Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Kaff

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Muji farkkurotsi takaisin myyntiin, koko ei mätsännyt ostajaehdokkaalle. Myös muiden kamojen hintoja dropattu!

2
Muji farkkutakki varattu.

3
Paljon uutta kamaa myynnissä.

4
Laatutori / Vs: M: Ray-Ban, John Smedley, Selected yms.
« : 06.11.15 - klo:18:36 »
Sugar Cane farkkurotsi myyty

5
Laatutori / Vs: M: Ray-Ban, John Smedley, Sugar Cane yms.
« : 12.10.15 - klo:09:05 »
Nahkarotsi, Post O'Alls, Vailent ja ToS myyty.

6
Nahkatakki, farkkutakki ja cruzer lisätty

7
Aeropostalet myyty

8
Moi.

Onkohan tuo Aeropostale farkkujen mitta oikein?

Meinaan 89 senttimetriä on 35 tuumaa. Vai oletko merkannut koon väärin päin? 34/32 ymmärtäisi, kun tuuman turhamaisuuslisä ei ole kovin poikkeuksellinen.

Kyselen, sillä 32 koosta voisin olla kiinnostunut...
Moi,

Kyllä mitta on oikea, näiden(kään) farkkujen tagsize ei juuri kerro mitään todellisesta koosta. Saattavat hieman kutistua pesussa, mutta vyötärömitta varmaankin käytössä venyy takaisin tuohon 89cm..

9
Uniqlo myyty, hintoja tsekattu.

10
Kaunis elämä / Vs: Parturit
« : 09.06.15 - klo:22:19 »
Mulla ollut M Room-jäsenyys ehkä kolme vuotta mutta nyt tekis mieli vaihtaa (kortti mennyt umpeen kuukausi sitten. Silver-kortin hinta noussut 350€:n, mikä mun hiustenleikkuuvälillä ei enää ole halpa edes Helsingin keskustan mittapuulla. Tulee käytyä ehkä 5-6 vk välein leikkauttamassa.

Lisäksi työn laatu on M Roomissa vaihdellut huomattavasti. Muutama tosi hyvä parturi sieltäkin löytyy, mutta harvoin osuu omalle kohdalle. On tullut käytettyä Kampin, Kallion, Hakaniemen ja Töölön liikkeitä.

Suosituksia otetaan vastaan. The Barber Shop kiinnostaa habituksensa vuoksi, mut arvostelut on olleet ristiriitaisia. Arvostaisin, jos parturi osaisi nähdä millainen letti sopii just mun pään muodolle, kasvonpiirteille ja hiuslaadulle yms.

11
Linkit ja vinkit / Vs: Vinkkejä Kiinaan
« : 06.06.15 - klo:23:39 »
Shanghaissa kannattaa käydä syömässä Din Tai Fungissa dumplingeja. Taiwanilainen ketju, mutta alansa huippu. Shanghaissa ainakin Old Townista ja French Concessionista löytyy kyseinen rafla - kannattaa mennä joskus muulloin kuin lounasaikaan tai saattaa olla piiiiitkä jono edessä.

12
Filson ja Levikset myyty

13
Filson ja Levikset varattu

14
Reiskat, Filson ja Levikset lisätty

15
Kaunis elämä / Vs: Taskuveitsi
« : 11.05.15 - klo:12:01 »
Mulla kulkee taskussa lähes aina Kershaw nura 3.0. Sopivan kokoinen EDC-veitseksi ja riittävän jämäkkä terä esim mökillä puunvuolentaankin. Miinuksena terämateriaali - varsinkin kun duunissa tulee availtua pahvilaatikoita usein, terää saa olla teroittamassa melko tiuhaan.


Sivuja: [1] 2 3 ... 5