Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - DeLillo

Sivuja: [1]
1
Asut ja pukineet / Suomalaiset suutarit ja kenkäliikeet
« : 15.12.10 - klo:20:13 »
Olihan Suomessakin Mittatilausjalkine T&P Oy, jonka nykytilasta minulla ei ole mitään havaintoa. Nettihaulla ei näytä pääsevän mihinkään toimivaan sivustoon.

Firma valmisti klassisia mittatilausjalkineita ja pajalla oli useampi työntekijä. Liikkeessä oli myös myynnissä laadukkaita valmiskenkiä. Periaatteessa siis sama konsepti kuin Davidsonilla.

Pääsipä firman pomo Teijo Piippo myös Juhla Mokan mainokseen esittelemään käsityöammattiaan. Olisi mukava kuulla Piipon nykykuulumiset.

2
Kaunis elämä / Mallasviskeistä
« : 04.02.09 - klo:22:57 »
Mallasviskit jos mitkä sopivat herrasmiehen nautittavaksi. Ne ovat arjen yläpuolella olevia juomia, joita voi kuitenkin nauttia myös arkisin. Mallasviskit täyttävät myös klassisen tyylin kriteerit: pitkä käsityöläisperinne, tiukat laatuvaatimukset, pienet tuotantoerät ja pyrkimys massojen suosion sijasta oman näkemyksen mukaiseen laatuun.

Mitä jos alettaisiin kerätä tähän viestiketjuun mallasviskisuosituksia ja keskustelua mallasviskeistä.

Aloitan kahdella helpolla ja selkeällä, jotka toivon mukaan herättävät keskustelemaan.
Balvenie Double Wood: hienostunut, elegantti ja tasapainoinen, sherryvivahteet tuovat persoonallisuutta. Yksi suosikeistani 12-vuotiaissa mallasviskeissä.
Caol Ila: Alkon järkihintainen suosikki, sopivasti savuinen ja makeahko maku. Suositeltava perusviski, vaikkei tarjoakaan mitään maata mullistavaa makuelämystä.

Sivuja: [1]