Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - SamiP

Sivuja: 1 2 [3] 4 5
31
Laatutori / Vs: CT:n irtotakki + Sea Island paita
« : 06.03.10 - klo:14:37 »
Missäpäin takki sijaitsee? Voisin olla kiinnostunut, jos pääsen kokeilemaan. Itse majailen Tampereen suunnalla.

32
Asut ja pukineet / Vs: Kaulusluista
« : 04.03.10 - klo:21:30 »
Enpä usko, että kulta-/hopeaseppä hirveän isoa summaa tuollasista hopeisista kaulusluista ottaa, jos vie mallin mukanaan näytille. Ja samalla voi kysyä monogrammikalvosimiakin.

33
Asut ja pukineet / Lax Bespoke
« : 03.03.10 - klo:13:55 »
Näköjään nyt on Suomessakin tarjolla bespoke-jalkineita. Sattui tipahtamaan sähköpostiin seuraavanlainen ilmoitus:


Lainaus
Minulla on suuri ilo kertoa että mittatilauspalvelumme on vihdoinkin saanut nimen
ja nettisivut tuekseen. Olemme nyt Lax Bespoke!

Olemme myös kehittäneet jalkineisiimme uuden pohjaratkaisun. Käytämme läpiompelun ja reunosompelun yhdistelmää, jolla aikaansaadaan erittäin kestävä mutta myös taipuisa pohja. Materiaalivalinnoilla voimme valmistaa upeat pohjat siroon naistenjalkineeseen tai raskaaseen miesten talvisaappaaseen, ja kaikkeen siltä väliltä. Käytettävänänne tietysti myös laaja päällisnahkavalikoimamme.

Uusille asiakkaille tarjoamme 10% alennuksen huhtikuun 2010 loppuun mennessä tehdyistä tilauksista.

Tutustuminen uusiin verkkosivuihin osoitteessa www.laxbespoke.com

Terveisin,

Janne Lax
/kengäntekijä/skomakare/shoemaker

En ole päässyt tutkimaan kyseisen herran jalkineita, mutta nilkkaimet ovat olleet ostoslistalla jo hetken aikaa. Itsellä on vain se pieni mutka matkassa, kun ei hirveästi ole asiaa pääkaupunkiseudulle, niin on jäänyt tuo kenkäosasto tutkimatta. Ja on nuo herran valmiit mallit mielestäni turhan "rentojakin". Mutta varsin mukavaa, että täälläkin joku aloittaa tuollaisen palvelun, mikäli haluaa parempaa istuvuutta jalkoihinsa :)

34
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 02.03.10 - klo:22:32 »
Itse eksyin Baracutan saitille foorumin innoittama ja sieltä kustin kyytiin lähti G9 Vintage Fit. Joskos ensi viikon aikana työmaalle ilmestyisi odottamaan kevättä ja lämpöisempiä kelejä.

35
Kaunis elämä / Vs: Herrasmies ja fyysinen kunto
« : 16.02.10 - klo:11:36 »
Itsekin perheellisenä olen todennut et paras keino harrasta lihaskuntoilua, on puolen tunnin painimatsi 2,5 ja 5v kanssa samaan aikaan. Tulee hiki ja kädet väsähtää, kun koittaa punnertaa koko ajan lapsia pois kimpusta :D Ja mikä parasta, siitä tulee varsin hyvä mieli puolin ja toisin.

36
Asut ja pukineet / Vs: Villen bespoke-puku
« : 12.02.10 - klo:12:10 »
Kävin myös Sundstedtilla, mutta paras yhteinen sävel löytyi Kirsi Ahon kanssa, sen takia sinne päädyinkin, vaikka hinta olikin kallein. Muistaakseni noin 2300e oli mohair-puku. Sen tarkemmin ei ollut juttua tuosta, eli kyse todnäk. jostain mohair-puuvilla-sekoitteesta, ei 100% mohairista.

2300 euroa ei kyllä ole paha hinta räätälin tekemästä puvusta. Mikäli kangas tosiaan on mohair-puuvilla-sekoitetta olisi hauska joskus nähdä kuvia moisesta. Ei nimittäin ole aiemmin tuota yhdistelmää vastaan tullut. Tyypillisesti moihair pukukankaat ovat villa-mohair-sekoitteita.

Lainaus
Mittapaidat sekä Aholla että Sundstedtilla maksavat noin 180-200e. Molemmat muistaakseni jopa tekevät paidat itse alusta asti, Serafia taisi käyttää Jousipaidan tehdasta.

Mikäli paidat tosiaan tehdään vaattureiden toimesta itse niin tämä on jo mielestäni hyvä syy silloin tällöin matkustaa Tampereelle. Pystyisiköhän joku paikallinen vahvistamaan tämän asian?

Itse joku aika sitten Aholla käyneenä ja paitoja tutkiessa kuulin, että paidat tehdään Sveitsissä. Valmistajaa en nyt tähän hätään muista.

