Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - henkkaa

Sivuja: 1 ... 16 17 [18]
256
Asut ja pukineet / Vs: Re: Tweed-lakki
« : 11.10.09 - klo:13:16 »
Periautenttinen tweed-lakki on aina littana. Valtaosa Suomessa myytävistä versioista on joko perusvillaa, tai sitten tweed-versiona järkyttävän kokoinen. Mikäli aitoa haet, etsi littana, melko ohutta villaa oleva lyhyellä lipalla varustettu versio.

Varteenotettavsta liikkeistä mieleen nousee ainoastaan Kapteenska, jossa Barbourin versiot maksavat törkeät 70-90 euroa. Turun Hattu&Hansikas on kenties paras kauppa Suomessa, mutta hintatasosta en tiedä. Verkosta kannattaa tilata vain omalla vastuulla.

Turun Hattu&Hansikkaassa tweedlakkien hinta pyörii 50 euron molemmin puolin ja valikoima on todella laaja.

257
Asut ja pukineet / Vs: Turun jalkinetarjonnasta
« : 16.09.09 - klo:20:42 »
Ei juurikaan koske enää Turun kenkäkauppoja, mutta koen velvollisuudekseni ilmoittaa jalkinehankitani etenemisesta :).

Päädyin lopulta tilaamaan Loaken Kew-mallin (Shoemaker-sarjaa) Pediwear.co.uk:sta. Olin yhteyksissä heidän asiakaspalveluun koskien oikean koon valintaa, josta ystävällinen Richard neuvoi kookseni 9,5G (tämän olin tosin jo järkeillyt itsekin, mutta kaipasin henkistä tukea). Tuotteiden lähetys kesti sen sijaan yhteensä lähes kuukauden ajan, sillä he lähettivät tuotteeni vasta sähköpostimuistutuksen jälkeen (liekö jäänyt paketti varaston lattialle epähuomiossa).

Tänään paketti saapui postiin ja kävin noutamassa sen kotiin. Ilokseni huomasin, että kengän koko on juuri sopiva, aiva passeli! Koko prosessin ajan olin hieman huolissani, että mihin sitä oli rahansa laittanut ja tuleeko lopulta ostettua sikaa säkissä. Huolenaihe lähti siitä faktasta, että Loaken kenkien lestejä on yleisesti pidetty todella suurina. Allekirjoittaneen leveälle 44-koon jalalle Kew:n 9,5G on täydellinen.

Paraikaa kengät ovat vahoissa, seuraavana iltana alkaa hillitön plankkaus :P. Lähiviikkoina aion myös pohjittaa nahkapohjat suutarilla, etteivät hajoa alta aikayksikön. Tällä hetkellä lupaava olo, lisäksi kaupanpäällisiksi tulleet seetripuiset kenkälestit ovat hieno juttu.

258
Asut ja pukineet / Re: Turun jalkinetarjonnasta
« : 16.08.09 - klo:11:52 »
Jep, se kai taitaa olla paras vaihtoehto. Näin alustavasti houkuttelevimmalta vaikuttaa Pediwear.co.uk, he kun tarjoavat ilmaisen lepolestin yli 100 punnan ylittävistä jalkineista. Todennäköisesti olen ennen lopullista ostopätöstä heihin sähköpostin välityksellä yhteydessä, jotta varmasti sopiva koko löytyy ekalla yrittämällä=).

259
Asut ja pukineet / Turun jalkinetarjonnasta
« : 14.08.09 - klo:20:45 »
Hei vaan!

Haluaisin tiedustella turkulaisilta kanssakeskustelijoilta Turun seudulta löytyviä laatujalkinemyymälöitä. Sokoksen ja Stockmannin valikoimasta ainoa (ulkoisesti) tyydyttävä valmistaja on Left, jota foorumin perusteella kannattaa välttää (?). Muut valmistajat taitavat tunnistaa värivaihtoehdoikseen ainoastaan mustan ja tummanruskean. Hakusessa on siis vaaleanruskea semi-broguepari.

Houkutus verkkoshoppailuun on kova, mutten uskalla ostaa sikaa säkissä. Onkohan täysin utopistista kuvitella, että Varsinais-Suomessa myytäisiin esimerkiksi Loaken jalkineita?

Jos ongelmaan ei löydy ratkaisua, ainoaksi vaihtoehdoksi jää suunnistaa Kapteenskaan ja maksaa suurta ylihintaa heidän tarjoamista Barbourin kengistä. Todennäköisesti tämäkin olisi parempi diili kuin Leftin tarjoama, muttei sekään houkuta.

260
Asut ja pukineet / Re: Turun tarjonta
« : 01.08.09 - klo:15:57 »
Lainaus käyttäjältä: "Elenkhos"
Kauppahuone Classic Man Humalintonkadulla on vielä yksi miestenvaatehtimo, en ole siellä tosin koskaan sisällä käynyt.
Itse olen jo jonkin aikaa ollut Classic Manin asiakas. Voin suositella putiikkia lämpimästi, henkilökunta on oikein ystävällistä/avuliasta ja hintataso kilpailukykyinen. Viimeksi tuli korjattua kotiin 2kpl Jockeyn valkoisia T-paitoja alupaidoiksi.

Sivuja: 1 ... 16 17 [18]