Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - SamiP

Sivuja: 1 ... 3 4 [5]
61
Vapaa sana / Re: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 18.06.09 - klo:00:50 »
Lainaus käyttäjältä: "Teemu"
Meni jo, mutta eilen oli maikkarin uutislukijalla nyrkinkokoinen solmu solmiossa, tursui suorastaan kauluksista. Oli näky.

Katselin aivan samaa ja tämänä jälkeen Diilissä olikin vielä mielenkiintoisempi ilmestys. Oli pakko googlettaa herran nimi ja sieltähän löytyi tuo vaatetus oikein herran omilta nettisivuilta http://www.themartinclarke.com/

62
Kaunis elämä / Re: Samppanja
« : 07.06.09 - klo:23:13 »
Hiukan itseänikin tuo shamppanja kiinnostaa ja olenkin miettinyt tavaran tilaamista Euroopasta. Minkämoinen "projekti" esim. Saksasta tilaaminen on? MItä kuluja tulee ja onko tilaamisessa joku tietty määrä, jonka yli ei kannata mennä. Muuta tavaraa olen tilaillut , mutta alkoholin tilaamisen olen toistaiseksi jättänyt.

63
Kävinpä tuossa aikanaan eräässä isohkossa tamperelaisessa vaatekaupassa kysymässä frakkipaitaa. Valikoimasta kyllä löytyi, mutta ei pidennetyllä hihalla, minkä olisin halunnut. Ehdottivat sitten sellaista, että veisin sen vaatturille, joka napsasee hihat poikki ja ompelee väliin jatkokappaleet. Eihän se sieltä takin alta näy, kun ei sitä päältä oteta pois. Ja heidän mielestään sellaista tuotetta ei edes ole saatavilla. Onneksi sitten naapuriliikkeestä löysin saman valmistajan paidan pidennetyllä hihalla ja vielä hyllystä.

Mutta voisin ihan piruuttani joskus käydä kyselemässä "tyhmiä" Stoccalla sopivalla lounastauolla.

64
Asut ja pukineet / Re: Charles Tyrwhitt
« : 02.04.09 - klo:13:52 »
Lainaus käyttäjältä: "Ville"
Lainaus käyttäjältä: "Sami"
Useimmilla myös jalan koko muuttuu suuremmaksi, erityisesti leveyssuunnassa, kun jalkaholvi madaltuu luonnollisen degeneraation seurauksena.

Kirottua. Kenties ei kannatakaan hamassa tulevaisuudessa hankkia mittatilausjalkineita sillä niiden käyttöiästä ei voi mennä takuuseen.

Näin suutarin poikana en näkisi tuota hirven isona ongelmana. Tarvittaessa suutari saa venytettyä kengän nahkaa puolesta numerosta yhteen numeroon isommaksi, mikäli kenkä alkaa jostain syystä ahdistaan. Ja tokihan se kenkä elää myös jalan mukaan. Harvalla jalka yhdessä yössä levenee.

65
Asut ja pukineet / Re: Erilaiset kaulukset
« : 08.03.09 - klo:12:27 »
Lainaus käyttäjältä: "Elenkhos"
Tässä lienee aika hyvä aloitus tutkiskeluun http://www.keikari.com/blogi/kauluspaidan-kaulusmallit/

Kiitos tuosta linkistä. Se olikin varsin mainio paikka alkaa tutkimaan asiaa eteenpäin.

66
Asut ja pukineet / Erilaiset kaulukset
« : 08.03.09 - klo:00:14 »
Tulin tuossa miettineeksi lukiessani hihojen malleja koskevaa keskustelua, että minkälaisia kaulusmalleja ylipäätänsä on olemassa. Hihamallit on kyllä tuttuja tapauksia, mutta kauluksiin en sinänsä ole kiinnittänyt huomiota. Lähinnä se on ollut sitä, että katsoo peilin edessä kauluksen ja kravattisolmun yhteensopivuutta.
Mutta nuo eri mallit/tyypit on hakusessa. Osaako esimerkiksi Ville tai joku muu auttaa vaikka kuvan ja tyypin yhdistämisessä, jotta voi alkaa tarkemmin tutkimaan tuotakin asiaa. Ja toki sekin tieto otetaan hyvillä mielin vastaa, että onko siinä olemassa jotain tiettyä etikettiä kauluksen ja muun vaatetuksen suhteen.

67
Asut ja pukineet / Re: Hanskojen hoito
« : 26.02.09 - klo:19:59 »
Lainaus käyttäjältä: "DandyAndy"
Lainaus käyttäjältä: "Ville"
Premium-sanaa käytin, sillä en parempaakaan keksinyt. Kyseessä siis Sauson käsinommellut nahkahansikkaat, joissa on kashmirvuori. Ainakin perusmallistoa laadukkaammat ja hinta samanmukainen.

Kuitti. Kashmir-vuorella varustetut ovat kieltämättä melko hinnakkaita. Itselläni on tällä hetkellä käytössä pakkaspäiviä varten Sauson hirven nahasta tehdyt hansikkaat kanivuorella. Olen ollut vilpittömän iloinen hankinnastani. Hinta on noin puolet kashmirversiosta ja kaniturkin pehmeys hymyilyttää joka kertaa kun hanskat laittaa käteen.

Nuo Sauson hirvennahka/kani-hanskat on kyl varsin mainiot. Muutama tuttu joskus kokeillu niitä ja se ilme on kyl joka kerta loistava kun kanin pehmeys löytyy hanskan sisältä :D Ja ihmeen lämpöisetkin ovat olleet kovilla pakkasilla. Mulla on muuten noiden valmishanskojen kanssa sellainen ongelma, ovat liian lyhyitä. Etenkin sormista ja hanskathan lyhenee noin sentin verran sormista käytössä. Mut löysin Sauson siskon eli Liisa Sauson, joka tekee tarvittaessa mittatilaushanskoja omilla mitoilla. Joten ny alkaa oleen tuo hanskaosasto kunnossa. Sieltä muuten saa monessa eri värissäkin tilattua, jos kiinnostaa ;)

Sivuja: 1 ... 3 4 [5]