Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tko

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Laatutori / Vs: Laatutorin palauteketju
« : 21.04.12 - klo:12:26 »
Kaupantekoa on harjoitettu sekä Villen että käyttäjänimimerkin shepard kanssa. Kummassakin tapauksessa homma sujui esimerkillisesti, joten kiitokset herroille.

2
Kaupat tuli ja kengille on näillä näkymin uusi koti tiedossa.

Kiitokset mielenkiinnosta :)

3
Terve taas kaikille,

Ei ole kyllä minulla onnea kenkien kokojen suhteen ei. Siispä taas tyrkylle uutta paria:

http://www.huuto.net/kohteet/herring-shoes-purjehduskengat-vari-hiekka-koko-43/218101887?published

4
Laatutori / M: Bexley Enfield musta, koko 43.5
« : 11.04.12 - klo:11:35 »
Kaupustelu linkin takana:

http://www.huuto.net/kohteet/miesten-saappaat-bexley-enfield-musta-koko-435/216940483

Yhteydenotot ym. mieluiten huutonetin kautta kun en välttämättä muista päivystää täällä, mutta yritän kumminkin.

5
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 15.10.11 - klo:16:05 »
Pari simppeliä kysymystä taas:

1) Tähän asti olen ostellut budjettivöitä joissa ongelma on että käytön myötä soljista karisee kromaus pois ja paljastaa alta jonkun halvan seosmetallin. Tekeeköhän mikään valmistaja vöitä missä solki olisi esim kokonaan rosteria tms?

2) Ajattelin ensi kesäksi hankkia navy-sinisen blazerin. Mikä materiaali olisi paras valinta kun ajatus on että se tulee kesätakiksi vähän viileämmille kesäsäille? Siis shortsikelin ja nahkatakkikelin väliin, olisiko se nyt noin välille 10-20°C. Vaihtoehtojahan on tietenkin puuvilla, villa ja pellava.


Kiitokset taas kerran asiantuntemuksesta. Vaikka en kovin vuolaasti kirjoittelekaan tänne, saati erikseen kiittele vinkeistä, niin foorumin pläräämisestä ja saamistani vastauksista on ollut kerrassaan todella paljon hyötyä ja iloa.

6
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 13.09.11 - klo:14:07 »
Kenkien hoitoon suositellaan että ensin kosteutetaan creamilla, ja sitten lankataan plankilla. Tämähän tietenkin toimii ensimmäisellä kerralla ihan ok, mutta mites seuraavilla kerroilla? Pitääkö vanha lankki jotenkin putsata pois vai imeytyykö cream lankista läpi?

7
^Aikani kun tuumailin ja ihmettelin niin vaikuttaisi vähän siltä että vaikka kengän saa kireälle, se tuntuu istuvan ja on pituussuunnassa oikean kokoinen niin kantapääni on liian kapea siihen. Lisäksi nahkakengissä ei näyttäisi olevan sellaista kunnon kantakuppia joka urheilukengistä löytyy. Liekö valmistustekninen juttu vai mikä.

Noh, pitänee ilmeisesti noihinkin kokeilla niitä heelgrippejä. Tuota huopakikkaa kokeilin joskus ja minulla se ei oikein toiminut kun se painoi vain pistemäisesti joten oli aika epämukava.

8
Tervehdys taas pitkästä aikaa. Sellaista tässä olen miettinyt että "lipsuuko" muilla jalka nahkakengissä vaikka koko olisikin oikea? Meinaan että tennareissa ja pyöräilykengissä ja muissa jalka ei luista milliäkään mutta jokaikisessä nahkakengässä joita olen omistanut on jalka elänyt vähän kävellessä, oletettavasti siksi kun on sellainen liukas nahkavuori. Seurauksena sitten tulee kovettumia. Tapahtuuko tätä muilla vai johtuuko tämä nyt siitä että lesti ei ole 1:1 jalan kanssa ja tämän voisi korjata etsimällä parhaan koipea vastaavan lestin?

9
Tämä nyt voinee mennä joko tähän ketjuun tai sitten tuonne 'Mitä inhottavaa näit tänään' riippuen mielipiteestä, mutta koska olen biasoitunut niin laitan tänne. En tiedä käyttäisinkö mutta ihan hupaisa idea kuitenkin.

