Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - SamiP

Sivuja: [1]
1
Asut ja pukineet / Lax Bespoke
« : 03.03.10 - klo:13:55 »
Näköjään nyt on Suomessakin tarjolla bespoke-jalkineita. Sattui tipahtamaan sähköpostiin seuraavanlainen ilmoitus:


Lainaus
Minulla on suuri ilo kertoa että mittatilauspalvelumme on vihdoinkin saanut nimen
ja nettisivut tuekseen. Olemme nyt Lax Bespoke!

Olemme myös kehittäneet jalkineisiimme uuden pohjaratkaisun. Käytämme läpiompelun ja reunosompelun yhdistelmää, jolla aikaansaadaan erittäin kestävä mutta myös taipuisa pohja. Materiaalivalinnoilla voimme valmistaa upeat pohjat siroon naistenjalkineeseen tai raskaaseen miesten talvisaappaaseen, ja kaikkeen siltä väliltä. Käytettävänänne tietysti myös laaja päällisnahkavalikoimamme.

Uusille asiakkaille tarjoamme 10% alennuksen huhtikuun 2010 loppuun mennessä tehdyistä tilauksista.

Tutustuminen uusiin verkkosivuihin osoitteessa www.laxbespoke.com

Terveisin,

Janne Lax
/kengäntekijä/skomakare/shoemaker

En ole päässyt tutkimaan kyseisen herran jalkineita, mutta nilkkaimet ovat olleet ostoslistalla jo hetken aikaa. Itsellä on vain se pieni mutka matkassa, kun ei hirveästi ole asiaa pääkaupunkiseudulle, niin on jäänyt tuo kenkäosasto tutkimatta. Ja on nuo herran valmiit mallit mielestäni turhan "rentojakin". Mutta varsin mukavaa, että täälläkin joku aloittaa tuollaisen palvelun, mikäli haluaa parempaa istuvuutta jalkoihinsa :)

2
Asut ja pukineet / Erilaiset kaulukset
« : 08.03.09 - klo:00:14 »
Tulin tuossa miettineeksi lukiessani hihojen malleja koskevaa keskustelua, että minkälaisia kaulusmalleja ylipäätänsä on olemassa. Hihamallit on kyllä tuttuja tapauksia, mutta kauluksiin en sinänsä ole kiinnittänyt huomiota. Lähinnä se on ollut sitä, että katsoo peilin edessä kauluksen ja kravattisolmun yhteensopivuutta.
Mutta nuo eri mallit/tyypit on hakusessa. Osaako esimerkiksi Ville tai joku muu auttaa vaikka kuvan ja tyypin yhdistämisessä, jotta voi alkaa tarkemmin tutkimaan tuotakin asiaa. Ja toki sekin tieto otetaan hyvillä mielin vastaa, että onko siinä olemassa jotain tiettyä etikettiä kauluksen ja muun vaatetuksen suhteen.

Sivuja: [1]