Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - DeLillo

Sivuja: [1] 2 3 ... 14
1
Pelagossa on Brooksia (nettisivujen kuvassakin näkyy aika iso valikoima) ja hinnat kilpailukykyisiä. Samaten kuvassa näkyy Carradicen satulalaukkuja, jotka ovat kyllä tosi käteviä ja tyylikkäitä. Vedenpitäväksi käsitelty kangas pitää kamat kuivina, ja isoimmat versiot ovat riittävän isoja yön yli reissun kamoja varten.

2
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 18.03.12 - klo:21:54 »
Kun itse jalkani Feressä joskus mittautin, niin koko oli jotain aivan muuta kuin mitä se oikeasti on. Taisi olla peräti UK13 ja oikeasti käytän kymppiä ja kymppipuolta.

Vika on siis tuossa naurettavassa mittalaitteessa - samanlainen on käsittääkseni käytössä sekä Feressä että Monofixissä.

Sama kokemus minullakin: mittalaite antaa aivan hillittömiä kokoja. Olen jo unohtanut, mitä laite valehteli, mutta tuli kyllä ostettua ihan erikokoiset kengät kuin mittalaite sanoi. En sitten tiedä, onko vika käyttäjässä vai laitteessa.

4
Hyvältä vaikuttaa! Huomasin ketjun vasta nyt, joten kommentoin vasta nyt. Loaken hinnat ovat kohdillaan ja pitää tulla ihmettelemään 1880-sarjan kenkiä.

5
Asut ja pukineet / Vs: Viccel-sukat
« : 17.11.11 - klo:21:52 »
Sen verran harmitti, että tökkäsin palautelootan kautta kysymyksen asiasta ja toiveen merinosukkien paluusta.

6
Asut ja pukineet / Vs: Ab Herrainpukimo Oy
« : 05.11.11 - klo:21:36 »
Vaikuttaapa hyvältä putiikilta. Harmi että olen 11.11. vielä työmatkalla enkä pääse avajaisiin. Olisi ollut pitkästä aikaa mukava tulla parin hyvän ystävän entisen opiskelukaupungin yöhön. Mutta itse kauppaan pitää kyllä tulla, niin lupaavalta vaikuttaa.

7
Vapaa sana / Vs: Valokuvaus ja kamerat
« : 01.11.11 - klo:21:48 »
Canonin G12 ja Nikonin P7100 voisi myös olla järkkärin korvaava pokkari. Tommin mainitsema Fujifilm näyttää myös tosi messevältä.

8
Kaunis elämä / Vs: Miesten tuoksut
« : 18.10.11 - klo:21:26 »
Taylor of Old Bond Streetin No. 74 Victorian lime on yllättävän pitkäkestoinen sitrus, mutta tyyliltään tietysti hieman toisenlainen kuin nämä muotitalojen modernit sitrukset.

Acqua di Gio on kyllä hieno vesituoksu, jonka suosio on helppo ymmärtää. Halstonin Unbound on kohtuullisen hyvä versio samasta ideasta, mutta hinta vain murto-osan.

9
Asut ja pukineet / Vs: Left Shoe Company
« : 17.10.11 - klo:16:06 »
S-postiin tuli Leftin mainos, oikein limited edition:


10
Kulttuuri / Vs: Mitä kuuntelet nyt?
« : 09.10.11 - klo:20:36 »
Piti jo ajat sitten kiittää ivymania herättelystä, että sain taas Billy Braggin haltuun. Taas mennään Braggilla, kuten näyttää ivymankin taas menevän.

11
Kaunis elämä / Vs: Keikarilaisten autot
« : 09.10.11 - klo:18:07 »
Vuoden verran on tullut elettyä autoihmisen elämää, parikymmentä vuotta selvisi ilman, julkisilla, taksilla ja vuokra-autolla. Rahaa on mennyt, mutta auto on antanut mahdollisuuksia asioihin, joita ei aiemmin ole voinut tehdä. Työmatkat kuljen pääsääntöisesti fillarilla, joten auto on puhdasta luksusta, vapaa-ajan harrasteisiin ja vaimon kanssa matkailuun hankittu.

12
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 09.10.11 - klo:15:14 »
Ensimmäinen viestini tähän ketjuun, joten varovainen aloitus.
Onko Ralph sedän pöksyt? Itsellä on yhdet ja on niin saman väriset kuin nuo että aatelin. Tarkoituksena itseasiassa pistää ne laatutorille kun kerkiää, ei ole leikkaukseltaan omaan makuun niin ei ole tullut käytettyä.

Hackettin sammarit ovat. Hyvä, sopivan slimmi leikkaus.

edittiä: tattista vaan kaikille kommenteista. Tuli hyvä mieli.

13
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 08.10.11 - klo:20:23 »
Jeps.

14
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 08.10.11 - klo:15:26 »
Ensimmäinen viestini tähän ketjuun, joten varovainen aloitus.


15
Minä näen urheiluvaatteissa keinokuidun ansioksi sen, ettei vaatteet ala haista urheilukassissa. Minä en ainakaan halua pestä urheiluvarusteitani joka lenkin jälkeen, sillä kovin kauaa ne eivät sitä kestäisi.
Keinokuitu kuivaa nopeaan eikä haise kuivana. Döfis tulee sitten kun vermeet vetää uudelleen pesemättä päälle ja kehon lämpö sekä kosteus aktivoi bakteerikannan.

Jotkin keinokuituvaatteet haisevat kyllä kuivanakin. Esimerkiksi yksi fillarointitakeistani haisee ensimmäisen hikisen lenkin jälkeen, vaikka sen kuivaa henkarissa. Muut vastaavat takit eivät ala haista. Samaten Rukan keinokuitualuspaita alkaa haista vaikka miten kuivaisi. Rukan kerrasto oli muutenkin niin kehno, että hylkääminen roskikseen oli helppoa.

Sivuja: [1] 2 3 ... 14