Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - John_Galt

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 08.06.15 - klo:21:22 »
Sivuhuomio: onpahan muuten melkoisen harvaa ommelta popossa. Ei ole harvalle mitään muuta syytä kuin tuotantoprosessin nopeuttaminen ja kuva taas muistuttaa, miksi myin A-E:n parini pois hyvän aikaa sitten.
Virheitä käy jokaiselle valmistajalle. Itselläni on Sandersseista murtunut nahka hoidosta huolimatta alla parin vuoden käytössä. Toisaalta joskus huonokin laatu voi kestää yllättävän kauan. Yhdet eccot säännöllisellä lankkauksella ovat edelleen "käyttökunnossa", ostettu 2008.

2
Asut ja pukineet / Vs: Ab Suomen Herrainpukimo Oy
« : 08.06.15 - klo:19:33 »
Tilasin toukokuun 2. päivä paidan pukimosta. Onko tiedossa yhtään koska paita mahtaisi tulla?

3
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 23.03.15 - klo:21:26 »
Uudet kengät


4
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 04.01.15 - klo:17:08 »
Varmasti ihan pätevä sykemittari, mutta vaikea kuvitella rumempaa kelloa muualle kuin lenkkipolulle. imo

5
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 16.12.14 - klo:20:59 »
Business casual alalla, jossa työasuna harmaa puku? Onko tweed-takki ja polo liian maaseutularppausta jo?

6
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 26.11.14 - klo:20:18 »
Sain osa-aika työtä keväälle ja tässä työssä pukua joutuu/pääsee käyttämään säännöllisesti asiakastapaamisissa. Pari T.M. Lewinin pukua jo löytyy, mutta ongelma on päälitakki. Säädyllinen villakangastakki löytyy mutta puvun kanssa yhteen sopivaa sadettakkia taas ei. Mistä kannattaisi metsästää halvalla säädyllistä raincoatia tai mackintoshia?

Vielä opiskeluja pari vuotta jäljellä eikä osa-aikatyön palkkakaan päätä huimaa. Tarkoitus kuitenkin ostaa sitten valmistumisen jälkeen ihan aito Burberryn tai Mackintoshin raincoat, niin ei hirveästi viitsisi tässä vaiheessa ylimääräistä sijoitella.

7
Vaurastuminen perustuu kahteen asiaan. Pieniin kuluihin ja pitkään aikaan. Kuten Einstein on sanonut, korolle korkoa on maailman kahdeksas ihme. Jopa reilu satanen kuussa pari vuotta voi muuttua vuosikymmenissä sadoiksi tuhansiksi euroiksi.

Kulut ovat suurin kysymysmerkki vaurastumisessa. Indeksistä voi saada noin 7-10%:n vuosituoton, mutta kulut voivat syödä vuosien saatossa tuosta korosta leijonan osan. On anteeksiantamatonta maksaa jopa 2:n %:n hallinnointipalkkiota, mikäli rahasto seuraa suuresti indeksiä. Eikä suurin osa rahastoista pääse edes tuohon tuottoon ennen kuluja. Tämän takia mieti tarkkaan luotatko salkunhoitajaan niin paljon että olet valmis maksamaan suurta palkkiota, vai laitatko vain "tylsästi" halvimpaan indeksirahastoon.

Tämän jälkeen sitten vaan mahdollisimman suuri osa tuloista syrjään indexiin kuukausittain säännölliseti ja odottamaan. Vuosikymmenessä tai muutamassa on kerääntynyt sievoinen summa ja kun tähän lisätään korot, koron korot ja koron koron korot, voi potissa olla jo omaisuus.

8
Asut ja pukineet / Vs: Maiharit
« : 28.05.13 - klo:17:32 »
^ Tuohon hintaanhan sen on oltava parasta luomutuotannon nautojen nahkaa, nautojen, joilla on oma henkilökohtainen hierojansa auttamaan palautumisessa päivän rasituksista, kun ruoho on pitänyt hakea Tirolin vuoristoniittyjen rinteiltä.

Kyllä. Tai sitten kysymys johtui siitä että (kuten tässäkin ketjussa on mainittu) on nuo "armymaiharit" ikävän usein huonolaatuista "aitoa nahkaa" - Corcoranin jump bootitkin on tietyllä tavalla tyylikkäät, mutta suhteellisen huonoa laadultaan se nahka, jonkinlaista muovista kuraa. Tuohon hintaan kun oikeasti saa ihan kelvollisesta nahasta tehtyjä kenkiä jotka on valmistettu korkeampien tuotantokustannusten maissa niin en näe kysymystäni mitenkään erikoisena - onko vähän känkkäränkkä-päivä?

jermu: Aivan tajuttoman hienot! Ton takia noi mustat ei innostakaan. Minkäs kokoinen sun jalka on? Ei kait se ollut se seiska, jostain sun monkey boots-seikkailuista muistan lukeneeni näin. Jos nyt kävis marginaalinen tsägä että sun mono onkin 43/UK9 niin huikkaa, mulla on vähän leveempi jalka ja kiinnostais poistaa noi kuljeksimasta.

