
Asut ja pukineet / Vs: Temple of Jawnz (TOJ)
« : 12.02.10 - klo:19:42 »
Itselläni on myös tuollainen varsity ja löydyn myös tuolta galleriasta. Varmaankin paras nettiostokseni, jos nyt ei Kanyemaisesti "of all time", niin ainakin tässä vuoden sisään. Suurella mielenkiinnolla odotan tulevia tuotteita. Peacoatin kanssa olen ollut jo pari kertaa sormi liipasimella mutta toistaiseksi olen vastustanut kiusausta.

"Jawn" on alunperin Philadelphialaista slangia, tarkoittaa suurin piirtein samaa kuin "thing" eli voi käyttää minkä tahansa substantiivin tilalla. [Tähän se NBC:n 'The More You Know' -logo] ;)

275
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 04.02.10 - klo:18:35 »
Kyllä tuosta kieltämättä tulee mieleen joku vanhan Suomi-filmin puvustus.

276
Vapaa sana / Vs: Mistä ostit tänään?
« : 06.01.10 - klo:20:25 »
Stockan outletista Filippa K:n chinosit kolmella kympillä.

277
Asut ja pukineet / Vs: Suositelkaa (modernia) pukua
« : 28.12.09 - klo:14:26 »
Huomasin juuri, että tarvitsisin ajanmukaisen, slimmin, modernin puvun ja mielellään nopeasti. Tarkoitus ei siis (tällä kertaa) ole ostaa välttämättä parasta mahdollista, vaan tietynlaisiin tilaisuuksiin soveltuva, vuoden-pari kasassa pysyvä puku mielellään edullisesti (max n. 500e).

Mikäli nämä on ne speksit niin osta H&M:stä/Zarasta puku ja vie räätälille. Jää rahaa ylikin ;)

278
Ne Tigerin puvut jotka siellä roikkuvat eivät ole ihan kapeimmasta päästä. Itse taisin kokeilla yhtä kokoa pienempää kuin "oma kokoni" ja se istui jo sinne päin...

Sivuja: 1 ... 17 18 [19]