Lainaukset korjattu.
-DandyAndy

37
Asut ja pukineet / Vs: Charles Tyrwhitt
« : 11.02.10 - klo:17:39 »
Joku häiriö pakko olla jommassakummassa paidassasi. Koska kyllät tuon Blacklabelin pitäisi olla slimmimpi :)

Niinhän sen pitäis, mutta tutkin vielä yhden eri paidan(BL) ja sekin oli samankokoinen kuin tuo ensin mitattu. Toista versiota mulla ei ole slimfitistä, joten sitä mittausta en psty toistaan eri paidalla. Mutta onhan tuo kavennetumpi, ainakin ulkonäöltään, kun on levemmät hartiat, mutta samankokoinen vyötärö :) Voisin ihan piruuttani laittaa asiasta sähköpostia CT:lle ja kysäistä heidän mielipidettään asiasta.

Päivällä oli sitten tullut vastaus CT:N asiakaspalvelusta noiden kahden paidan eroihin liittyen.


"Thank you for your email.

I am intrigued to learn of your forum discussions regarding the difference between our Slim Fit and Black Label shirts. I am able to confirm that the Slim Fit shirts may fit slightly slimmer than a Black Label shirt however there will always be variances to the sizes.

Where the focus on the Slim Fit shirts is with the fit and ensuring that it is not as generous as the Classic Fit shirts, it is still designed as such that you do not require a slim body shape to wear it. The Black Label shirts are also designed to fit slim and flattering the focus is on style with the slightly enlarged collar and square cuffs to emphasize its modernity.

As such, the only common factor between both styles of shirts is that they fit as slim and flattering but with different emphasis.

If I can be of any further assistance please do not hesitate to contact me."

38
Itsellä olisi ostoslistalla räätälin tekemä harmaa kaksirivinen kesäpuku.

39
Asut ja pukineet / Vs: Charles Tyrwhitt
« : 09.02.10 - klo:21:44 »
Joku häiriö pakko olla jommassakummassa paidassasi. Koska kyllät tuon Blacklabelin pitäisi olla slimmimpi :)

Niinhän sen pitäis, mutta tutkin vielä yhden eri paidan(BL) ja sekin oli samankokoinen kuin tuo ensin mitattu. Toista versiota mulla ei ole slimfitistä, joten sitä mittausta en psty toistaan eri paidalla. Mutta onhan tuo kavennetumpi, ainakin ulkonäöltään, kun on levemmät hartiat, mutta samankokoinen vyötärö :) Voisin ihan piruuttani laittaa asiasta sähköpostia CT:lle ja kysäistä heidän mielipidettään asiasta.

40
Asut ja pukineet / Vs: Charles Tyrwhitt
« : 09.02.10 - klo:21:15 »
Meni tuo slimfitin ja Black Labelin mittaaminen sen verran mielenkiintoiseksi puuhaksi, että oli pakko mitata uudestaan ja merkata tyhjälle paperille uudetkin luvut. Lopuksi vielä oli pakko vahvistaa löytyneet tiedot laittamalla paidat päälekäin ja todeta asia.

Paitojen koko on 15/36

Pdf:ssä on nuo mitat merkattuna.

41
Asut ja pukineet / Vs: Charles Tyrwhitt
« : 09.02.10 - klo:13:56 »
Kyllähän se black label on vielä kavennetumpi.


Osaako joku kertoa kuinka paljon kapeampi ?

Itsellä CT:n normaali slim fit 16,5/35 -koko. Muuttuuko muut mitat kuin kuin paidan kapeus?

Oma kokoni on 16/35 ja molempia paitoja löytyy kotoa. Voisin sopivalla hetkellä mitata nuo molemmat ja laittaa tänne vertailua.

42
Yhteiskunta / Vs: Miksi Suomessa pukeudutaan huonosti?
« : 29.01.10 - klo:20:10 »
Isä opiskeli Kankaanpäässä muutama vuosi sitten suutariksi ja ainakin siellä naputteli jonkin verran Leftin "erikoiskokoihin" nahkapohjia. Että näin se laatu syntyy :D

43
Kaunis elämä / Vs: Väkijuomista
« : 23.01.10 - klo:11:32 »
Eilen illalla sitten täyttyi yksi haaveista. Nimittäin sain lasillisen Remyn Louis XIII-konjakkia ja oli aivan taivaallisen hyvää juotavaa. Harvemmin se 4cl kestää melkein tunnin, kun siitä riitti tippa suuhun ja makua riitti.

44
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 08.01.10 - klo:17:35 »
Täältä löytyy tänään kotiin kannettu Roedererin Cristal 2002. Enää vain pitää malttaa odottaa Elokuuhun et "saa" avata.

45
Kulttuuri / Vs: Picasso-näyttely
« : 22.12.09 - klo:20:04 »
Itse kävin Picasson näyttelyn katsomassa syyskuussa, kun muutenkin pääkaupunkiseudulla käväisin. Kubismi tai nykytaide ei ole lähellä omaa ymmärrystä, mutta Picasson värien ja etenkin valon käyttö on huikeata katsottavaa. Ja myös alkupään klassisempi tuotanto upposi varsin mainiosti.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5