Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - SamiP

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 17.01.11 - klo:23:57 »
Puntit kyllä kruunaa koko "komeuden"...2
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 11.01.11 - klo:14:20 »
Morgan tuli myös itselleni ensimmäisenä mieleen. Kuuleman mukaan Morgania tilatessa saapi varata ainakin kaksi vuotta jonossa odottamiseen.

3
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 08.11.10 - klo:19:51 »


Ehei. Eniten mättää tuo pakettiauton levyinen solmio. Voi G-sus, miten voi solmiosta saada noin leveän.

Onkohan se pöytäliina?

Itse huomasin reilu viikko sitten eräissä juhlissa ~160cm pituisen herrasmiehen, jolla samanlevyinen kravatti solmuineen. Tovin katselin sitä "ihastuneena", mutta vaikea siitä varmaankin on tehdä kaposempaa solmua ellei kravatin alapää roiku haarovälissä. Olisihan tuohonkin ratkaisunsa, mutta tuskin sitä Taavi Tavis tajuaa Halpa-Hallin kravattihyllyllä... Hmmm.. Saataisipa siitä ihanuudesta olla kuva työmaalla. Tarvitseekin tutkia asiaa.

4
Etiketti / Vs: Cocktailtilaisuus
« : 22.10.10 - klo:20:18 »
Itse lähtisin liikenteeseen siitä ajatuksesta, että minkälainen on kutsun antajan arkivaatetus. Jos siellä käytetään irtotakki+housut-linjaa, niin sitten puku päälle. Ja taasen farkku+kauluspaita tms ollessa arkivaatetus, niin blazer & flanelli. Eli astetta kahta parempaa, kuin kutsujan arkivaatetus.

5
Linkit ja vinkit / Vs: Hifi-ketju
« : 13.10.10 - klo:23:27 »
Itse tilasin aikanaan omaan soittimeen Etymoticin ER6i-mallin Euroopasta ja hintaa tuli reilu 100€. Hukkasin nuo viime talvena ja ostin tilalle ~80€ Sennheiserit. Äänenlaatuero oli järkyttävä Etyjen hyväksi ja keväällä sitten satuin löytäänkin ne kotoa, joten taas on mukava kuunnella reissussa musaa. itse sijoittaisin hiukkasen lisää ja tonkisin Etymoticin malleja tai vaihtoehtoisesti Shuren edullisempia, joita olen myös testannut ja hyväksi todennut.

6
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 15.09.10 - klo:21:12 »
Harvie & Hudsonilta lähti tilaukseen kaksi paitaa testiin kun erään foorumistin luona tutustuin paitoihin. Toinen normaalimitoituksella ja toinen slimminä. Lisäksi pitäisi tuossa ensi viikon aikana tipahtaa työmaalle Tyrwhittin mustat oxfordit.

7
Kaunis elämä / Vs: Mustekynät
« : 15.09.10 - klo:18:38 »
Hero saapui, siitä kiitos JMK:lle. Musteenkin kipasin jo Tampereen akateemiseseta.
Ainakin omaan silmään harakan varpaani saivat heti lisää ulottuvuutta.

Kiitos myös täältä JMK:lle kynistä. Saas nähdä ihmettelevätkö Tampereen Akateemisessa yhtäkkistä musteen menekkiä, kun itsekin kävin siellä vajaa pari tuntia sitten poistamassa purkin mustetta :D Tulipahan mieleen tässä kotosalla, että olisi voinut samalla kysyä Parkerin konvertteria, kun Frontierin omistan ja pari patruunaa olisi vielä jäljellä.

8
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 18.08.10 - klo:17:09 »
Eilen Ylöjärven Dressmanista sattui silmään sininen pellavatakki sekä musta trenssi 10€/kpl. Sattui vielä kokojakin löytyyn, joten tuolla hintaa joutui käymään kassan kautta :)

9
Asut ja pukineet / Vs: Pelkistetyt farkut?
« : 05.07.10 - klo:15:53 »
[Omassa käytössäni ovat crockerin perus kapeat farkut toiminut (mod 310 niissä lukee). Yksivärisiä, kangas on tosin hieman ohutta, mutta minua 1 tai 2 % elastaani ja sen tuoma mukavuus ei häiritse. Hintaa on vähän väristä riippuen 40-60 € eli ei mikään paha hinta, varsinkin kun ensimmäinen 3 v. sitten ostettu pari on edelleen käyttökelpoinen.

Olin juuri tulossa säikeeseen kertomaan omia positiivisia kokemuksiani ko. merkistä. Mielestäni hyvät perusfarkut sopuhintaan, samaan syssyyn on myös tilitettävä JC:n asiakaspalvelusta, yhtään vähättelemättä aivan loistavaa. Kerrankin ei tarvinnut kuin kävellä liikkeeseen, sanoa preferenssit ja myyjä löi eteen sellaisen kasan sovitettavaa että oksat pois.

Crockerin kulutuskestävyyttä olen ehkä väärä henkilö arvioimaan, sen verran harvoin tulee farkkuja käytettyä.

Itse en ole oikein tyytyväinen Crockerin kestävyyteen. Oma työni on housuille kohtuu paljon kuluttavaa työtä(lattialla istumista ja pyörimistä), joten viime syksynä ostetut farkut menivät parisen viikkoa sitten puhki niin haarovälistä kuin takapuolesta. Ja farkkuja on kuitenkin omassa kierrossani useampi kappale. Itse olen ollut tyytyväinen Dieselin farkkuihin, mutta ne taas eivät mene tämän keskustelun vaatimuksiin. Vaikkakin heiltäkin löytyy silloin tällöin hyvin pienellä kulutuksella oleva malli.