//Edit: Ramaraolle tosiaan kiitokset vielä tarkennuksesta. Kuten sanottua, tuo musta versio ei nappaa. Toi toinen versio on nimenomaan se mikä sytytti.
Mistäs saat uutta varsikenkää tohon hintaan? Taitaa loakenkin Intiakengät maksaa enemmän... Noi kengät on muuten tehty Virossa. Jo miettii että perus virokenkä on suomalaisten ulkoistama liimalätty, niin uskallan veikata että ovat laadukkaat. Tuskin liimalättytehtaat olisivat valmiit ottamaan vastaan weltattuja kenkiä.

Muutenkin minua ihmetyttää Viron ja muiden halvemman tuotantokustannusten maiden dissaus. Monet kolmansien maiden tehtaat sylkevät monin verroin jopa parempaa tuotetta ulos kun yya-suomen vanhat tehtaat.

9
Valitettavasti puhelin meni jo :/ Jos jostain syystä kauppoja ei synnyt, niin palaillaan.

10
hintaa tiputettu ja laitoin nyt lumiallekin hinnan, jos joku haluisi sen sittenkin

11
Laatutori / Vs: M: noin 2kk käytetty HTC 8s, hp 150€
« : 20.04.13 - klo:23:09 »
Millainen oli käytössä Lumiaan verrattuna?
Akku kestää varmaan tuplasti yhtä kauan. Näyttö on vähän isompi, mikä on sekä plussa että miinus. Tuo neljän tuuman näyttö oli kuitenkin ihan käytettävä vielä, ja nettiselailussahan toi on kivempi. On myös vähän kevyempi kuin lumia.

Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava että kamera on kyllä aika vaatimaton lumiaan verrattuna ja että tuosta puuttuu nokian navikointi. Kartat tosin on ja siihen saa ladattua kartat offline käyttöä varten (ei onnistu lumiassa, en ymmärrä miksi) Ihan tykkäsin tästä puhelimesta, ihan 50/50 menee lumian kanssa, jos olisi yhtä hyvä kamera niin varmasti lahdoittaisin/myisin lumian pois.

12
Myydään siis musta HTC 8s puhelin. http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/HTC8SBLACK/htc-windows-phone-8s-alypuhelin-musta Ostettu 9.2.2013 Vaasan gigantista, ja ollut tästä ehkä puolet käytössä. Puhelin siis virheetön ja takuuta siis jäljellä vajaa kaksi vuotta! Mukaan voidaan laittaa vielä 16gb:n muistikortti kaikkine myyntipakkauksen sisältöineen. Kaupat voidaan tehdä joko kasvotusten Turku-Vaasa tai postilla.

Puhelin ostettu rikki menneen nokian lumia 800 tilalle, mutta nokia palautuikin sitten takuuhuollosta. Ajattelin että tämä voisi mennä paremmin kaupaksi uudempana puhelimena ja olen sen takia päättänyt myydä tämän luurin. Luurissahan ei itsessään ole mitään vikaa, vaan esimerkiksi akunkesto on lumiaa selvästi parempi. Jos siis joku on lumia 800 vailla, voin HTC:n sijaan senkin myydä. Tarjouksetkin huomioidaan!

Muutama mallikuva netistä. Jos tarvitset, voin toki omastakin luurista ottaa kuvia.
[spoiler]
[/spoiler]

lumia on täysin toimiva ja etulasi on juuri vaidettu takuussa

Yhteydenotot yksityisviestillä tai tähän viestiketjuun. (pari viestiä tullut, ja näyttäisi että puhelin menee foorumin välityksellä.)

13
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 20.04.13 - klo:15:08 »
John_Galt, en muistakaan sinun kirjoitelleen foorumille pitkään aikaan. Tyylihän elää aina kantajansa mukaan, elämäntilanne ja ympäristöt vaikuttavat aina.
Kiva huomata että vielä minutkin muistetaan, vaikka paikka paikoin olen varmaan ollut liiankin värikäs täällä.

Olin vuoden intissä ja nyt olen opiskellut puolisen vuotta. Ollut sen verran muuta tehtävää, etten ole täällä ehtinyt kirjoittelemaan, vaikka foorumia olenkin koko ajan seurannut.

14
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 17.04.13 - klo:17:43 »
Paljon on oma pukeutumiseni mennyt "eteenpäin" siitä, kun aloin lukea Keikaria. Alkuaikoina hommasin vain kauluspaitoja ja suoria housuja. Aina tilaisuuden tullessa ylipukeuduttiin ja pukeutumiseni varmasti näyttänyt humoristiselta paikka paikoin. Nyt on vaatekaappi niin täynnä, että ostin ensimmäistä kertaa "tilalle" uuden vaatteen. Vanha kevät takki saa jäädä varastoon uuden tieltä.

Eli ostin uudeksi takiksi "katutyylin" Niken m65:n. Tuun varmaan hankkimaan vielä jossain vaiheessa ihan vapaa-ajalle Niken flyknit kengätkin. Alkuajan pönöttävä brittityyli alkaa vaihtua hister lookiksi. Oon siis edelleen nolo ilmestys.
[spoiler][/spoiler]

15
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 25.03.13 - klo:15:09 »
Uimahallin ranneke olis niin blankko et ei oo edes viisareita

[spoiler][/spoiler]
Olet vaasassa käymässä?

Sivuja: [1] 2 3 ... 8