Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Nti Tursti

Sivuja: [1]
1
Yhteiskunta / Britannian kuninkaalliset häät
« : 29.04.11 - klo:18:49 »


Herrasväki Beckhamilla ei ollut ihan paras päivä... tai sitten kyseessä on (taas) harkittu palstatilan havittelu ;)
Ei ihan äkkiseltään uskoisi, että kuninkaallisiin häihin ollaan menossa.

2
Linkit ja vinkit / Kriisiapua?
« : 08.02.11 - klo:13:48 »
Onkohan foorumisteilla mitään ideaa, mistä voisi löytää NAISTEN kalosseja?? Voinette kuvitella Turistin tuskan, kun oman talon vintiltä löytyi vaikka kuinka ja paljon, oikean kokoisia, mutta rikkoontuneita, kalosseja :( Ja tietenkin siellä oli myös noita vanhoja kenkiäkin, joihin en ole uskaltanut sen kummemmin koskea, etten riko niitä. Onko mitään kikkakolmosta, jolla saisi vuosikymmenien takaiset nahat ja kengänpohjat kestämään? Kengät näyttävät päällisin puolin ehjiltä, mutta nahka (-myös nahkapohjat) ovat kovin, kovin kuivia.


3
Vapaa sana / Paljon puhetta, vähän villoja...
« : 09.12.10 - klo:18:45 »
Myönnän olevani "vakooja" joukossanne. Olen siis nainen, en keikari ensinkään, mutta siltikin kovin kiinnostunut miesten pukeutumisesta, koulutukseni ja työni vuoksi. Suomi on jokseenkin pieni maa, joten olen kovin ymmälläni, etten juurikaan ole törmännyt teihin "keikareihin", vaikka täällä foorumilla niitä näyttäisi suorastaan vilisevän. Olenko valinnut väärän alueen (tku-tre-hki), vai mikä mättää? Parikin tuttua hemmoa olen täältä löytänyt ja todellisuudessa pukeutuminen ja muu käytös on täysin muuta, kuin mitä täällä annetaan ymmärtää :( Onko Suomi todellakin niin ahdasmielinen maa, että keikaroida voi vain täällä, virtuaalitodellisuudessa, eikä lainkaan oikeassa elämässä?

Sivuja: [1]