JC on todellakin farkkujen ostamiseen loistava paikka. Ei ole kertaakaan asiakaspalveluun tarvinnut pettyä ja aina on tullut järkyttävä nippu malleja sovitettavaksi, niillä vaatimuksilla mitä olen halunnut.

10
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 03.07.10 - klo:22:11 »
EI nyt mene varsinaisen ostamisen piikkiin, mutta kävin tonkimassa isoisän jäämistöä ja mukaan tarttui varsin nätisti istuva shaketti ~60-luvulta. Joten seuraava hankinta on liivit tuohon asuun. Viitisen vuotta sitten kävin sieltä kaivamassa frakin, joten varsinaisia aarteita siellä on... Onneksi olen samankaltainen ruumiinrakenteeltani(toisin kuin veljeni) kuin isoisä aikanaan, joten vaatteet sopii varsin hyvin päälle kertalaakista.

11
Asut ja pukineet / Vs: Mitä on Dandyismi ?
« : 30.06.10 - klo:14:56 »
^ seteliklipsi / korttikotelo (molemmat kultaisena, hopeisena sekä nahkaisena ruskea & musta), niin pitäisi saada hoidettua (lähes) kaikki kombot onnistuneesti :)

Edit. Tuo seteliklipsin käyttö tosin vaatii myös hieman pätäkkää, mitään 5e seteleitähän siinä on turha pidellä.

Eipä se tarvitse muuta kuin nipun vitosia sekä yhden 50/100€ päälimmäiseksi oman varallisuuden mukaan ;)

12
Asut ja pukineet / Vs: Baracuta
« : 19.06.10 - klo:16:41 »
Itse tilasin keväällä juurikin tuon vintage fit-mallin kokoa 42. Oma rintakehä on 100cm. Olen kyllä ollut kokoon varsin tyytyväinen, etenkin leikkaukseen kun se on riittävän slimmi. Eli ei tunnu kinnaavan mistään. Ainut mistä voisi napista on takin pituus. Mutta ongelma on lähinnä siinä, että olen 193cm pitkä... Varsinaista vertailua vintagen ja slimmin välillä en osaa sanoa, kun tuo Baracuta on tällä hetkellä ainut kaapissa oleva malli.

Viitsitkö mitata kainalo-kainalo -leveyden ja vyötärönleveyden (mikseipä hartiasaumojen väli ja hihanpituuskin)? 42 tuntuu aika reilulta koolta 100cm rinnalle, mutta noissa tosiaan on paljon vaihtelua...

Olen hieman miettinyt koon 40 slimmiä tai vintagea (tai sitten G4 - ja G23 on kyllä siisti mac). Rintakehä aika tavalla tuo ~100, pituutta 188...

Tuo vintage fit-takki olikin kokoa 44. Ja ihan puhtaasti hihan pituuden takia tuon koon valitsin, vaikka 42(tai ehkä 40) olis rintakehän takia sopivampi. Pistin mittojani aikanaan Baracutan aspaan ja heidän vastauksen jälkeen päädyin tuohon kokoon, kun en pidä siitä että hihat ovat liian lyhyet tämän kaltaisissa takeissa.

44(eli XL) Vintage fit olis seuraavanlainen:

kainalo-kainalo: 60cm
vyötärönleveys resorin yläreunasta: 46cm
hartiasaumoja ei voi mitata, kun niitä ei takissa ole
hihanpituus niskasta(kokolapun kohdalta) hihansuuhun on 89cm

13
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 19.06.10 - klo:16:31 »
Hanskathan kannattaa hommata hiukan liian pitkillä sormilla, koska käytössä sormiosa levenee ja samalla lyhenee.

14
Asut ja pukineet / Vs: Baracuta
« : 18.06.10 - klo:16:17 »
Voin ottaa mittoja, kunhan pääsen joskus illasta kotiin. Hihojen pituuden takia lähinnä päädyin tuohon 42 vintageen, kun pääsääntöisesti pienemmät koot ovat mallia "ranne paljaana".

15
Asut ja pukineet / Vs: Baracuta
« : 18.06.10 - klo:15:56 »
Onkos kenelläkään kokemusta g9 vintage fit- takeista?
Itselleni g9 slimfit koossa 40, eli medium on aika passeli, mutta voisi olla vatsan ja rinnan kohdalta, eli etupuolelta vielä vähän istuvampi, ainakin näin kesäaikaan, koska alla ei ole paljoa vaatetta.
Toisaalta pelkään että vintage fit alkaa kinnaamaan hartioista ja kainaloista. Oma rinnanympärykseni on noin 103-104 senttiä.

P.S. Ivyn ja Henrypitkinin propaganda on todella purrut. g9 on noussut hetkessä lempitakikseni.. Ensimmäisen kerran kun näin netissä noita Baracutia, niin ihmettelin mitä niissä voi nähdä. Mutta en ihmettele enää. Aivan loistavia pusakoita! Eivätkä kyllä ole lähelläkään taksimiespusakoita, eikä varsinkaan erääseen etniseen vähemmistöön kuuluvien herrojen käyttämiä "silkkipusakoita".

Itse tilasin keväällä juurikin tuon vintage fit-mallin kokoa 42. Oma rintakehä on 100cm. Olen kyllä ollut kokoon varsin tyytyväinen, etenkin leikkaukseen kun se on riittävän slimmi. Eli ei tunnu kinnaavan mistään. Ainut mistä voisi napista on takin pituus. Mutta ongelma on lähinnä siinä, että olen 193cm pitkä... Varsinaista vertailua vintagen ja slimmin välillä en osaa sanoa, kun tuo Baracuta on tällä hetkellä ainut kaapissa oleva malli.

Sivuja: [1] 2 3 ... 5