Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - John_Galt

Sivuja: [1]
1
Myydään siis musta HTC 8s puhelin. http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/HTC8SBLACK/htc-windows-phone-8s-alypuhelin-musta Ostettu 9.2.2013 Vaasan gigantista, ja ollut tästä ehkä puolet käytössä. Puhelin siis virheetön ja takuuta siis jäljellä vajaa kaksi vuotta! Mukaan voidaan laittaa vielä 16gb:n muistikortti kaikkine myyntipakkauksen sisältöineen. Kaupat voidaan tehdä joko kasvotusten Turku-Vaasa tai postilla.

Puhelin ostettu rikki menneen nokian lumia 800 tilalle, mutta nokia palautuikin sitten takuuhuollosta. Ajattelin että tämä voisi mennä paremmin kaupaksi uudempana puhelimena ja olen sen takia päättänyt myydä tämän luurin. Luurissahan ei itsessään ole mitään vikaa, vaan esimerkiksi akunkesto on lumiaa selvästi parempi. Jos siis joku on lumia 800 vailla, voin HTC:n sijaan senkin myydä. Tarjouksetkin huomioidaan!

Muutama mallikuva netistä. Jos tarvitset, voin toki omastakin luurista ottaa kuvia.
[spoiler]
[/spoiler]

lumia on täysin toimiva ja etulasi on juuri vaidettu takuussa

Yhteydenotot yksityisviestillä tai tähän viestiketjuun. (pari viestiä tullut, ja näyttäisi että puhelin menee foorumin välityksellä.)

2
Kaunis elämä / Pellavalakanoita?
« : 29.07.12 - klo:08:53 »
Onko keikarissa niitä, jotka nukkuvat pellvalakanoiden välissä? Kun olemme saaneet nauttia taas muutamasta lämpimästä päivästä, olen alkanut kaipaamaan pellavan ilmavuutta, hygienisyyttä ja ennen kaikkea pehmeyttä myös vuodevaatteissa. Pikaisella silmäyksellä ikealla on pari mallia ja h&m myy ihan tyyllikkäitäkin lakanoita, mutta mistä keikarin kannattaisi hankkia lakanat?

EDIT: Linkki H&M:n lakanoihin. Mielestäni varsin tyylikkäät, laatu mietityttää.

Sivuja: [1]