Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jape

Sivuja: [1] 2 3 ... 15
1
Yhteiskunta / Vs: Miksi Suomessa pukeudutaan huonosti?
« : 05.06.17 - klo:13:58 »
^^Minäkin katselin koulun kevätjuhlissa myös yleisöä ja tein samoja huomioita. Sinänsä erikoista, että lapsi puetaan juhlavaatteisiin, mutta sitten vanhemmat (tai ainakin isä) ovat liikkeellä jossain nuhjuissa collegehousuissa ja lökö-t-paidassa. Siinä sitä näytetään taas lapsille kunnollista esimerkkiä... Kyllä pitäisi olla koko perheellä yhteinen linja, suuntaan tai toiseen. Mieluummin toki tuollaisessa tilaisuudessa sinne siistimpään suuntaan.

2
Ainakin minulle on aina ollut vaikea ilman oikeaa sovittamista kuvitella, miten jotkut tietyt lasit istuvat ja miltä ne näyttävät naamalla. Optikkoliikkeessä käydessä sovittamisten hylkäysprosenttini on niin lähellä sataa, että en lähtisi kokeeksi tilailemaan. Laseista on yllättävän vaikea löytää tarkkoja mittojakaan, että saisi verrattua vanhoihin. Saahan niitä toki sitten aina palauteltua, mutta on siitäkin riesaa.

3
^Heh, kirjastonhoitajan silmä kiinnittyy kuvissa ensimmäisenä taustoihin. Missä kirjastossa nuo on kuvattu?

4
Riippuu mihin on aiemmin tottunut. Jos on ennen käyttänyt isoja lökövaatteita, niin ne sopivan kokoiset saattavat tuntua jonkun aikaa varsin napakoilta ennen kuin niihin tottuu.

Itsekin olen pikkuhiljaa siirtynyt L-koon vaatteista ensin M-kokoisiin ja sitten huomannut oikeastaan olevani yleensä S-kokoinen. Eikä kropan koossa ole siinä välissä tapahtunut mitään merkittäviä muutoksia.

5
Kaunis elämä / Vs: Mitä juot/syöt nyt?
« : 24.10.16 - klo:09:38 »
Kuulostaa hyvältä, yksinkertainen on usein kaunista. Tai ainakin maukasta. :-)  Ja olen samaa mieltä mutakakuista, parempi vaan jos eivät ole ällömakeita.

6
Mites noiden Hackettien vyötärömitta, onko tasan 32" vai vähän päälle?

7
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 29.08.16 - klo:09:21 »
Jos luonnonvalkoinen ja villainen käy, niin: https://webshop.ruskovilla.fi/tuote/640

8
Saisiko tuosta Bogliolin K jacketista ne tavalliset mitat?

9
Inis Meain ja toinen Tilley myyty, kiitokset ostajille!

10
Uniqlon paidat myyty.

11
Tarkempaa koko-infoa neuletakista. Vaikka sanallinen isompi–pienempi vertailu noihin Uniqlon m-koon paitoihin...

Aika standardi M-koko. Sanoisin oikeastaan, että se on vähän pienempi kuin nuo Uniqlon paidat, joista M on minulle iso ja S sopivahko. Voin ottaa siitä mittoja vähän illempana.

12
Viime kesän myyntiketju taas ajankohtainen, kaikki yllämainitut löytyvät vielä kaapista. Ostakaa pois ennen kuin askartelen näistä pyyhkeitä ja nenäliinoja.

13
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 14.04.16 - klo:09:42 »
Minulla sattui jo aikaa sitten jossain (varmaankin tässä ketjussa) vastaan linkki drinkkiin nimeltä GTee, jossa giniä sekoitettiin jääteen sekaan. Koska jäätee tapaa olla inhaa sokerilitkua (ellei tee itse) ja muutenkin juon teeni mieluummin lämpimänä (kesälläkin), kokeilin talven mittaan samaa ideaa muutamaan otteeseen kuumana versiona. Vähän niinkuin ginitotina siis, tai jägerteen varianttina. Ginin kanssa kannattaa tietysti kokeilla jotain sitruksista teetä. Sopivan kun löytää, niin se toimii yllättävän hyvin! Täällä Jyväskylässä saa Teeleidistä Aavikon kukka -nimistä teetä, jossa on mukana reilusti sitruunaruohoa ja lisäksi mausteita & sitruunaa, ja se on kuin tehty ginin kaveriksi. Kannattaa kokeilla joskus kylmänä iltana.

14
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 23.03.16 - klo:13:45 »
^Tätä solmukonstia minäkin käytän, hyviv pysyvät nauhat paikallaan.

Sähköliikkeestä saatavaa kutistesukkaa olen joskus kokeillut tee-se-itse kengännauhoihin ja se estää kyllä nauhan päätä purkautumasta, mutta sitä ei nimestään huolimatta saa yhtä kompaktiksi kuin ne useimmissa nauhoissa valmiina olevat muovipäät ovat. Metallisista en osaa sanoa, ei ole tullut sellaisia aikoihin vastaan.

15
Asut ja pukineet / Vs: Barbour
« : 16.02.16 - klo:09:43 »
No kas. Hiljattain luin kirjan "A year of marvellous ways" ja siinä oli (englantilaisella) päähenkilöllä keltainen öljykangastakki. Vähän mietin, että mahtaako sellaisia olla olemassa, mutta näemmä on.

Sivuja: [1] 2 3 ... 15