Lainaus
Men have struggled for millennia to find the most immediate visual signifiers for their wealth and status. Adafruit Industries has now added to their list of choices with a set of iCufflinks that disposes with the metaphors and speaks of power literally -- by featuring a pair of power buttons. It's not enough to merely cast some Mac-inspired On / Off switches out of aluminum, however; Adafruit has also inserted LED lights within the iCufflinks, which can be programmed to pulsate to your chosen rhythm.Linkki itse uutiseen: http://www.engadget.com/2011/06/16/adafruits-icufflinks-pulsate-with-the-power-of-your-mac-love/

10
Linkit ja vinkit / Vs: Jalkineiden osto verkkokaupoista
« : 14.06.11 - klo:22:16 »
Itse itselleni vastaten, ja mahdollisesti siinä toivossa että hyödyttäisi jotain toistakin italotyylin kannattajaa:

http://www.forzieri.com/

Tuolla näyttäisi olevan jonkun verran nimekkäitä kenkiä kuten Moreschia ja vastaavia, ja sitten kaikkea muuta luksussälää myös. Vaikuttaisi asialliselta paikalta joskin ehkä vähän kalliilta.

11
Linkit ja vinkit / Vs: Jalkineiden osto verkkokaupoista
« : 13.06.11 - klo:14:14 »
Tietäisikö kukaan Herring Shoesin tapaista nettiputiikkia jossa myytäisiin enimmäkseen italialaistyylisiä popoja? Lodingin nettikauppa on yksi mutta muitakin olisi kiva tietää.

12
Päivän noboiluannos:
Hankin siis kevääksi goodyear-weltillä olevat nahkapohjaiset kengät, ja blah

Eikös jonkinasteinen konsensus täällä saavutettu, eli että itse pohjat voi kyllä suomessa usemapikin suutari vaihtaa, mutta reunoksia ei, koskaa varsinaista Goodear Welt konetta ei löydy? Eli jos reunos menee pilalle, niin taitaapi olla seurava osoite popoille Englanti.

Tuon tapainen mielikuva minullekin syntyi kun lueskelin jotain ketjua täällä, mutta koska goodyear-koneen ja läpineulontakoneen eroa ei selkeästi alleviivattu missään kohti niin homma jäi nopealla luvulla ( ja vähäisellä kenkätietämyksellä ) vähän epävarmaksi. Mut ei se mitään, kysymällä viisastuu ja nytpä tiedän sitten miten antaa ensiapua noilla kengille ja toisaalta myös sen että gummipohjaisiksi modaaminen onnistuu kotomaassakin. Olin nimittäin jo valmistautunut siihen että britteihin nuo on lähetettävä kunhan pohjan vaihto on ajankohtainen. Hienoa kerrassaan, joten kiitokset taas kerran.

13
Päivän noboiluannos:

Hankin siis kevääksi goodyear-weltillä olevat nahkapohjaiset kengät, ja tässä kevään aikana olen huomannut että kärki kuluu aivan hirmuista vauhtia ja onkin jo nyt aivan viisto. Ajatus oli että vaihdatan noiden loppuun ajon jälkeen tilalle vibramit tai dainitet, mutta jäin nyt miettimään että missä vaiheessa vaihdatus pitää tehdä. Eli kuuluuko myös reunoksen vaihtaminen pohjanvaihto-operaatioon vai pitäisikö pohjat vaihtaa jo nyt kun reunos on vielä kunnossa mutta alkaa kohta sekin kulumaan?

14
^Hienoa! Pelkäsin nimittäin jo että prosessi olisi vaikeakin ja kavennukseen joutuisi upottamaan jopa satoja euroja. Tuolla hintaa, tai ylipäätään alle satasen töillä takin kokonaishinta jää vielä reippaasti alle Schottin joten plussalle tässä jäädään.

15
Liipannee sen verran läheltä tätä ketjua että kysynpä täällä:

Hankin siis viime talveksi sen Varustelekan mustan peacoatin joka istuvuutta lukuun ottamatta oli mitä parhain talvitakki. Millaisissa hinnoissa suunnilleen liikuttaisiin jos tuota saisi jossain kavennettua sekä hartioista että vyötäröltä? Kangas itsessäänhän on oikein hyvää joten tuntuisi aikamoiselta haaskaukselta laittaa tuota kiertoon ja hankkia uutta.

Sivuja: [1] 2 3 4